Beraber Anne Olma Yolunda

Tamam canım teşekkür ederim tatilden dönünce adetten sonra başlıcam

Evet narkoz aldım amtibiyotikte ve ağrıkesicide kullandım.Ayın 10 nda yumurtladım 17 sinde aneliyat oldum 7 gün var arada bence bişi olmaz çünkü ortada oluşmuş bir bebek yok ancan dölleme süresidir bence.
hiçbişe olmaz canım aynı sey bende de oldu hsg çekildim ağır bi antibiyoktik kullandım yumurtlamaya denk geldi o da mantar yaptı ver elini mantar ilacı ve mantar kremi. tam mantar kremini kullanırken oldu benim bebiş hatta okumustum spermleri öldürür mantar kremi diye ve umutsuzdum o aydan ama baktım ki ohoo benmki çoktan gelmiş yerleşmiş :)

Canım senin tedaviyle mi olmuştu? Benim 1.5 yıl oldu isteyeli bu sürede 1 kürtaj 1 düşük oldu biliyosun sence tedaviye başlama zamanım gelmiş mi yoksa beklemeli miyim? Rahim filmi gerekli mi acaba bana da

Gözün aydın olsun canımın içi Umuyorum sütünde gelir sağ istersen daha çabuk gelir...Bu arada nasıl geçti doğumun canım...Minnoşun ve sen iyisiniz dimi artık bi foto isteriz
Tesekkur ederm canm iyiyiz çok sukur normal doğum çok kolay biraz şanci zor sabır etmekten başka çare yok şuan her isimi yapıyorum sadece dikisler hafif agriyor

Allah analı babalı büyütsün canım.sağlıklı ömür versin bebişine.doğum hikayeni bizimle paylaşır mısın ?
Canm 2 gün önceden ben sancıları hissetmeye başladım ama nst de çıkmıyordu doğumdan önceki gece dayamadim yine gittim gece 4 de açılma 2 cm rahim ağzında çok güzel yumuşamış doğum başlamış dedi doktor eve git sancılar iyice siklasimca gel dedi 27.07.2015 de saat 15 de gittim 17 kadar kendi halinde beklentiler snci geliyordu ama az az. Açılma 3 cm olmuş Dr. Suni baslicam sureci hizladiralm dedi 18 de suni taktılar sancılar sıklaştı ve agirlasti doktoruma yalvardim sezeryana al diye hyir normal için çok musaitsin bu doğum normal olacak dedi resmen odamda bekledi destek oldu derken 22.15 de açılma 10 cm ulaştı tabi artık ikindiriyorlardi beni doğum haneye aldılar 22.25 de masaya çıktım bucukta kızım kucagimdaydi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende 12 haftalık olana kadar lekelendim. Stres yapma.çok fazla yol yürüme.dikkat et. Ayaklarını bol bol yukarı dikip sırt üstü uzan
Sagol canim .evet sırtımı yaslayip bazen oturur bazen yatar pozisyonda durmaya calisiyorum bende.normalde evde bile surekli oturamayan ben 2 gundur tuvalet disinda kalkmamaya calisiyorum ayaga.Allah büyük diyorum ferah tutmaya calisiyorum icimi ☺

Hayırlı uğurlu olsun bebegin cnm.Allahım sağsalim büyüdüğünü görmeyi nasibetsin.

İşte bende böyle doktorlar istiyorum Allah bu bünyeye normal doğum yapacak sistemi koymuş sadece süreci sabırla takibedebilmek önemli.Açılmanız yoksa bilinki daha erken doğuma sabredin ve açılmasını bekleyin.O süreç başladığı anda olsun bitsin kurtulayım kucağıma alayım diye kolayı seçmeyin.zamanı dolmadan zorla ilaçla suni sancıyla yada sezeryanla yapılan doğum bebeklerde şaşkınlık yaratıyo çünkü bebegin gelişimi dünyaya gelmeyi tamamlamamış.Zorla kesesi yırtılıp çekiştire çekiştire güvenli anne karnından çekip çıkartılıyndan sonra 4 ay bebek normal bebek tepkileri veremiyo çünkü toparlayamıyo kendini.Doktor çok güzel yapmış eve git açılman olunca sancın sıklaşınca gel demiş.Ben Sezeryana çok karşıyım bana doğal gelmiyo çünkü ki zaten doğal degil zorla alıyolar içerden bebeğin bütün dengesini bozuyolar.Sezeryan doğum Avrupada yaygın degil.Ancak bir kaza ve risk durumunda acil müdahale olarak tercih ediliyo.Ama Türkiyede kadının ilk tercihi sezeryan sebebide korkuyo olması.Allah o bebegi bize verdiyse bütün düzeninide kurmuştur herşeyi ince ince hesaplanmış günü zamanı saati bellidir.Zamanı geldiginde engel olamazsın doğar.Lütfen doğal dengeyi bozmayalım.Bu sütün gelmemesi bebegin emmemesi huzursuzlukları daha doğum evresinin tamamlanmamış olduğunun işaretidir.Eger Allah kısmet ederse normal doğumu bekliycem Türkiyede doğurmak istemiyorum çünkü bir bahane bulup sezeryana yönlendiriyolar maksat fazla para almak.Ama burası Doğal yolla olanı tercihediyo herşeyde.Doğaya saygıları mükemmel.

W wuslt hayırlı olsun, sağlıkla büyüsüne yavrun ne güzel kavustunuz birbirinize Rabbim ayırmasın. Darisi başımıza olsun vakti gelince :)
bebeem senin tipini yerim pokemon ne datluksunuz öyle, iyiceee büyümüş pasa beyler içerde :)

Rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin bebisine canım.

Gözün aydın olsun bitanem mutlu sona ulaştın sonunda darısı başımızabiraz toparlanınca detayını da anlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…