Beraber Anne Olma Yolunda

kızzzz 1500 tl yi nerden kazandın süperrrr

O göbüşlerinizi severiiiim sizin, dombullugun en güzel hali esleriniz nasıl seviyodur gobuslerinizi.

O göbüşlerinizi severiiiim sizin, dombullugun en güzel hali esleriniz nasıl seviyodur gobuslerinizi.
Dün sansina en hareketli anina denk geldi o şok oldu ben iki büklüm :)) ama genelde o elini koyunca sakinlesiyor nedense

kızzzz 1500 tl yi nerden kazandın süperrrr
betiden önce ben cevap vereyim o şimdi alışveriş çılgınlığında kuzum beti 3000 tl ye bebek arabası aldı jokerden ve o günde bi kampanyaya denk gelince yarı yarıya hediye çeki kazandı

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme ------->

Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme ------>

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

betiden önce ben cevap vereyim o şimdi alışveriş çılgınlığında kuzum beti 3000 tl ye bebek arabası aldı jokerden ve o günde bi kampanyaya denk gelince yarı yarıya hediye çeki kazandı
ne yapmış kızzz bu betiiii uzay mekiğimi almış bebesinee şaka bi yana güle güle kullanırlar inşallahhh

ne yapmış kızzz bu betiiii uzay mekiğimi almış bebesinee şaka bi yana güle güle kullanırlar inşallahhh
bi bakıma öyle yaptı balım mima marka bi bebek arabası aldı çok beğenmiş kıydı paraya o yüzden...

NEŞEMİZ BOL OLSUN CANLAR...BEN KAÇTIM....ÖPERİM GÖBÜŞLERİNİZDEN VE YANAKLARINIZDAN

Huylanmıyor hoşuna gidiyor aksine ama çok uykucu. Hemen uykuya dalıyo. Bebek de en çok uykudan önce hareket ediyo. Yakalayamıyoruz yani :/
benimki de uykucu ya inşallah okula baslayana kadar sana benzer diyorum :) ne kadar Gamsız bir insansın diyorum bazen bu kadar çabuk uyunur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…