Beraber Anne Olma Yolunda

Aynen canım hayırlısı siz ekimdemi yaptıracaksınız aşılamayı
elisa__ çok tuhaf bişi oldu ilk defa yumurtamın çatladığını hissettim ben ogün ovulasyon testi yaptım 2 çizgide kırmızıydı eşime söyledim o gece de dahil 3 gün çalıştık şimdi 6 eylülü bekliyoruz kırmızılar gelmezse hamileyimdir. ki bunu istiyoruz eğer kırmızılar gelirsede ekimde bizde yaptırıcaz inşallah

Canım inşallah emeklerınızın karsılıgını alırsınız bebeısınız gelır asılamaya hıc gerek kalmaz :)

Mogami biliyosun o kürtaj olayından sonra toparlanamadım kolay kolay ondan oldu bunlar ama sizi çok özledim hee bu arada görüyorum kı patikler işe mi yaramış ne çok sevindim can içim..
yaradı yaramaz mı kuzum gerçi kullanamayacağım bu seferlik oğlan geliyo malum ama patikleri yine benim sıpanın çekmecesine koydum teyzemizin kıymetli hediyesi onlar...eskiyi unut bacım gelecek güzel günlere odaklan...peki neler yapıyon şimdi doktor falan var mı

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------->

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Huriye048 -------------> 6 Eylül -------> 9. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Kızlar benim doğum yakın herhalde alttan çok zorluyor kızım belden de ağrı giriyor çok sık olmasa da yarin nst için doktora gideceğim çok heyecanliyim uyuyamıyorum da
balım ne yaptın sancı çıktı mı nst de

bitanem 10 haziranda gittim doktora aşılama için iğne vermişti kontrole gittim. bana dedi 2 yumurtan sınırda kalmış 2 gün daha iğne ol c.tesi kontrole gel dedi. tamam dedim. gittim 2. gün bir ağrı kasığımda anlatamam ertesi gün doktora gittim neslihan senin yumurtan çatlamış dedi :) denedik olmadı şimdi dedik tatile gidip gelelim yine doktora gideriz dedi tamam dedim. meryem ana otu kullanmış arkadaşım 15-20 gün önce onu getirdi şimdi bi yandanda onu kullanıyorum ama şöyle tuhaf bişi oldu ilk defa kasıklarımdaki yumurta çatlarken oluşan ağrıyı hissettim ovulasyon testi yaptırdım 2 çizgide kırmızydı şimdi 6 eylülü bekliyoruz kısmet artık :)

kızlar bir şey sorucam aranızda üstüne gören (implantasyon kanaması yaşayan) var mı? benim bat cumartesi günü ama dün gece ilişkiden sonra biraz kanama oldu kanama dediysem pembe renkli ve sıvıydı. aa erken adet oldum dedim koydum pedi ama başka da gelen giden olmadı. dün ovu testi yapmıştım silik çıkmıştı. ne yapacağımı şaşırdım implantasyon yaşayan varsa bir yardımcı olsun bana (aslında normalde henüz korunmam gerekiyordu ama tatilde ipin ucu biraz kaçtı ve tam da yumurtlama günlerimdi o zaman)

Kızlar ben hastaneye gidiyorum. Gece az az agrim oldu ama duramayacak gibi degildi nefes alip verince rahatladim. Dualarinizi eksik etmeyin.
habersiz bırakma bizi kuzum hadi hayırlısıyla sağlıkla git kucağında miniğinle dön aramıza

ben yaşamıştım ve bir iki damla şeklinde gelmişti hatta o ay biz aşılama yapmıştık. dedim kırmızılar geliyor ama bir daha benden de bişi gelmedi akabinde hamile olduğumu öğrenmiştim. inşallah seninde öyledir.. :)

yaptır o vakit hatun çünkü gebe kalınca bunlar önemli bi hale geliyor

Mogami listeye benide ekler misin bat 6 eylül 12. deneme

aslında 1-2 damladan fazla yani peçete baya pembeye boyandı ama devamı yok şu an akıntım devam ediyor o da çok soluk yavruağzı renginde.. e peki ne zaman test yapmam lazım senin kanamadan kaç gün sonra ortaya çıkmıştı hamile olduğun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…