Beraber Anne Olma Yolunda

Ay hiç bilmiyorum ara ara oluyor böyle. Bakalım hayirlisiyka gelsin bebislerimiz. Inşallah sen de duyarsin pit pitlari. Insirah suresini ve ayet el kursiyi bol bol oku elini karnına koyup. Benzer öyle yapıyordum ilk zamanlar yine okuyorum tabi

Ins canim aminnn.ayet el kursiyi biliyorum insirah suresini de ezberleyeyim okuyayim sagol canim

kaygılım geçmiş olsun allah şifa versin ....valla bi bilgim yok inşallah sorun yoktur git istersen bi doktora danış için rahat eder

Cok gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun. Bebisin iyidir Allahin izniyle sen yine de dr una sor icini rahatlat

Mogami @KAYGILI @betiboop bacılar bi kız yaparsam üçünüzden birine gelin verecem heee bol bol ayva yiyin oğluşlarınız yakışıklı olsun ...sonra bilmem valla kızımı hangisi kandırırsa ona vericem .....evlerini arabalarını alın okutup doktor yapın zengin ve doktor damat isterim .....yazan: KAYNANA

Onlara Vermee bana veeer bak ben arsinli sayilirim iyi anlasiriiizz verme sen başkasına bana ver. Hem bugün gördük oğlumuz uzun boylu ince uzunmus manken gibi damat olur sana bak erkek nüfus fazlaligi şimdiden ne hale soktu bizi gelinsiz kaldık vallaaahi.
@KAYGILI tatlım çok geçmiş olsun, bebisin seni hissedip huysuzlaniuodur belki yarinda devam ederse görün doktoruna içinde rahat eder. Nasıl kaptin ayağından acaba ?

lakin dünürüm benim kız büyük ihtimalle sarışın olur bi de sarışın olmasın oğluşun .....oh oh maşşallah boyunu posunu yesinler ....damat da pek sevilir yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…