Canım yanında yardimci olan birileri yok mu? Geçmiş olsun ve allah sabır versinKızlar ben hiç iyi değilim bebiş uyuadı hiç artık hiç durmuyo ne yapcam ben bide 20 lık dışında çok fena şişmiş ağrıdan duramıyorum ne yapcam ben ya
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün miniginDuymustur canim catlamistir kaynin rabbim saglicakla kucagina almayi nas
Tamam canım teşekkür ederim tatilden dönünce adetten sonra başlıcamGunluk kaynatip icilecek canim dogal klomen bu arkasindan da havuc kaynatip icicen o da yumu catlatacak kist olmick bebis gelecek..
Ben de hallettim o isleri kuzuma babynest yatak dikiyorum simdi :) bugun de lohusa tacimi ve terligimi yaptim hastanede kullancam oglusum da ben de mavis olcaz :)
hiçbişe olmaz canım aynı sey bende de oldu hsg çekildim ağır bi antibiyoktik kullandım yumurtlamaya denk geldi o da mantar yaptı ver elini mantar ilacı ve mantar kremi. tam mantar kremini kullanırken oldu benim bebiş hatta okumustum spermleri öldürür mantar kremi diye ve umutsuzdum o aydan ama baktım ki ohoo benmki çoktan gelmiş yerleşmiş :)Evet narkoz aldım amtibiyotikte ve ağrıkesicide kullandım.Ayın 10 nda yumurtladım 17 sinde aneliyat oldum 7 gün var arada bence bişi olmaz çünkü ortada oluşmuş bir bebek yok ancan dölleme süresidir bence.
aynen canım kalktım erkenden tatlı yiyim de kıpırdasın sıpa diyebetiiiiim sağol balım sende yarın öğren şu cinsiyeti de alışverişe at kendini
Canım senin tedaviyle mi olmuştu? Benim 1.5 yıl oldu isteyeli bu sürede 1 kürtaj 1 düşük oldu biliyosun sence tedaviye başlama zamanım gelmiş mi yoksa beklemeli miyim? Rahim filmi gerekli mi acaba bana dahiçbişe olmaz canım aynı sey bende de oldu hsg çekildim ağır bi antibiyoktik kullandım yumurtlamaya denk geldi o da mantar yaptı ver elini mantar ilacı ve mantar kremi. tam mantar kremini kullanırken oldu benim bebiş hatta okumustum spermleri öldürür mantar kremi diye ve umutsuzdum o aydan ama baktım ki ohoo benmki çoktan gelmiş yerleşmiş :)
Tesekkur ederm canm iyiyiz çok sukur normal doğum çok kolay biraz şanci zor sabır etmekten başka çare yok şuan her isimi yapıyorum sadece dikisler hafif agriyorGözün aydın olsun canımın içiUmuyorum sütünde gelir sağ istersen daha çabuk gelir...Bu arada nasıl geçti doğumun canım...Minnoşun ve sen iyisiniz dimi artık bi foto isteriz
Canm 2 gün önceden ben sancıları hissetmeye başladım ama nst de çıkmıyordu doğumdan önceki gece dayamadim yine gittim gece 4 de açılma 2 cm rahim ağzında çok güzel yumuşamış doğum başlamış dedi doktor eve git sancılar iyice siklasimca gel dedi 27.07.2015 de saat 15 de gittim 17 kadar kendi halinde beklentiler snci geliyordu ama az az. Açılma 3 cm olmuş Dr. Suni baslicam sureci hizladiralm dedi 18 de suni taktılar sancılar sıklaştı ve agirlasti doktoruma yalvardim sezeryana al diye hyir normal için çok musaitsin bu doğum normal olacak dedi resmen odamda bekledi destek oldu derken 22.15 de açılma 10 cm ulaştı tabi artık ikindiriyorlardi beni doğum haneye aldılar 22.25 de masaya çıktım bucukta kızım kucagimdaydi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah analı babalı büyütsün canım.sağlıklı ömür versin bebişine.doğum hikayeni bizimle paylaşır mısın ?
Sagol canim .evet sırtımı yaslayip bazen oturur bazen yatar pozisyonda durmaya calisiyorum bende.normalde evde bile surekli oturamayan ben 2 gundur tuvalet disinda kalkmamaya calisiyorum ayaga.Allah büyük diyorum ferah tutmaya calisiyorum icimi ☺Bende 12 haftalık olana kadar lekelendim. Stres yapma.çok fazla yol yürüme.dikkat et. Ayaklarını bol bol yukarı dikip sırt üstü uzan
Cok şirin çıkmış küçük pokemonnnnEki Görüntüle 1595137 Kucuk pokemon
Seni de bekliyoruz 7 ay sonraCok şirin çıkmış küçük pokemonnnn
Hayırlı uğurlu olsun bebegin cnm.Allahım sağsalim büyüdüğünü görmeyi nasibetsin.Oldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amiinn Allah cevabını verdi onaDuymustur canim catlamistir kaynin rabbim saglicakla kucagina almayi nas
Ay canimmm Allah nasip ederse ben yusyuvarlak bisey olurum gibi yuvarlanir dururumSeni de bekliyoruz 7 ay sonra
İşte bende böyle doktorlar istiyorum Allah bu bünyeye normal doğum yapacak sistemi koymuş sadece süreci sabırla takibedebilmek önemli.Açılmanız yoksa bilinki daha erken doğuma sabredin ve açılmasını bekleyin.O süreç başladığı anda olsun bitsin kurtulayım kucağıma alayım diye kolayı seçmeyin.zamanı dolmadan zorla ilaçla suni sancıyla yada sezeryanla yapılan doğum bebeklerde şaşkınlık yaratıyo çünkü bebegin gelişimi dünyaya gelmeyi tamamlamamış.Zorla kesesi yırtılıp çekiştire çekiştire güvenli anne karnından çekip çıkartılıyCanm 2 gün önceden ben sancıları hissetmeye başladım ama nst de çıkmıyordu doğumdan önceki gece dayamadim yine gittim gece 4 de açılma 2 cm rahim ağzında çok güzel yumuşamış doğum başlamış dedi doktor eve git sancılar iyice siklasimca gel dedi 27.07.2015 de saat 15 de gittim 17 kadar kendi halinde beklentiler snci geliyordu ama az az. Açılma 3 cm olmuş Dr. Suni baslicam sureci hizladiralm dedi 18 de suni taktılar sancılar sıklaştı ve agirlasti doktoruma yalvardim sezeryana al diye hyir normal için çok musaitsin bu doğum normal olacak dedi resmen odamda bekledi destek oldu derken 22.15 de açılma 10 cm ulaştı tabi artık ikindiriyorlardi beni doğum haneye aldılar 22.25 de masaya çıktım bucukta kızım kucagimdaydi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin bebisine canım.Oldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
Gözün aydın olsun bitanem mutlu sona ulaştın sonunda darısı başımızaOldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
kıııııız nerdesin alışverişte misin...yaz hadi cinsiyeti çatladım burdaaynen canım kalktım erkenden tatlı yiyim de kıpırdasın sıpa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?