Beraber Anne Olma Yolunda

Nasılsın canım hersey yolunda mi
Cok şükür canim lekelenmem yok artik.o adet sancisi gibi sancimda gecti.sadece sol kasigimin ust tarafindan böyle bir noktada sızı hissediyorum hareket edince.aceba kesenin yeri mi diyorum.göğüs hassasiyetimde azaldi gibi.kendi evhamlarim disinda her sey yolunda cok şükür Rabbime canim sen nasilsin

Benimde icim gitti canim senin bu anı yasamana az kaldı Allahin izniyle
Sende ne olduğunu anlamadan benim hale gelirsin merak etme :) ay ne güzel hamilelikleri ilerlemis bende gorecek miyim dediklerimin hepsi doğum yaptı :) bugün hareketleri degisik ya anlayamadim döndü mu napti? Cuma geeeeellll artık.

Insallah bende o günleri görürüm canım.neler yapiyor bugün bebis ?

Insallah bende o günleri görürüm canım.neler yapiyor bugün bebis ?
Allah'im nasip etsin inşallah :) bugün tam gobegin baya altında hareketleniyor biraz o kadar normal dışı bi durum aca döndü mü diyorum ama sabah hissettim basini :-/ öf

Allah'im nasip etsin inşallah :) bugün tam gobegin baya altında hareketleniyor biraz o kadar normal dışı bi durum aca döndü mü diyorum ama sabah hissettim basini :-/ öf
Icini ferah tut annesi kocaman oldu simdi icerde nasil duracagini sasiriyor bebis.buyudukce hareketlerde degisiyordur muhtemelen.

Siyah00 saol canimm. Sende iyilesiyosun ne güzel ama dikkati elden bırakma senin nazlı kuzucuk nazlı ilgi istiyo hep :)
bebeem kız strese sokma yavruyu, canı bugün başka hareket etmek istemiştir takiliyodur kafasına gore dönmeye ugrasiyodur kendini uzup onuda uzme

Valla canm ben artık hep böyle karı koca çocuksuz kalcaz ömür boyu buna alıştırmam lazım kendimi demeye başlamıştım içimden bütün ipleri koparmıştım bebege dair.Evimin yatak odası ve salonun peceresi kıreş e bakıyo gün boyu birsürü anne baba görüyorum çocuklarını kıreşe getiriyolar hatta senin ömrün bunlara bakıp iç çekmekle geçecek alış artık diyodum kendime.9. Ayda izne gidecektikte dönüşte doktora başlıycaktım ama hep dua ettim allahım beni kuluna muhtac etme verirsen sen ver diye.Hatta secdeye durup dua ettim allahım senin yanında çok banada ver hayırlı sağlıklı evlatlar diye.Allahıma şükürler olsun Dualarımı karşılıksız bırakmadı.Zamanı buymuş bu zamanda verdi.Allahım sanada nasibedecek tam unuttugun anda canım benim.

5dk ayaktaysam yarim saat yatiyorum canim dediğin gibi biraz nazlı çıktı bizimkisi ilk zamandan bu yana şöyle pıt pıtlarını duyayim rahatlayacagim.

Çok şükür canım. Sen yine de arada doktora git benim her leke gelmeye doktora gidiyorduk :) göğüs hassasiyeti de bazen olur bazen geçer. Ben bulantilarim olunca mutlu oluyordum biraz olmasın bulantim niye olmuyor diyordum. Olsa Bir dert olmasa bir dert

Sanırım sirtini dayadi karnima baya sert çünkü gezmeye götürüyoruz Akçakocaya belki yüzünü donesi tutar :) bu arada ogluşunu yesinler :))

Hic deme canim ya belki bazı arkadaslara garip gelecek ama bulantilarim baslasin istiyorum baslasin ki orda oldugunu hissedeyim sali günü aksam kontrolum.birde yarin dr umu arayip pazartesi iznimin bittigini işe gitmemde sakinca olup olmadigini soracagim.

Boşver ise gitme canım ya. Bende salı doktora gideceğim ara ara sancılar yokluyor adet olacakmışim gibi

Boşver ise gitme canım ya. Bende salı doktora gideceğim ara ara sancılar yokluyor adet olacakmışim gibi
Bana kalsa bende gitmem canim.çünkü ise gidince sinir stres gerginlik beni bekliyor biliyorum.dr ne diyecek bakalim.carsamba yatman lazim demisti.seninde gün yaklasiyor canim git bakalim dr un ne diyecek bebis gelmek mi istiyor yoksa sabirsiz mi

Canlarim 3 gundur ayagimdan kaptigim enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullanip yatiyorum oglusum iyi ama iki gun once dr a gittik gayet iyiydi 2gundur kasiliyo oynuyo ama bi yanini bi bastiriyo saniyorum ki karnimi desecek sizce normal mi devam ederse dr a belirtmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…