Sagol canim benim.bir pıt pıtları duysam o zaman kanaat getirecegim hamis olduguma bendaha güzelleri senin miniğinin olsun canımmm
cısss ki ne cıssswuhuuuuuuuuu bu ne kadar çok şey...para mı çok bereketli geldi nasıl aldınız 1500 e bu kadar şey yavrum...hakkaten gerek kalmamış bi daha gitmeyegüle güle kullansın minik erkeğin...şiiişşşttt kız kabarmasın kaynana damarın cısss
duyacaksın canım o kadar cavbuk geçiyo ki hep bişe beklerken bakıyosun ultrasonda kaşı gözü eli kolu.. mucüze bişe gerçekten allah herkese nasip etsinSagol canim benim.bir pıt pıtları duysam o zaman kanaat getirecegim hamis olduguma ben
kaçta randevun hadi bi süpriz de sen yap :) valla hiç erkek fikrine alışkın değildim ister istemez böyle düşüncelere kapıldım@betiboop erkek geliyooo bir minik erkek daha yavrucukumun ankarafa bi oyun arkadaşı daha oldu :) Rabbim saglik versin erkeklerimize yarin brndr doktora gitcem sürpriz yapcak mi bizimki bakalım.
Bu arada alışverişin mükemmel olmuş kafan rahat eder artik bi cantasini hazırlamak kaldı senin. Rabbim aldıklarını huzurla kullanmayı nasip etsin gelecegin mükemmel kaynanası
Y ysmn1096 onca şeyi yapmaya usenmedin miiii?/hepsinden yedin miii? Maşallah anacimyarasin bebiseee
yok canım joker den aldım,cepa . çok iyiymiş hangi marka ? huggies ve prima aldım ben joker marketlere göre pahalıydı ama aldık olsun diyeEbebekten mi aldın herşeyi canim @betiboop ? Bu arada sok markette yenidoğan bebek bezi 282 bez + 2paket ıslak mendil 118tl. Bezde alıp stoklamak lazim çok yapıyormuş bebisler ilk aylarda. Yarin 2de randevum bi özledim bi ozledimkiii heyecanliyim.
Prima marka canım bende alıp kenara atmayı düşünüyorum. Kocisimin keyfini beklersrk 9.ayda alicaz herşeyi ben panik olurum hem o gobusle gezemem. Aldıklarının fotolarini bekliyoruz unutmaaa fikir olur bizedeeyok canım joker den aldım,cepa . çok iyiymiş hangi marka ? huggies ve prima aldım ben joker marketlere göre pahalıydı ama aldık olsun diye
Ayyyy sıra bize geliyorCİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek--------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek--------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız-----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek-------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız-----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------>
tabi tabi ahh telefonum bi yapılsın :) aman canm bekletme cidden ben yorulmak bilmeyen bi insanımdır çok enerjikimdir ama biyerde off diyosun yorgunluktanPrima marka canım bende alıp kenara atmayı düşünüyorum. Kocisimin keyfini beklersrk 9.ayda alicaz herşeyi ben panik olurum hem o gobusle gezemem. Aldıklarının fotolarini bekliyoruz unutmaaa fikir olur bizedee
Maşallah canim nerdeyse herseyi almışsın Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. Erkek minnosun da hayırlı olsun :)tabi tabi ahh telefonum bi yapılsın :) aman canm bekletme cidden ben yorulmak bilmeyen bi insanımdır çok enerjikimdir ama biyerde off diyosun yorgunluktan
Uzay mekiğimi almış demesine güldüm hatta sesli güldüm eşim neye gülüyosun dedi konuyu anlattım.Sende hazırlan yavrum herşeye para harcamayı bırak çok paran gidecek çooook dedim oda güldü.gülme kız :) arabayı çok sevdim kampanya da olunca kıydım paraya
Canım yanında yardimci olan birileri yok mu? Geçmiş olsun ve allah sabır versin
Canim larnin nasil catladi mi benm catlaklar artiyo surekli
Allah kolaylik versin canim keşke annen biraz daha kalsaydıCanım malesefki Yalnızız bir hafta annemle kaynanam baktılar o kadar kızımla kaldık baş başa o değilde misafirsde gelince çok zorlanıyorum iki dakika oturamıyorum misafirin yanında uyku düzeni çok kötü ya düzenli uyusa bende ona göre işini falan yaparım
Yanlardan çatlak var canim yeni yeni de gobegimin alt tarafı başladı onları aynada görüyorum ancakCanim larnin nasil catladi mi benm catlaklar artiyo surekli
Önce sen amaAyyyy sıra bize geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?