hatunun bugün 10 da kontrolü vardı...sonrada 1500 lük hediye çekini harcayacaktı tabi alışverişe dalınca unuttu dünyayı@betiboop a aaaa bugün doktora mi gitti? Ay bak bende meraklandim simdi yaramaz cinsiyet gösterecek mi diye, catlatma bizi aksama dek
Gelmez aksama kadar oyleyseee, önce bebis buluşması sonra alışveriş sonra bi de dışarda yemek yer eşiyle kutlama niyetine ooohh catlayalim biz burdahatunun bugün 10 da kontrolü vardı...sonrada 1500 lük hediye çekini harcayacaktı tabi alışverişe dalınca unuttu dünyayı
Kız çok komiksin neler kuruyo bak seneryo hazır.:))Duramaz o bizsiz arada yazar.Alışverişde son günü ya telaşlıdır gün bitmeden hediye çekimi harcayım diye.Allahım bizde kısmet eder inşaallah eşyalarını almayı kullanmayı.Gelmez aksama kadar oyleyseee, önce bebis buluşması sonra alışveriş sonra bi de dışarda yemek yer eşiyle kutlama niyetine ooohh catlayalim biz burda
nasıl keyifli bi olay yaaaMogami kuzum bende göbeğini saran bisi giyersem bisilrr belli oluyo oda hamile olduğumu bilip özellikle bakmak lazim :) salı günü havuza gittik hamile olduğumu duydu orda çevreden biri, baktım beni gösteriyo bu kız hamileymis inanabiliyo musunuz diye ama 5.ay ile büyüme birden basliyormus hazırlıklı olmalıyız canim
hyb77 benim kocisko yanaşmıyor alışverişe erken diyip duruyor yarin doktordan sonra kandirabilirim belki bi araba alsaydik bari
umuyorum iç karnın geniştir balım o zaman küçücük bi göbüşün olur gerçekten...benim annemin öyleymiş...beni doğurmaya gittiğinde doktor inanmamış niye geldin demişannem iç karnın geniş senin diyoMogami yarin doktora sorcam anlsrmis doktor. O kasintilarimda bitti catlamadan şükürler olsun.
Alışveriş içinde hemen hain planlara başlıyorum, liste yapayım netten fiyatları yazayım fotolar cekeyim aksam bizimkini heveslendireyim ope koklaya.
Bu arada metpamid kullanan varsa hemen uyari yapayım beni mahveden şey o ilacmis bulantilarimi geçiriyordu ama gün içinde uyku, bıkkınlık, skntı, huysuzluk hatta aşırı huzursuzluk yapıyordu. Dun fark ettim bugün icmedim ve sonuç 2saat utu yaptım uyku falan gelmedi.
üzülmek strese girmek yok cıs...zamana bırakıyoruz ve tatatataaaam sürpriizzz
ooyyyyy maaşallah bitanem kocaman olmuşsunuz ya siz
Annem dalga gecip duruyo zaten top sisko patatesAy canimmm Allah nasip ederse ben yusyuvarlak bisey olurum gibi yuvarlanir dururum
ben sen gibi hic hamsi de olamadigimdan balon baligina dönmem zor olmadi
Anammmmm böyle siskoluga can kurban canımAnnem dalga gecip duruyo zaten top sisko patates
Aynen ya :) doğum sonrası tuhaf gelcek kesin :)Anammmmm böyle siskoluga can kurban canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?