Ay hiç bilmiyorum ara ara oluyor böyle. Bakalım hayirlisiyka gelsin bebislerimiz. Inşallah sen de duyarsin pit pitlari. Insirah suresini ve ayet el kursiyi bol bol oku elini karnına koyup. Benzer öyle yapıyordum ilk zamanlar yine okuyorum tabiBana kalsa bende gitmem canim.çünkü ise gidince sinir stres gerginlik beni bekliyor biliyorum.dr ne diyecek bakalim.carsamba yatman lazim demisti.seninde gün yaklasiyor canim git bakalim dr un ne diyecek bebis gelmek mi istiyor yoksa sabirsiz mi
Ins canim aminnn.ayet el kursiyi biliyorum insirah suresini de ezberleyeyim okuyayim sagol canimAy hiç bilmiyorum ara ara oluyor böyle. Bakalım hayirlisiyka gelsin bebislerimiz. Inşallah sen de duyarsin pit pitlari. Insirah suresini ve ayet el kursiyi bol bol oku elini karnına koyup. Benzer öyle yapıyordum ilk zamanlar yine okuyorum tabi
Maalesef cok uzuldum basta ama allahtan derin catlak degil ve bebegim saglikli gerisi muhim degil dedimAY inşa Allah ben çatlamam.en büyük korkum. Ama çatlasakta yapacak bişey yok
Maalesef cok uzuldum basta ama allahtan derin catlak degil ve bebegim saglikli gerisi muhim degil dedimAY inşa Allah ben çatlamam.en büyük korkum. Ama çatlasakta yapacak bişey yok
Masallah canım.göbüş dışında kilon yok.göbüşde cok tatlı çıkmışEki Görüntüle 1596331 Bu da benim son halim kizlar :)
Senin de ayaklar şişmiş galiba :)Eki Görüntüle 1596331 Bu da benim son halim kizlar :)
Ayyy masallah kocaman tatlış göbüş ve tatlış anneeeeeeBu a bizim son ay halimiz. Geri sayım başladı)Eki Görüntüle 1596369
Teşekkür ederim canım. Inşallah sana da paylaşmak nasip olsun..Ayyy masallah kocaman tatlış göbüş ve tatlış anneeeeee
kaygılım geçmiş olsun allah şifa versin ....valla bi bilgim yok inşallah sorun yoktur git istersen bi doktora danış için rahat ederCanlarim 3 gundur ayagimdan kaptigim enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullanip yatiyorum oglusum iyi ama iki gun once dr a gittik gayet iyiydi 2gundur kasiliyo oynuyo ama bi yanini bi bastiriyo saniyorum ki karnimi desecek sizce normal mi devam ederse dr a belirtmeli miyim
Aminnnn canım ins.Teşekkür ederim canım. Inşallah sana da paylaşmak nasip olsun..
canım ben yaptırmadım ama ekim -kasım gibi yaptırcam ....sen yaptırmayı mı düşünüyosun....inşallah ikimiz içinde gerek kalmazzKızlar aranızda aşılama yaptıran varmı ??
Cok gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun. Bebisin iyidir Allahin izniyle sen yine de dr una sor icini rahatlatCanlarim 3 gundur ayagimdan kaptigim enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullanip yatiyorum oglusum iyi ama iki gun once dr a gittik gayet iyiydi 2gundur kasiliyo oynuyo ama bi yanini bi bastiriyo saniyorum ki karnimi desecek sizce normal mi devam ederse dr a belirtmeli miyim
Onlara Vermee bana veeer bak ben arsinli sayilirim iyi anlasiriiizz verme sen başkasına bana ver. Hem bugün gördük oğlumuz uzun boylu ince uzunmus manken gibi damat olur sana bak
Onlara Vermee bana veeer bak ben arsinli sayilirim iyi anlasiriiizz verme sen başkasına bana ver. Hem bugün gördük oğlumuz uzun boylu ince uzunmus manken gibi damat olur sana bakerkek nüfus fazlaligi şimdiden ne hale soktu bizi gelinsiz kaldık vallaaahi.
@KAYGILI tatlım çok geçmiş olsun, bebisin seni hissedip huysuzlaniuodur belki yarinda devam ederse görün doktoruna içinde rahat eder. Nasıl kaptin ayağından acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?