Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar aranızda aşılama yaptıran varmı ??
Hamile arkadaşlardan var mı bilmiyorum ama bir iki arkadaş yaptirmisti sanki isimlerini hatırlayamadım. Hatırlayan varsa ya da yaptıran arkadaşlar gorurse yazarlar canım

Amiiin... bazen dogsun gozumun onunde olsun diyorum bazen hosuma gidiyor icimde kipir kipir :)
Beni de bir telaş sardı. Bebise nasıl bakacağım sonra ev işlerine nasıl yetisecegim diye:)) tatlı telaşlar ama şikayetçi değilim

Endise kuzum bunlar ki normal :) bende haftaya cuma bir hafta anneme gidecegim malum findik doneyim de bebisin dolabini halledeyim diye sabirsizlaniyorum ya
Beni de bir telaş sardı. Bebise nasıl bakacağım sonra ev işlerine nasıl yetisecegim diye:)) tatlı telaşlar ama şikayetçi değilim

Ayyuka hadi bakalim prens mi prenses mi :))) sağlıklı olsun en başta tabiki Allah gonlunuze göre versin tatlimmmmm

Sağlıkla büyutmeni nasip etsin Allah canım benim kızımız iyi sağlıkli olsun insallah

Valla bende bilmiyorum cnm.Tek fark popo altı yastık kullandık.kociş karısı rahatsız diye düşündü.:))Bende işe yarıyomuş diye okumuştum 20 dakka falan yastık üstü bekledim olduysa ondan oldu :))
Bende yastık kullandım yarım saat bekledim ama hala tırt yani iyi yapmışın canım benim ya o kadar sevindim ki anlatamam kendimmiş gibi :)
Bir ben beceremedim ya hamile kalabiliyor muyum bilmiyorum bile. eşimin inadı yüzünden hala beklemedeyim. bu adeti de olursam bırakacam artık ilişki falan yok. yasak koycam daral geldi milletin lafından sözünden

Allah analı babalı büyütsün canım benim miniğini almışsın kucağına sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah :)

Tesekkur ederm canm iyiyiz çok sukur normal doğum çok kolay biraz şanci zor sabır etmekten başka çare yok şuan her isimi yapıyorum sadece dikisler hafif agriyor
Canım senin minik de gelmiş Allah sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün :)
Zaman ne çabuk geçiyor sanki daha dün hamilelik haberlerinizi aldık bugün birer birer doğuyor minikler maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…