Valla oğlan dayiya derler, o zaman mavi gözlü hafif sari olur ama babaya benzerse angaralı esmeri olurlakin dünürüm benim kız büyük ihtimalle sarışın olur bi de sarışın olmasın oğluşun .....oh oh maşşallah boyunu posunu yesinler ....damat da pek sevilir yaa :)
inşallah canım benim sağolValla oğlan dayiya derler, o zaman mavi gözlü hafif sari olur ama babaya benzerse angaralı esmeri olurortaya karişık bekliyoruz kendisini. Sen hele bi yapta kızı biz gerekirse savaşırız kızımız için tez zamanda hayırlı haberlerini alırız insallahhh kız bak ezana denk geldi duam, RAbbim kabul etsin.
maşallah canım gayet fit duruyosunEki Görüntüle 1596331 Bu da benim son halim kizlar :)
sana da maşallah canım çok sıcak bi yüzün var tanıdık gibi geldin bana :)Bu a bizim son ay halimiz. Geri sayım başladı)Eki Görüntüle 1596369
deli kız seni
Sağol canım benim. Bilmem ki kime benzedim acaba :))sana da maşallah canım çok sıcak bi yüzün var tanıdık gibi geldin bana :)
Teşekkür ederim canım. Aslında iyi kilo aldım ama sadece Karnım çıkmış öyle diyor herkes. Bence imkanın varsa büyüyen beşik al buyudugunde de yatar. Cekmecelere sigmazsa eşyası daha sonra bir de dolap alırsın. Ben şimdilik normal mobilya beşik aldım daha sonra oda yaparsam alırım herseyini. Eğer sen de buyuyen beşik almazsan yine normal mobilya beşik al ilerde oda yaparsın. Park yataklar benim hoşuma gitmediği için o konuda birsey diyemicem :)Size yatmadan önce bi soruuu. Bebiskoma yatak odası takimi hemen almicam malum kısa denk geliyor bebisim bi sure bizimle odada kalır sonra o arada tasinma planlarimiz da var olursa yeni evde alırız takımını.
Amaa simdilik park yatak + cekmeceli komidin mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam odama kursam komidini bos odama koysam.
nenuya bir koca gobuslu guleryuzlu güzel hatun daha. Bizim konunun anneleri hep fit valla spor mu yapıyorsunuz napiyorsunuz bakiim?
Insallah Sağlıkla gelsin minigin canimEvet canım annemlerde öyle diyor aşağı indi karnin diye. Demek ki senin de yavaş yavaş iniyor. Yaklaşıyor dogum:))
Amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin.Insallah Sağlıkla gelsin minigin canim
Hiç sancin filan yok mu kiNeguzel sohbet ediyosunz oyle hanimlar.. :)) bende doguramadm bi oyle kulupte geziyrm.. :))
Sagol tatlim fazla kilo almiyorum yazin iyi yani cok yiyemiyorum ama sicaktan olecemmaşallah canım gayet fit duruyosun
Sagol kuzum 8 kilo aldim sanirim tartida gdip geliyorum ama cogu böbise gtmis on oniki kiloyla kapatirim insallah hamisligi
Sagol canim benim evet bi gobus oldu ama catlakliMasallah canım.göbüş dışında kilon yok.göbüşde cok tatlı çıkmış
Aslinda normal hali canim ustleri hep tombiktir benim ayaklarin ama hala 36 no giyiyorum hamilelikten oncede oyleydi sonradan siser mi bilmem tuzlu yememeye calisiyorum hamur isi yok kizartma yokSenin de ayaklar şişmiş galiba :)
Benimkiler davul gibi oluyorda seninkiler de şişti sandım. Son ay şişer amaSagol kuzum 8 kilo aldim sanirim tartida gdip geliyorum ama cogu böbise gtmis on oniki kiloyla kapatirim insallah hamisligi
Sagol canim benim evet bi gobus oldu ama catlakli
Aslinda normal hali canim ustleri hep tombiktir benim ayaklarin ama hala 36 no giyiyorum hamilelikten oncede oyleydi sonradan siser mi bilmem tuzlu yememeye calisiyorum hamur isi yok kizartma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?