Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar eşim bugün gece 1 e kadar nobetci gündüz de gelmedi bende kendimi yemeğe verdim kalktım biber dolması yaptım üzerine fincan kek yaptım oda yetmedi irmik helvası pisirdim bu nasıl bir istahtir :) ben kilo almayim da kim alsın

Kıs nerene yedin bu kadar şeyi afiyet olsun

kıııııız nerdesin alışverişte misin...yaz hadi cinsiyeti çatladım burda
nihayet gelebildim bacım 5 saat sürdü alışveriş şuan ayaklarım şiş belim kopuyo al al bitiremedik..
gelelim esas konuya erkek çıktı bizim sıpa çok şaşırttı kıza bu kadar alıştıımı bilmiyodum hala alışamadım bu fikre çok uzak geliyo nedense sağlıklı sıhhatli olsun ben de çabuk alışırım inşallah

canım dr a sor söyler ben sormadan kendi dedi bugün plesanta geride diye bu da iç karın derin geniş demek benim de 5. ay bitiyo hala ufak bi şişlik var :) kuzum ayrıca o ilaçtan değil haftandan kaynaklanıyo geçiyo artık ben de metpamid içtim ama hiç öyle etkileri olmadı o asabiyet huysuzluk hep bulantıdanmış bundan sonra şeker gibi olcan hep :)

Anaaaaam bi erkek anası daha maaşallah ikinize de uzak olma annesi küser bak minik erkeğin...düşünsene annesine aşık bi paşan olacak kız bu arada neler aldın bari liste ver

şuna bak ya 34.deneme nedir ya plaka kodu gbi bnm bebiş gelmicek artk heralde

Anaaaaam bi erkek anası daha maaşallah ikinize de uzak olma annesi küser bak minik erkeğin...düşünsene annesine aşık bi paşan olacak kız bu arada neler aldın bari liste ver
sonra da bi kız a aşık olacak anası kıskancından çatlayacak ayy kaynana damarlarım kaynıyo resmen noluyo bana ayol
canım mama sandalyesi , görüntülü telsiz, yoğurt mayalama makinası (içinde 6 adet cam kavanoz var alacak bişe bulamayınca aldık:)) bi arkadasım yeni doğum yaptı onun bebişine buhar makinası, bebek bezi, ıslak mendil, anakucağı aldık ama sallanmayan aldık sadece müzik ve titreşimi(fisher price) var sallamaya alıştırmıycam çünkü, mamajoo nun biberon seti gold diye geçiyo afilli bişe ben de ilk defa gördüm :) , emzirme örtüsü, bilumum tulum kıyafet 2 adet ayakkabı minnoşlardan , bikaçoyuncak mama kaşıkları , ilk adım basacak standlı kireç levha , süt saklama poşeti, oyun parkı(fisher price) ,bübchen yenidoğan seti aklıma gelenler canım :) yerleştiriken çekerim foto şuan ayağa kalkacak halim yok , alacak bişe kalmadı zaten daha da gitmem bebek mağazasına

Hay maşallah canim.yarasın bebişe

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------>

Oğluşun kesinlesti desene canım hadi hayırlısı

şuna bak ya 34.deneme nedir ya plaka kodu gbi bnm bebiş gelmicek artk heralde
bitanem daha fazla denemesi olupta şuan bebişini bekleyenleri biliyorum ben sakın deneme sayına takılma tedavine odaklan ve stres yapma

Güle güle mutlu günlerde kullansin bebitoooo canim.hayirli olsun.

wuhuuuuuuuuu bu ne kadar çok şey...para mı çok bereketli geldi nasıl aldınız 1500 e bu kadar şey yavrum...hakkaten gerek kalmamış bi daha gitmeye güle güle kullansın minik erkeğin...şiiişşşttt kız kabarmasın kaynana damarın cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…