- 25 Şubat 2015
- 345
- 314
- 53
- 36
Eveet, heyecan ve korku bir arada. Rabbim kolay doğumlar nasip etsinÖnce sen ama
Hamile arkadaşlardan var mı bilmiyorum ama bir iki arkadaş yaptirmisti sanki isimlerini hatırlayamadım. Hatırlayan varsa ya da yaptıran arkadaşlar gorurse yazarlar canımKızlar aranızda aşılama yaptıran varmı ??
Yerim senin pipilini hayirli olsun..kaynana grubuna hosgeldin simdidenevet canım sağol sıra sizlerde bakalım
Az kalmis canim hayitlisiyla kucagina al insaAllahEveet, heyecan ve korku bir arada. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Amiiin... bazen dogsun gozumun onunde olsun diyorum bazen hosuma gidiyor icimde kipir kipir :)Eveet, heyecan ve korku bir arada. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Amin canım sağolasın.Az kalmis canim hayitlisiyla kucagina al insaAllah
Beni de bir telaş sardı. Bebise nasıl bakacağım sonra ev işlerine nasıl yetisecegim diye:)) tatlı telaşlar ama şikayetçi değilimAmiiin... bazen dogsun gozumun onunde olsun diyorum bazen hosuma gidiyor icimde kipir kipir :)
Beni de bir telaş sardı. Bebise nasıl bakacağım sonra ev işlerine nasıl yetisecegim diye:)) tatlı telaşlar ama şikayetçi değilim
AY inşa Allah ben çatlamam.en büyük korkum. Ama çatlasakta yapacak bişey yokYanlardan çatlak var canim yeni yeni de gobegimin alt tarafı başladı onları aynada görüyorum ancak
Inan yapacak hicbirsey yok canım :) Bebeler den hatıra :)AY inşa Allah ben çatlamam.en büyük korkum. Ama çatlasakta yapacak bişey yok
Ayyuka hadi bakalim prens mi prenses mi :))) sağlıklı olsun en başta tabiki Allah gonlunuze göre versin tatlimmmmmben geldiiimmmmm
bu nasıl bi sıcaktır yaa @lulus_k öleceğim galiba
evime yuvama kavuştum kusarak çıktığım eve tosun gibi geldim çok şükür.. gelir gelmez bebek mağazasına gidip hediye çekimizi kontrol ettik sorun yok 15o0 tl cik bizi bekler yarın son gün harcıycaz hepsini aldıklarımı paylaşcam
Mogami canım bayıldım kıyafetlere yurtdısı on numara bu konuda güle güle giyinsin tosidik :)
@ABCDEFCD geçmiş olsun gelmiş minikler gözün aydın canım
sweet42 yerim minyon minnoşunu biz yarın sabah 10 da kontrole gidiyhoruz cinsiyet de gelişim de net bi şekilde belli olur kendi doktoruma güveniyorum bakalım kız muymış bizimki erkek mi
Sağlıkla büyutmeni nasip etsin Allah canım benim kızımız iyi sağlıkli olsun insallahCanm 2 gün önceden ben sancıları hissetmeye başladım ama nst de çıkmıyordu doğumdan önceki gece dayamadim yine gittim gece 4 de açılma 2 cm rahim ağzında çok güzel yumuşamış doğum başlamış dedi doktor eve git sancılar iyice siklasimca gel dedi 27.07.2015 de saat 15 de gittim 17 kadar kendi halinde beklentiler snci geliyordu ama az az. Açılma 3 cm olmuş Dr. Suni baslicam sureci hizladiralm dedi 18 de suni taktılar sancılar sıklaştı ve agirlasti doktoruma yalvardim sezeryana al diye hyir normal için çok musaitsin bu doğum normal olacak dedi resmen odamda bekledi destek oldu derken 22.15 de açılma 10 cm ulaştı tabi artık ikindiriyorlardi beni doğum haneye aldılar 22.25 de masaya çıktım bucukta kızım kucagimdaydi elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende yastık kullandım yarım saat bekledim ama hala tırt yaniValla bende bilmiyorum cnm.Tek fark popo altı yastık kullandık.kociş karısı rahatsız diye düşündü.:))Bende işe yarıyomuş diye okumuştum 20 dakka falan yastık üstü bekledim olduysa ondan oldu :))
Allah analı babalı büyütsün canım benim miniğini almışsın kucağına sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah :)Oldu canim anfAk firsat bulabildim dun gece 2de birden suyum geldi hemen hastaneye geldik 2 bucuktu dr u aradilar geldi 5 de kizimi kucagima aldim sipinal anestezi ile rabbim sizlere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin canim isteyen herkese nasip etsin insallah
Canım senin minik de gelmiş Allah sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün :)Tesekkur ederm canm iyiyiz çok sukur normal doğum çok kolay biraz şanci zor sabır etmekten başka çare yok şuan her isimi yapıyorum sadece dikisler hafif agriyor
Allahim ya nasil bir masumluktur kurban olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?