- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canım sen dogurmussunAllah sağlıkla büyütmenin nasip etsin şu humana çayı felan var onlardan ic sen fayda edermiki
cnım sen ameliyat falan oldun ya narkoz falan almış mıydın doktoruna sordun mu ilaç falan kullandım diuyeBöbrekte hortum olduğu için sık gitmek zorunda kalıyorum mecburen çünkü idrar böbrege geri dönüş yapıo oda çok kötü ağrı yapıyo kısa süreliğinede olsa.pazartesi hortumu çıkarcaklar bakalım nasıl olcak çünkü hamile olduğumu ögrenmeden önce randevu alınmıştı gelişmelerden haberleri yok şuanda.yarın gidip konuşmayı düşünüyorum doktorla bakalım neye karar verilir.Bu yüzden 1buçuk aydır sık wc ye gidiyorum hamilelikte üstüne eklendi dahada sıklaştı gidip gelmeler gece 3 defa gittim 2 den sonra.Çok su içmem lazım ama bu günler sallıyorum bakalım nolcak.
Ne 8i 9buçuk 11 saat arası çalıştım hepbebişi de tehlikeye soktum erken doğum riskim var rahim ağzı kısalıyo masabaşı çalış çalış şimdi çıkıyo acısı
tebrikler canım azmine hayranım karşılığını alacaksın atanacaksın inşallah inanıyorum bunaNe 8i 9buçuk 11 saat arası çalıştım hepbebişi de tehlikeye soktum erken doğum riskim var rahim ağzı kısalıyo masabaşı çalış çalış şimdi çıkıyo acısı
Bende 12 haftalık olana kadar lekelendim. Stres yapma.çok fazla yol yürüme.dikkat et. Ayaklarını bol bol yukarı dikip sırt üstü uzanInsallah canim.icimde bir ferahlik var kendimi strese sokmamaya calisiyorum.cok şükür leke devam etmedi diyorum.Allah büyük olacagi varsa her sekilde tutunacaktir bebis.dun tam keseyi gordum aksamina leke ve agrim oldu.yurudum iki gündür biraz hava da sicak onun etkisi de olmus olabilir.yeterrrrr yatma vakti dedi bebis sanirim.
Evet narkoz aldım amtibiyotikte ve ağrıkesicide kullandım.Ayın 10 nda yumurtladım 17 sinde aneliyat oldum 7 gün var arada bence bişi olmaz çünkü ortada oluşmuş bir bebek yok ancan dölleme süresidir bence.cnım sen ameliyat falan oldun ya narkoz falan almış mıydın doktoruna sordun mu ilaç falan kullandım diuye
Annesi artık dinlen tamam mı bak sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası nasipNe 8i 9buçuk 11 saat arası çalıştım hepbebişi de tehlikeye soktum erken doğum riskim var rahim ağzı kısalıyo masabaşı çalış çalış şimdi çıkıyo acısı
betiiiiim sağol balım sende yarın öğren şu cinsiyeti de alışverişe at kendiniben geldiiimmmmm
bu nasıl bi sıcaktır yaalulus_k öleceğim galiba
evime yuvama kavuştum kusarak çıktığım eve tosun gibi geldim çok şükür.. gelir gelmez bebek mağazasına gidip hediye çekimizi kontrol ettik sorun yok 15o0 tl cik bizi bekler yarın son gün harcıycaz hepsini aldıklarımı paylaşcam
Mogami canım bayıldım kıyafetlere yurtdısı on numara bu konuda güle güle giyinsin tosidik :)
ABCDEFCD geçmiş olsun gelmiş minikler gözün aydın canım
sweet42 yerim minyon minnoşunu biz yarın sabah 10 da kontrole gidiyhoruz cinsiyet de gelişim de net bi şekilde belli olur kendi doktoruma güveniyorum bakalım kız muymış bizimki erkek mi
seni seçtim pikaçuuuuuuuuEki Görüntüle 1595137 Kucuk pokemon
Göbüş küçük bile cikmis utanmis oglusumseni seçtim pikaçuuuuuuuuyavruuuu kuşum sen ve göbüşün ne tatlı çıkmışsınız
Arkadasim kil donmesi icin ameliyat oldu bir hafta sonra hamile oldugunu ogrendi 4.130 bebis dogurdu :)) hatta gecen attigim resimdeki bebis oEvet narkoz aldım amtibiyotikte ve ağrıkesicide kullandım.Ayın 10 nda yumurtladım 17 sinde aneliyat oldum 7 gün var arada bence bişi olmaz çünkü ortada oluşmuş bir bebek yok ancan dölleme süresidir bence.
Eki Görüntüle 1595137 Kucuk pokemon
Bende ameliyat oldum 10 gün sonrada hamile olduğmu öğrendim.Gerçi ameliyattan 3 sonra 5 günlük günlük intihap için antibiyotik kullandım ama yinede bişey olcağını düşünmüyorum.Doktor ilaç kullanıyomusun dedi 5 günlük antibiyotik kullandım bitti dedim iyi bıraktığın iyi olmuş bişey olmaz ondan dedi.Diğer hamileliğimdede kulak zarım delinmişti antibiyotik ve kanama durdurucu ilac kullanmıştım 1 hafta sonra kontrole gittiğmde 4 gün günüm geçmişti doktora sordum regliyi geciktirici etkisi varmı diye gebelik testi yaptırın dedi.Hem kanda hem idrarda hamile çıktım.Hiçbir sorunda yaşamamıştım ilk başlarda alınan ilaçlardan bence bişi olmaz çünkü daha bebek oluşmamış oluyo.Arkadasim kil donmesi icin ameliyat oldu bir hafta sonra hamile oldugunu ogrendi 4.130 bebis dogurdu :)) hatta gecen attigim resimdeki bebis o
Gunluk kaynatip icilecek canim dogal klomen bu arkasindan da havuc kaynatip icicen o da yumu catlatacak kist olmick bebis gelecek..29 gün canım. 12 ağustos gibi bekliyorum adeti ama 17 ağustosta tatile çıkıcaz 31 ağustosta döncez. İnciri kaynatmak gerekiyo sanırım değil mi? Öyleyse Eylül adetimden sonra başlarım canım. Zaten eylülde dr da gidicem. Nisanda gittiğimde ağustosa kadar dene olmazsa ağustosta gel demişti. Tatile çıkacağımızdan eylülde gidicem adetin 3.günü..
Ben de hallettim o isleri kuzuma babynest yatak dikiyorum simdi :) bugun de lohusa tacimi ve terligimi yaptim hastanede kullancam oglusum da ben de mavis olcaz :)Inşallah sizlere de nasip olur canim :) iki pijama, bir gecelik, bir sabahlik, göğüs pedi, orkid, Depend hasta bezi, havlu, dis fircasi ve macunu, terlik, göğüs ucu kremi aklıma bunlar geldi koydum geldikçe koyarım dedim
Aynen oyle canim arkadasim da antibiyotik agri kesici falan almisti doktoru birseycik olmaz dedi olmadi sukur :) daha olusma asamasinda minik :)Bende ameliyat oldum 10 gün sonrada hamile olduğmu öğrendim.Gerçi ameliyattan 3 sonra 5 günlük günlük intihap için antibiyotik kullandım ama yinede bişey olcağını düşünmüyorum.Doktor ilaç kullanıyomusun dedi 5 günlük antibiyotik kullandım bitti dedim iyi bıraktığın iyi olmuş bişey olmaz ondan dedi.Diğer hamileliğimdede kulak zarım delinmişti antibiyotik ve kanama durdurucu ilac kullanmıştım 1 hafta sonra kontrole gittiğmde 4 gün günüm geçmişti doktora sordum regliyi geciktirici etkisi varmı diye gebelik testi yaptırın dedi.Hem kanda hem idrarda hamile çıktım.Hiçbir sorunda yaşamamıştım ilk başlarda alınan ilaçlardan bence bişi olmaz çünkü daha bebek oluşmamış oluyo.
Kiz sen uyumadin miAynen oyle canim arkadasim da antibiyotik agri kesici falan almisti doktoru birseycik olmaz dedi olmadi sukur :) daha olusma asamasinda minik :)
Oldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
Duymustur canim catlamistir kaynin rabbim saglicakla kucagina almayi nasDün kankim olan eltime söyledim çook sevindi.ona demiştim hatimlerde beni niyetederek dua iste hatim arkadaşlarından diye.Duaları kabul etti allahım.Densiz diğer kaynım duydumu bilmem ama haber çok hızlı yayılır orda.Eltime her gören soruyomuş zaten almancı gelinin bileyi varmı hamilemi olacakmı olmayacakmı diye eltimde geçiştiriyomuş banada söylememiş üzülmeyim diye.Söyleyince sevinçten çığlıklar attı her sorana cevabı yapıltıracağım artık yenge çok şükür dedi
Oldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?