Beraber Anne Olma Yolunda

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme ------->

Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Evet geçmiş olsun Hatay dada 5.2 olmuş.Senin sıpa senden hissetmiştir annesi.Derlerya bebekler herşeyinizi hissediyo diye.

Geçmiş olsun cnm.Bunuda atlatacaksın inşaallah.

kız bacım o takvim bana kız dedi tutmadı
Bilmiyorum iki abimin 2 çocuğundada tuttu hatta kaynının çocuklarındada tuttu.Amaaan tutsun tutmasın sağlıklı olsun kız yada erkek çok önemli degil.benim içimdende kız geliyo biraz kıza daha yakınım his olarak hatırlısı artık.

hyb77 hayırlı olsun tatlım.. Yawrun seninle olsun inşallah..
ne güzel kervana bir hatun daha eklendi..

Gerekirse rapor alırsın canm ben progestanı hala kullanıyorum ağızdan kullandırıyor benim Dr sersem gibi oluyorm inşallah bu günlerde geçerse sağ salim kucaklarız bebeklerimizi
Insallah canim.senin kac haftalik oldu.bak vajinadan fitil gibi kullaninca cok yan etkisi olmuyor.dünden beri sabah aksam aldim sadece hafif bir sersemlik yapiyor onun dışında yan etkisi olmadi.

A
Adımı bat listesinden bile sildirmiştim araya başka şeyler girince.Allahım sen ne yücesin Burda Adımı görmeyi nasibettin bana.

A

Adımı bat listesinden bile sildirmiştim araya başka şeyler girince.Allahım sen ne yücesin Burda Adımı görmeyi nasibettin bana.
Bana nasip oldu seni hamiş diye yazmak Allaha şükür hep böyle güzel gitsin canım benim...Bende adımı sildirmiştim ondan sonra hamişlik haberi aldım gerçekten ne zaman boşveriyorsun o zaman SÜRPRİİİİİİZ

Eşinin kardeşlerinde cinsiyet durumu ne yani kaç kız kaç erkekler...bizde kayınpederin 3 oğlu olmuş iilki 2 yaşında rahmetli olmuş...kaynımın 2 evliliğinden 3 oğlu oldu...ben eşime dedim sizden kız çıkmaz diye gerçekten de çıkmadı Allahım gönlüne göre versin kuzum benim

bitanem rapor alsan olmaz mı
Eger ki tehlike devam ederse mecbur rapor alırım tatlım ya.bu durum bizim bankanın hic hoşuna gitmeyecek ama yapacak bir sey yok bebis her seyden daha önemli.pazar günü netlesir durum.yıllık iznimi bebise heba ettim o iyi olsunda hic onemi yok ama.

Insallah canim.senin kac haftalik oldu.bak vajinadan fitil gibi kullaninca cok yan etkisi olmuyor.dünden beri sabah aksam aldim sadece hafif bir sersemlik yapiyor onun dışında yan etkisi olmadi.
Canım 11 haftanın içindeyim Dr şimdi fitil olarak kullanmamı istemiyor o yüzden böyle devam şimdilik

Dünyanın en güzel süprizi oldu bana.Allahım devamını getirmeyide nasibetsin inşaallah sağ sağlim kucağıma almayı nasibetsin inşaallah.

varsın olsun bitanem onlara yıllık izin ne bütün ömrümüz feda olsun Valla banka naparsa yapsın ama mecbur kabul edecek

Dünyanın en güzel süprizi oldu bana.Allahım devamını getirmeyide nasibetsin inşaallah sağ sağlim kucağıma almayı nasibetsin inşaallah.
Amin bitanem cümlemize inşallah...Allahım isteyen herkese nasip etsin

Biz eşitiz 5 kız 5 erkek.Eşim gil 4 erkek 1 kız bir erjekte 10 yaşında havuzda boğulmuş.Toplamda 5 erkek 1 kız yani.Eşim kız çocuklarına bayılıyo yegenlerimi omzunda taşıdı izinde ne istedilerse aldı.Biri bir elinden diğeri diğer elinden tutmuş bırakmıyolar adamı biri benim diğeri kendi yegeni.Çocukları bir gazladım annelerini buldular koca bana kaldı :)))

Geçmiş olsun cnm.Bunuda atlatacaksın inşaallah.
Insallah canim.icimde bir ferahlik var kendimi strese sokmamaya calisiyorum.cok şükür leke devam etmedi diyorum.Allah büyük olacagi varsa her sekilde tutunacaktir bebis.dun tam keseyi gordum aksamina leke ve agrim oldu.yurudum iki gündür biraz hava da sicak onun etkisi de olmus olabilir.yeterrrrr yatma vakti dedi bebis sanirim.

Kızlar hastane çantamı hazırladım kendi eşyalarım olanı ay nasıl heyecan yaptım sanki yarın doguracagim :) bebişin çantası kaldı ütüsü bitti şükür sadece yerleştirme var

Allah ne etmesin anacım kendi tarafına bakma eşin tarafı önemli...bizim tarafta hep kız ama tırt çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…