Beraber Anne Olma Yolunda

merhaba kizlarr nasilsiniz? maşallah cogunuzda geri sayim başlamiş. varmi doguran hiç epeydir giremedimde :)

canım ben yaptırmadım ama ekim -kasım gibi yaptırcam ....sen yaptırmayı mı düşünüyosun....inşallah ikimiz içinde gerek kalmazz
Bnde o tarihlerde düşüorm cnm ikimizede o zmna kadar Allah inş kendiliğinden ol der de olur... beklemek çok zorlu bi süreç bnm 3 yıl doluyor nerdeyse

Amin cnm sağolasın 2700-2200 doğdular şimdi daha da büyüyolar gün geçtikçe:)
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi sevmeyi öpmeyi tıpışlamayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza

AYYYY BETİİİ ERKEK Mİİ SENİN KİDEEEEE HAYY BAK SANA NASIL SÜRPRİZ YAPTI SIPAAA YERİMM ONU YERİMMMMM

YANLIZ LİSTEDE Kİ KIZLARR YİNE AZINLIKTA

Hayir yok maalesef suan 40+1deyim ama tik yok oglum gelmek istemiyo bu sicaklara demekki :)) sabah kontrole gidecm bakalm belki suni sanci verirlr.. strestn uyuyamyrm..
Inşallah hayirlisiyla gelir bebeğin. İlla normal olsun diye de bebeği riske atma bence sezaryen olman gerekiyorsa ol. Hakkında hayırlısı olsun

AYYYY BETİİİ ERKEK Mİİ SENİN KİDEEEEE HAYY BAK SANA NASIL SÜRPRİZ YAPTI SIPAAA YERİMM ONU YERİMMMMM
evet canım süprizlerle dolu benimki detaylı ultrason u bekliyorum ondan sonra kesin diycem iki dr kız demişti şimdi erkek valla her an her şey olabilir diyorum artık :))
sen nasılsın canım bebiş napıyo benimki daha hareketlenemedi erkek çocuk hareketli olur delermiş halbu ki ya da sıcaklardan muzdarip o da

Günaydın cicişler haftaya temizliklikle baslamaya karar verdim kararını sorgulamaya şimdiden başladım bile sonunda temizlik malzemelerini çöpe atarak pes etmesem bari
@betiboop elini karnında çok tut canım ben dun aksam ilk hafif şiddetli tekmeyi yedim. Ufak 2 tane pıt pıt yaptı elime sıpa darısı senin başına :)

merhaba anneler :) bende hamileyim :) çarşamba günü minnakımı ultrasonda ilk kez göreceğim inşaallah daha önce çok küçüktü çıkmadı. çok heyecanlıyım günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…