Beraber Anne Olma Yolunda

Lekeden bişey olmaz annesi tutunuyo bebişin bişey olmıycak inşaallah.

Kızlar hastane çantamı hazırladım kendi eşyalarım olanı ay nasıl heyecan yaptım sanki yarın doguracagim :) bebişin çantası kaldı ütüsü bitti şükür sadece yerleştirme var
yaaaa cidden çok heyecanlı bzide o günlere gelsek bi an önce bacım neler koydun kendin için

Canım 11 haftanın içindeyim Dr şimdi fitil olarak kullanmamı istemiyor o yüzden böyle devam şimdilik
Güzel düşünelim güzel olsun her sey canim.ins her sey yoluna girecektir.senin icinde benim icinde.bizimkiler biraz nazli çıktı

Allah ne etmesin anacım kendi tarafına bakma eşin tarafı önemli...bizim tarafta hep kız ama tırt çıktık
Eşimin erkek kardeşlerinin herbirinde 1 kız var görümcedede 1 kız var.Toplamda 4 kız yegeni var eşimin.Bu teoriden yola çıkarsak 1 kızda bize düşüyo gibi.:))

yaaaa cidden çok heyecanlı bzide o günlere gelsek bi an önce bacım neler koydun kendin için
Inşallah sizlere de nasip olur canim :) iki pijama, bir gecelik, bir sabahlik, göğüs pedi, orkid, Depend hasta bezi, havlu, dis fircasi ve macunu, terlik, göğüs ucu kremi aklıma bunlar geldi koydum geldikçe koyarım dedim

Eşimin erkek kardeşlerinin herbirinde 1 kız var görümcedede 1 kız var.Toplamda 4 kız yegeni var eşimin.Bu teoriden yola çıkarsak 1 kızda bize düşüyo gibi.:))
evet doğru tespit hadi bakalım ne çıkacak sürpriz yumurtadan

evet doğru tespit hadi bakalım ne çıkacak sürpriz yumurtadan
Kız düşündümde benim babam gilde 4 erkek 1 kızlar.Ama annem 6 kız doğurmuş 5i hayatta amcamında 7 kızı varmış 1 i ölmüş diger iki amcamında 2 şer kızları var.Demekki alakası yok geçmişle kinder süprizlerin.:))

hyb77 başladın yani çiş günlerine kiyamam sana taze annecik, benim gibi normalde de cisli isen yandin. Uyuyana kadar yataktan kaç Kere kalkiyom belli değil :)
Y ysmn1096 cantalarda hazirlamiiss ne güzel ay bizde gelsek o günlere
Gece konumuzun annisleri bayaa muhabbet etmiş okudum ay uyksuuz geceler emmeyen bebiskolar gözüm korktu sanki. Ben çok zayıf bunyeliyimdir inşallah annelik güçlendirir beni

Bende çok zayıf bunyeliyim canim hele söz konusu uyku iken ama rabbim bence öyle bir yaratmış ki herseye alisiyor bu bünye bir haftadır düzgün bi uyku uyumadim ayakta uyuyorum resmen :)

Böbrekte hortum olduğu için sık gitmek zorunda kalıyorum mecburen çünkü idrar böbrege geri dönüş yapıo oda çok kötü ağrı yapıyo kısa süreliğinede olsa.pazartesi hortumu çıkarcaklar bakalım nasıl olcak çünkü hamile olduğumu ögrenmeden önce randevu alınmıştı gelişmelerden haberleri yok şuanda.yarın gidip konuşmayı düşünüyorum doktorla bakalım neye karar verilir.Bu yüzden 1buçuk aydır sık wc ye gidiyorum hamilelikte üstüne eklendi dahada sıklaştı gidip gelmeler gece 3 defa gittim 2 den sonra.Çok su içmem lazım ama bu günler sallıyorum bakalım nolcak.

hyb77 akşamları çok icmesende gunduz iç canım zaten az kalmis hortumun çıkmasına inşallah sorunsuz onuda atlatacaksin.
Y ysmn1096 inşallah dediğin gibi olur canim miniklerin temposuna ayak uydurabilirz :) bebeem sen nerdesin sesin cikmiyo bakiim??

Bebisi dinliyorum gözlerim kapalı arada uyuyorum :) iki gece uykusuz kaldim da benim bıcırık pek hareketli bugün :) bu arada wuslat tan haber var mı?

puanın çok iyi ama sıralama bizi ilgilendiriyor zaten umuyorum eylül olmasa da şubat olur bitanem miniğin uğurlu gelir annesine...yine günde 8 saate çıktın mı ders çalışmada
Ne 8i 9buçuk 11 saat arası çalıştım hep bebişi de tehlikeye soktum erken doğum riskim var rahim ağzı kısalıyo masabaşı çalış çalış şimdi çıkıyo acısı

Canım benim çok sevindim yaaa allah tamamına erdirsin inşallah :) kaşla göz arası hangi ara yapıverdiniz
Valla bende bilmiyorum cnm.Tek fark popo altı yastık kullandık.kociş karısı rahatsız diye düşündü.:))Bende işe yarıyomuş diye okumuştum 20 dakka falan yastık üstü bekledim olduysa ondan oldu :))

Gündüz hiçbişey yiyip içmeyi canım istemiyo cnm.bugün saat 4 te bir yumurta yaptım zoraki yedim o saate kadar hiçbişey yiyip içmedim hiç canım bişey çekmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…