- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
YANLIZ LİSTEDE Kİ KIZLARR YİNE AZINLIKTA
Ya valla sismez insallah ama siserse de yapacak bisey yok tuza dikkat ediyorum baska da bisi gelmez eldenBenimkiler davul gibi oluyorda seninkiler de şişti sandım. Son ay şişer ama
Amin canim insallah :)oy maşallah cok tatli yaa :) hamile olmayi özledimm :) hayirla gelsin ins canim
canım tam tersi kız hareketli olurmuş.ben 17. haftada hissettim şimdide kıpır kıpır.ama sıcaklar çok etkiliyor tabi bizim hareket edesimiz gelmiyor yavrucaklar ne yapsın :) şimdilerde hissetmeye başlarsın artık muhteşem bir duyguu tarifi yokevet canım süprizlerle dolu benimki detaylı ultrason u bekliyorum ondan sonra kesin diycem iki dr kız demişti şimdi erkek valla her an her şey olabilir diyorum artık :))
sen nasılsın canım bebiş napıyo benimki daha hareketlenemedi erkek çocuk hareketli olur delermiş halbu ki ya da sıcaklardan muzdarip o da
Çoğunluk erkek, gelin bulamiycaz erkek anaları :)
bence benmki kız hala umudum varcanım tam tersi kız hareketli olurmuş.ben 17. haftada hissettim şimdide kıpır kıpır.ama sıcaklar çok etkiliyor tabi bizim hareket edesimiz gelmiyor yavrucaklar ne yapsın :) şimdilerde hissetmeye başlarsın artık muhteşem bir duyguu tarifi yok
Hatun ayva yiyince daha mı yakışıklı oluyorlarmış ilk defa duydum
bu yıl erkek yılı bacım kimden duyduysam oğlu olacakmış...seneye kızlar gümbür gümbür geliyoYANLIZ LİSTEDE Kİ KIZLARR YİNE AZINLIKTA
kuzum ben park yatak tavsiye ederim araştırmalarıma göre mobilya yataktan memnun kalan çok yok...annemin iki komşusuda doğum yaptılar bi heves gidip mobilya yatak aldılar sonra bebek ayaklanınca mecburen gidip park yatak aldılar...ikisinden de duydum keşke başta park yatak alsaydım lafını...bende gidip park yatak aldım tamam çok şirin gözükmüyorlar ama katladım mı minicik oluyorlar ve 2 yıl kullan sonra git isteediğin gibi oda yap kafasındayım ben...iki yıl yatsın benim yanımda daha sonra onda genç odası kıvamında bi oda yapıcam yıllarca kullansın bebek odasını en fazla kaç yıl kullanırsın kiSize yatmadan önce bi soruuu. Bebiskoma yatak odası takimi hemen almicam malum kısa denk geliyor bebisim bi sure bizimle odada kalır sonra o arada tasinma planlarimiz da var olursa yeni evde alırız takımını.
Amaa simdilik park yatak + cekmeceli komidin mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam odama kursam komidini bos odama koysam.
@nenuya bir koca gobuslu guleryuzlu güzel hatun daha. Bizim konunun anneleri hep fit valla spor mu yapıyorsunuz napiyorsunuz bakiim?
Hamileyken ayva yiyenin bebeği güzel yüzlü olurmuş. Hadisi şerifte geçer. Bide lohusayken 40gün boyunca hurma yiyeninde çocuğu yumuşak huylu uslu olurmuş. Bunları da benden öğrenin bakayım. Ben ayvamı yedim. İnşa Allah lohusaykende bol bol hurmamı yerimHatun ayva yiyince daha mı yakışıklı oluyorlarmış ilk defa duydumbacım benim oğlana kız çok şaka bi yana senin oğlunu da kızını da yirim ben
Çok geçmiş olsun canım. İnşa Allah yarın miniğini görürsünSelam kızlar bugün böbrekteki stentin çıkarılma günüydü.İçimde bin çeşit kaygıyla gittim doktora canlı canlı ilaçsız alttan bir metal sokup içerden ucunu yakalayıp çekip çıkarttı çok şükür kanama falan olmadı 2 dakka nefesinizi tutun dişinizi sıkın dedi doktor.Ondanda kurtuldum çook şükür rabbime yarın tekrar ultrasona çağırdı.Biraz yanma olur sonra oda geçer dedi.Siz ne yapıyosunuz
gözün aydın canım benim inşallah önce minik kesesini sonra da pıt pıt kalbini duyarsın....aklına takılan bişey olursa yaz buraya mutlaka bi bilenimiz çıkar...güzel haberlerini beklerizmerhaba anneler :) bende hamileyim :) çarşamba günü minnakımı ultrasonda ilk kez göreceğim inşaallah daha önce çok küçüktü çıkmadı. çok heyecanlıyım günler geçmiyor
yaaaaaaaaa betim kızıyorum ama sana bak vallabence benmki kız hala umudum var
valla çook derinden bi kıpırtı hissediyorum ama bilmiyorum artık :) senin göbiş de kocaman maşallah bende o da yok bebek mağazasındaki kız inanamadı kilo da almayınca kimse hamileden saymıyo benisenin tatilin bitti mi canım ben döndüm ankara günlerine
Bitanem çok sevindim bu işlemi de sorunsuz atlatmana çok şükür gerçektenSelam kızlar bugün böbrekteki stentin çıkarılma günüydü.İçimde bin çeşit kaygıyla gittim doktora canlı canlı ilaçsız alttan bir metal sokup içerden ucunu yakalayıp çekip çıkarttı çok şükür kanama falan olmadı 2 dakka nefesinizi tutun dişinizi sıkın dedi doktor.Ondanda kurtuldum çook şükür rabbime yarın tekrar ultrasona çağırdı.Biraz yanma olur sonra oda geçer dedi.Siz ne yapıyosunuz
Bilgilendirme için sağol balım da ayva çıkmadı da ha anca ekim gibi yemeye başlarım...hurma zaten aklımda hatta şöyle 30 haftalık olalım hergün 2-3 yicem...son ay tabak tabak yerim herhalde yanında bi de yürüyüş bolca...umarım o kadar çabaya 10 cm açılırızHamileyken ayva yiyenin bebeği güzel yüzlü olurmuş. Hadisi şerifte geçer. Bide lohusayken 40gün boyunca hurma yiyeninde çocuğu yumuşak huylu uslu olurmuş. Bunları da benden öğrenin bakayım. Ben ayvamı yedim. İnşa Allah lohusaykende bol bol hurmamı yerim
sen endişe etme balım doktor iyi dediyse yoktur bi sorun...hem bak göre bundan sonra nasılda kilo alacak...muz ye kilo aldırıyormuş bebeğeKızlar 32+6 olduk bugün itibariyle.ve kızım 1800grammış. Doktor normal dedi ama sanki zayıf gibi geldi bana. Sizinkiler kaç gram olmuş bakiym
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278). ....ah mogişim ah pazartesi gününe randövü alıcam kocacığıma ürolog dan bakalım bu ne diycek bize ilaç bişi verirsede ekim-kasıma kadar etkisini gösterir artık inşallah ilk aşılamada tutarHatun ayva yiyince daha mı yakışıklı oluyorlarmış ilk defa duydumbacım benim oğlana kız çok şaka bi yana senin oğlunu da kızını da yirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?