- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
kızzzz 1500 tl yi nerden kazandın süperrrrben geldiiimmmmm
bu nasıl bi sıcaktır yaalulus_k öleceğim galiba
evime yuvama kavuştum kusarak çıktığım eve tosun gibi geldim çok şükür.. gelir gelmez bebek mağazasına gidip hediye çekimizi kontrol ettik sorun yok 15o0 tl cik bizi bekler yarın son gün harcıycaz hepsini aldıklarımı paylaşcam
Mogami canım bayıldım kıyafetlere yurtdısı on numara bu konuda güle güle giyinsin tosidik :)
@ABCDEFCD geçmiş olsun gelmiş minikler gözün aydın canım
@sweet42 yerim minyon minnoşunu biz yarın sabah 10 da kontrole gidiyhoruz cinsiyet de gelişim de net bi şekilde belli olur kendi doktoruma güveniyorum bakalım kız muymış bizimki erkek mi
Oy oy miniiiiikk :) maşallah :)Bu da bizim göbüş teyzeleri
Dün sansina en hareketli anina denk geldi o şok oldu ben iki büklüm :)) ama genelde o elini koyunca sakinlesiyor nedenseO göbüşlerinizi severiiiim sizin, dombullugun en güzel haliesleriniz nasıl seviyodur gobuslerinizi.
Göbüşünü yisinler maaşallah balımBu da bizim göbüş teyzeleri
O göbüşlerinizi severiiiim sizin, dombullugun en güzel haliesleriniz nasıl seviyodur gobuslerinizi.
betiden önce ben cevap vereyim o şimdi alışveriş çılgınlığındakızzzz 1500 tl yi nerden kazandın süperrrr
Huylaniyor mu yoksa? Arkadaşimin esi huylaniyordu çünkü :)Ben zorla sevdiriyorum
Huylaniyor mu yoksa? Arkadaşimin esi huylaniyordu çünkü :)
ne yapmış kızzz bu betiiiibetiden önce ben cevap vereyim o şimdi alışveriş çılgınlığındakuzum beti 3000 tl ye bebek arabası aldı jokerden ve o günde bi kampanyaya denk gelince yarı yarıya hediye çeki kazandı
ne yapmış kızzz bu betiiiiuzay mekiğimi almış bebesinee şaka bi yana güle güle kullanırlar inşallahhh
benimki de uykucu ya inşallah okula baslayana kadar sana benzer diyorum :) ne kadar Gamsız bir insansın diyorum bazen bu kadar çabuk uyunur mu :)Huylanmıyor hoşuna gidiyor aksine ama çok uykucu. Hemen uykuya dalıyo. Bebek de en çok uykudan önce hareket ediyo. Yakalayamıyoruz yani :/
Maaşallah göbüşüne senin ama ayaklar da şişmiş
Evet canim ayaklarım da şişiyor maalesefMaaşallah göbüşüne senin ama ayaklar da şişmiş
Sesli güldüm çok komikkk.Beti zengin yakında ferraride alır kuzusuna.:))ne yapmış kızzz bu betiiiiuzay mekiğimi almış bebesinee şaka bi yana güle güle kullanırlar inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?