Beraber Anne Olma Yolunda

lakin dünürüm benim kız büyük ihtimalle sarışın olur bi de sarışın olmasın oğluşun .....oh oh maşşallah boyunu posunu yesinler ....damat da pek sevilir yaa :)
Valla oğlan dayiya derler, o zaman mavi gözlü hafif sari olur ama babaya benzerse angaralı esmeri olur ortaya karişık bekliyoruz kendisini. Sen hele bi yapta kızı biz gerekirse savaşırız kızımız için tez zamanda hayırlı haberlerini alırız insallahhh kız bak ezana denk geldi duam, RAbbim kabul etsin.

inşallah canım benim sağol

deli kız seni almaz mıyız senden iyi kaynana mı bulcaz

Size yatmadan önce bi soruuu. Bebiskoma yatak odası takimi hemen almicam malum kısa denk geliyor bebisim bi sure bizimle odada kalır sonra o arada tasinma planlarimiz da var olursa yeni evde alırız takımını.
Amaa simdilik park yatak + cekmeceli komidin mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam odama kursam komidini bos odama koysam.
nenuya bir koca gobuslu guleryuzlu güzel hatun daha. Bizim konunun anneleri hep fit valla spor mu yapıyorsunuz napiyorsunuz bakiim?

@KAYGILI canim gunde en az 3 litre suyunu ic ve nolur nolmaz doktora gorun magnezyum kasilmayi azaltir doktorun verdiyse duzenli ic gecmis olsun sekerim

Teşekkür ederim canım. Aslında iyi kilo aldım ama sadece Karnım çıkmış öyle diyor herkes. Bence imkanın varsa büyüyen beşik al buyudugunde de yatar. Cekmecelere sigmazsa eşyası daha sonra bir de dolap alırsın. Ben şimdilik normal mobilya beşik aldım daha sonra oda yaparsam alırım herseyini. Eğer sen de buyuyen beşik almazsan yine normal mobilya beşik al ilerde oda yaparsın. Park yataklar benim hoşuma gitmediği için o konuda birsey diyemicem :)

A afrodit26 gobuse bak hele :) gobusun var ama dinç bi hamis olmuşsun sen maşallah çok kilo almadin herhalde ay bidaha maşallah diyimm
Sagol kuzum 8 kilo aldim sanirim tartida gdip geliyorum ama cogu böbise gtmis on oniki kiloyla kapatirim insallah hamisligi
Masallah canım.göbüş dışında kilon yok.göbüşde cok tatlı çıkmış
Sagol canim benim evet bi gobus oldu ama catlakli
Senin de ayaklar şişmiş galiba :)
Aslinda normal hali canim ustleri hep tombiktir benim ayaklarin ama hala 36 no giyiyorum hamilelikten oncede oyleydi sonradan siser mi bilmem tuzlu yememeye calisiyorum hamur isi yok kizartma yok

Son düzenleme:
Benimkiler davul gibi oluyorda seninkiler de şişti sandım. Son ay şişer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…