Evet geçmiş olsun Hatay dada 5.2 olmuş.Senin sıpa senden hissetmiştir annesi.Derlerya bebekler herşeyinizi hissediyo diye.
sağol bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah hele bi öğren de cinsiyeti sonra herkes bişey alacak[/QUOTE
Sağol canım sağlıklı haberleri olsunda öncelikle o beni çok mutlu ediyor
Geçmiş olsun cnm.Bunuda atlatacaksın inşaallah.Canim ben dunden beri progestan kullaniyorum ve sirt ustu yatıyorum. Kahverengi lekem olmustu şükür artmadi.evet ya hic sorma adanadayim bende ne salladı deprem.inan sekizinci kattayim bebis icin aşağı bile inmedim.herkes gece dışarı attı kendini.benim bebis cok nazlı cok simdide tuvalet dışında kalkmayacaksin dedi dr um.ins tamamen tutunur sorun cikmadan☺
Bilmiyorum iki abimin 2 çocuğundada tuttu hatta kaynının çocuklarındada tuttu.Amaaan tutsun tutmasın sağlıklı olsun kız yada erkek çok önemli degil.benim içimdende kız geliyo biraz kıza daha yakınım his olarak hatırlısı artık.kız bacım o takvim bana kız dedi tutmadı
Insallah canim.senin kac haftalik oldu.bak vajinadan fitil gibi kullaninca cok yan etkisi olmuyor.dünden beri sabah aksam aldim sadece hafif bir sersemlik yapiyor onun dışında yan etkisi olmadi.Gerekirse rapor alırsın canm ben progestanı hala kullanıyorum ağızdan kullandırıyor benim Dr sersem gibi oluyorm inşallah bu günlerde geçerse sağ salim kucaklarız bebeklerimizi
Adımı bat listesinden bile sildirmiştim araya başka şeyler girince.Allahım sen ne yücesin Burda Adımı görmeyi nasibettin bana.TEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme ------->
Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Bana nasip oldu seni hamiş diye yazmak Allaha şükür hep böyle güzel gitsin canım benim...Bende adımı sildirmiştim ondan sonra hamişlik haberi aldım gerçekten ne zaman boşveriyorsun o zaman SÜRPRİİİİİİZA
Adımı bat listesinden bile sildirmiştim araya başka şeyler girince.Allahım sen ne yücesin Burda Adımı görmeyi nasibettin bana.
Sağol canım allah razı olsun.Allahım isteyen her kuluna nasibetsin inşaallah.hyb77 hayırlı olsun tatlım.. Yawrun seninle olsun inşallah..
ne güzel kervana bir hatun daha eklendi..
Eşinin kardeşlerinde cinsiyet durumu ne yani kaç kız kaç erkekler...bizde kayınpederin 3 oğlu olmuş iilki 2 yaşında rahmetli olmuş...kaynımın 2 evliliğinden 3 oğlu oldu...ben eşime dedim sizden kız çıkmaz diye gerçekten de çıkmadıBilmiyorum iki abimin 2 çocuğundada tuttu hatta kaynının çocuklarındada tuttu.Amaaan tutsun tutmasın sağlıklı olsun kız yada erkek çok önemli degil.benim içimdende kız geliyo biraz kıza daha yakınım his olarak hatırlısı artık.
Eger ki tehlike devam ederse mecbur rapor alırım tatlım ya.bu durum bizim bankanın hic hoşuna gitmeyecek ama yapacak bir sey yok bebis her seyden daha önemli.pazar günü netlesir durum.yıllık iznimi bebise heba ettim o iyi olsunda hic onemi yok ama.bitanem rapor alsan olmaz mı
Canım 11 haftanın içindeyim Dr şimdi fitil olarak kullanmamı istemiyor o yüzden böyle devam şimdilikInsallah canim.senin kac haftalik oldu.bak vajinadan fitil gibi kullaninca cok yan etkisi olmuyor.dünden beri sabah aksam aldim sadece hafif bir sersemlik yapiyor onun dışında yan etkisi olmadi.
Dünyanın en güzel süprizi oldu bana.Allahım devamını getirmeyide nasibetsin inşaallah sağ sağlim kucağıma almayı nasibetsin inşaallah.Bana nasip oldu seni hamiş diye yazmak Allaha şükür hep böyle güzel gitsin canım benim...Bende adımı sildirmiştim ondan sonra hamişlik haberi aldım gerçekten ne zaman boşveriyorsun o zaman SÜRPRİİİİİİZ
varsın olsun bitanem onlara yıllık izin ne bütün ömrümüz feda olsunEger ki tehlike devam ederse mecbur rapor alırım tatlım ya.bu durum bizim bankanın hic hoşuna gitmeyecek ama yapacak bir sey yok bebis her seyden daha önemli.pazar günü netlesir durum.yıllık iznimi bebise heba ettim o iyi olsunda hic onemi yok ama.
Amin bitanem cümlemize inşallah...Allahım isteyen herkese nasip etsinDünyanın en güzel süprizi oldu bana.Allahım devamını getirmeyide nasibetsin inşaallah sağ sağlim kucağıma almayı nasibetsin inşaallah.
Biz eşitiz 5 kız 5 erkek.Eşim gil 4 erkek 1 kız bir erjekte 10 yaşında havuzda boğulmuş.Toplamda 5 erkek 1 kız yani.Eşim kız çocuklarına bayılıyo yegenlerimi omzunda taşıdı izinde ne istedilerse aldı.Biri bir elinden diğeri diğer elinden tutmuş bırakmıyolar adamı biri benim diğeri kendi yegeni.Çocukları bir gazladım annelerini buldular koca bana kaldı :)))Eşinin kardeşlerinde cinsiyet durumu ne yani kaç kız kaç erkekler...bizde kayınpederin 3 oğlu olmuş iilki 2 yaşında rahmetli olmuş...kaynımın 2 evliliğinden 3 oğlu oldu...ben eşime dedim sizden kız çıkmaz diye gerçekten de çıkmadıAllahım gönlüne göre versin kuzum benim
Insallah canim.icimde bir ferahlik var kendimi strese sokmamaya calisiyorum.cok şükür leke devam etmedi diyorum.Allah büyük olacagi varsa her sekilde tutunacaktir bebis.dun tam keseyi gordum aksamina leke ve agrim oldu.yurudum iki gündür biraz hava da sicak onun etkisi de olmus olabilir.yeterrrrr yatma vakti dedi bebis sanirim.Geçmiş olsun cnm.Bunuda atlatacaksın inşaallah.
Allah ne etmesinBiz eşitiz 5 kız 5 erkek.Eşim gil 4 erkek 1 kız bir erjekte 10 yaşında havuzda boğulmuş.Toplamda 5 erkek 1 kız yani.Eşim kız çocuklarına bayılıyo yegenlerimi omzunda taşıdı izinde ne istedilerse aldı.Biri bir elinden diğeri diğer elinden tutmuş bırakmıyolar adamı biri benim diğeri kendi yegeni.Çocukları bir gazladım annelerini buldular koca bana kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?