Beraber Anne Olma Yolunda

Canım zaten doktorun söyler ama adetin olunca git yaptır aşını. Allahın takdiri bu ay da adetin gelsin (bebiş olmadığından emin ol) öyle yaptır.

amaaaan boşver sağlıklı olsunlarda doğumda ve sonrasında veririz o kilocukları

anladım bacım ama benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla 28 ve doğum sonrası yapılan iğne yeterli oluyor...yani ben öyle bi test yaptırmam zaten doktorumda durumdan haberdar ve iğne için haftamın dolmasını bekliyo...aynı durum teyzemde de vardı iki iğnesini de oldu ve sıkıntı olmadı...senin tek sıkıntı iğne olmayışında bence...umarım testlerin temiz gelir kuzum

Kızlar sabah (bata 4 var) miratech ve predictor erken gebelik testi ve mavi çizgi normal gebelik testi yaptım (negatif çıktıkça hızımı alamadım üçünü de aynı idrarla yaptım) üçü de negatif. Bhcg ve 25. Gün progesteron için kanımı verdim (21. Gün progesteron 6.80di) belki akşamüstü sonuç çıkabilir yazarım buraya da. Bu arada 3 aylık hamile arkadaş verdiğim ovulasyon testini yanlış değerlendirmiş baktım ki onun çizgisi kontrolden çok daha koyu çıkmış. Dua edin kızlar hamiş olayım :)

o zaman hayırlısı diyelim :)

Canım zaten doktorun söyler ama adetin olunca git yaptır aşını. Allahın takdiri bu ay da adetin gelsin (bebiş olmadığından emin ol) öyle yaptır.
Pazartesi bakıldı betam düşmüş o yüzden doktor gel yapalım dedi

Pazartesi bakıldı betam düşmüş o yüzden doktor gel yapalım dedi
Doktorun daha iyi bilir ama bu ay yumurtan döllendiyse betan yükselmeye başlamamış olabilir henüz. Bence adetini gör garantiye al canım. Tabi karar senin yine. Bata kaç gün kaldı?

hadi inşallah

Doktorun daha iyi bilir ama bu ay yumurtan döllendiyse betan yükselmeye başlamamış olabilir. Bence adetini gör garantiye al canım. Tabi karar senin yine.
Yaptırdım cnm doktor öğleden önce gel diyince telefonda hemen gittim yaptılar aşıyı izin dönüşü ikinciyi yapcaklar

Doktorun daha iyi bilir ama bu ay yumurtan döllendiyse betan yükselmeye başlamamış olabilir henüz. Bence adetini gör garantiye al canım. Tabi karar senin yine. Bata kaç gün kaldı?
bende beklemedeyim 23 ünde ilk defa yumurtamın çatladığını hisettim ovulasyon testinide yaptım 2 çizgide kırmızıydı 6 eylül bat bakalım ne çıkıcak

Normalde 27.gün regli oluyorum ama düşükten sonra tarih degişirmi bilmiyorum degişmezse Cuma günü regli olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…