Beraber Anne Olma Yolunda

@betiboop a aaaa bugün doktora mi gitti? Ay bak bende meraklandim simdi yaramaz cinsiyet gösterecek mi diye, catlatma bizi aksama dek
hatunun bugün 10 da kontrolü vardı...sonrada 1500 lük hediye çekini harcayacaktı tabi alışverişe dalınca unuttu dünyayı

karnım iyice sertleşti kızlar ama henüz şişmedi... lulus_k senin durum ne

Gelmez aksama kadar oyleyseee, önce bebis buluşması sonra alışveriş sonra bi de dışarda yemek yer eşiyle kutlama niyetine ooohh catlayalim biz burda
Kız çok komiksin neler kuruyo bak seneryo hazır.:))Duramaz o bizsiz arada yazar.Alışverişde son günü ya telaşlıdır gün bitmeden hediye çekimi harcayım diye.Allahım bizde kısmet eder inşaallah eşyalarını almayı kullanmayı.

Mogami kuzum bende göbeğini saran bisi giyersem bisilrr belli oluyo oda hamile olduğumu bilip özellikle bakmak lazim :) salı günü havuza gittik hamile olduğumu duydu orda çevreden biri, baktım beni gösteriyo bu kız hamileymis inanabiliyo musunuz diye ama 5.ay ile büyüme birden basliyormus hazırlıklı olmalıyız canim
hyb77 benim kocisko yanaşmıyor alışverişe erken diyip duruyor yarin doktordan sonra kandirabilirim belki bi araba alsaydik bari

nasıl keyifli bi olay yaaa bana da nereye sakladın bebeği diyo ailedekiler küçücük karnımız olsun yaa bakalım 1 ay sonra hem şişer hem tekmeler başlar bu arada al artık bişeyler hatun bak sonradan masraf çok olur hepsi bir araya gelince

annem iç karnın geniş senin diyo Mogami yarin doktora sorcam anlsrmis doktor. O kasintilarimda bitti catlamadan şükürler olsun.
Alışveriş içinde hemen hain planlara başlıyorum, liste yapayım netten fiyatları yazayım fotolar cekeyim aksam bizimkini heveslendireyim ope koklaya.
Bu arada metpamid kullanan varsa hemen uyari yapayım beni mahveden şey o ilacmis bulantilarimi geçiriyordu ama gün içinde uyku, bıkkınlık, skntı, huysuzluk hatta aşırı huzursuzluk yapıyordu. Dun fark ettim bugün icmedim ve sonuç 2saat utu yaptım uyku falan gelmedi.

umuyorum iç karnın geniştir balım o zaman küçücük bi göbüşün olur gerçekten...benim annemin öyleymiş...beni doğurmaya gittiğinde doktor inanmamış niye geldin demiş bak e bebekte kendine bi alışveriş listesi yap beğendiğin ürünlerden...hergün bak listene indirime giren var mı diye... benim acayip işime geldi...bu arada o dediğin ne ilacı kuzum

Mogami mide bulantısı icndi canım fazla oluyordu bulantim ama meğer icmeyince geçmiş artik bulantilar arada kusuyorum ama o da olsun artik katlanirim.
Y ysmn1096 koca gobuslu seniiii, ya biz boyle olcaz mi inanasim gelmiyor valla. Çok tatlisiniz maşallah masalllaaah. Geceleri uyurken donebiliyo musun o gobusle bakiim

Mogami canim asıl bundan sonra çok alır diyorlar son ay 1 kg falan alırmıs bebek hayırlısı yuvarlanirim artık :) lulus_k kanepede uyuduğum için üstten tutunarak dönüyorum :)
anladım bitanem benim arkadaşa doktoru son ay kilo almazsın çok fazla demiş o yüzden dediydim

ben sen gibi hic hamsi de olamadigimdan balon baligina dönmem zor olmadi ama seviyorum göbüşümü yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…