oy maşallah cok tatli yaa :) hamile olmayi özledimm :) hayirla gelsin ins canimEki Görüntüle 1596331 Bu da benim son halim kizlar :)
Elifbade06, wuslt dogun yapti baska doguran yok daha:)merhaba kizlarr nasilsiniz? maşallah cogunuzda geri sayim başlamiş. varmi doguran hiç epeydir giremedimde :)
Bende özledim sanirim alistim koca göbüşe :) gerci dün cok hareketli degildi bunalima soktu beni onlari ozlemem de.oy maşallah cok tatli yaa :) hamile olmayi özledimm :) hayirla gelsin ins canim
Bnde o tarihlerde düşüorm cnm ikimizede o zmna kadar Allah inş kendiliğinden ol der de olur... beklemek çok zorlu bi süreç bnm 3 yıl doluyor nerdeysecanım ben yaptırmadım ama ekim -kasım gibi yaptırcam ....sen yaptırmayı mı düşünüyosun....inşallah ikimiz içinde gerek kalmazz
ay masallahh Rabbım analı babalı buyutsun ınsallahh. aaaa ıkızlerımızde gelmıs yenı gordum ohh bereketlıElifbade06, wuslt dogun yapti baska doguran yok daha:)
Onu gormemisim yaay masallahh Rabbım analı babalı buyutsun ınsallahh. aaaa ıkızlerımızde gelmıs yenı gordum ohh bereketlı
Amin cnm sağolasın 2700-2200 doğdular şimdi daha da büyüyolar gün geçtikçe:)Ay maşallah sabırsız kuzularina iyi olmanıza çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin :) kaç kg dogdular canim
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi sevmeyi öpmeyi tıpışlamayı nasip etsin. Darısı bizim başımızaAmin cnm sağolasın 2700-2200 doğdular şimdi daha da büyüyolar gün geçtikçe:)
Hayir yok maalesef suan 40+1deyim ama tik yok oglum gelmek istemiyo bu sicaklara demekki :)) sabah kontrole gidecm bakalm belki suni sanci verirlr.. strestn uyuyamyrm..Hiç sancin filan yok mu ki
AYYYY BETİİİ ERKEK Mİİ SENİN KİDEEEEEsonra da bi kız a aşık olacak anası kıskancından çatlayacak ayy kaynana damarlarım kaynıyo resmen noluyo bana ayol
canım mama sandalyesi , görüntülü telsiz, yoğurt mayalama makinası (içinde 6 adet cam kavanoz var alacak bişe bulamayınca aldık:)) bi arkadasım yeni doğum yaptı onun bebişine buhar makinası, bebek bezi, ıslak mendil, anakucağı aldık ama sallanmayan aldık sadece müzik ve titreşimi(fisher price) var sallamaya alıştırmıycam çünkü, mamajoo nun biberon seti gold diye geçiyo afilli bişe ben de ilk defa gördüm :) , emzirme örtüsü, bilumum tulum kıyafet 2 adet ayakkabı minnoşlardan , bikaçoyuncak mama kaşıkları , ilk adım basacak standlı kireç levha , süt saklama poşeti, oyun parkı(fisher price) ,bübchen yenidoğan seti aklıma gelenler canım :) yerleştiriken çekerim foto şuan ayağa kalkacak halim yok , alacak bişe kalmadı zaten daha da gitmem bebek mağazasına
YANLIZ LİSTEDE Kİ KIZLARR YİNE AZINLIKTACİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek--------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek--------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız-----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek-------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız-----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------>
Inşallah hayirlisiyla gelir bebeğin. İlla normal olsun diye de bebeği riske atma bence sezaryen olman gerekiyorsa ol. Hakkında hayırlısı olsunHayir yok maalesef suan 40+1deyim ama tik yok oglum gelmek istemiyo bu sicaklara demekki :)) sabah kontrole gidecm bakalm belki suni sanci verirlr.. strestn uyuyamyrm..
evet canım süprizlerle dolu benimki detaylı ultrason u bekliyorum ondan sonra kesin diycem iki dr kız demişti şimdi erkek valla her an her şey olabilir diyorum artık :))AYYYY BETİİİ ERKEK Mİİ SENİN KİDEEEEEHAYY BAK SANA NASIL SÜRPRİZ YAPTI SIPAAA YERİMM ONU YERİMMMMM
günaydın canım inşallah aminGünaydın sevgili anneler ve anne adayları :) güzel bir hafta olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?