o günleri değerlendirdiysen gerisi Allaha kalmış bacım inşallah güzel haberlerini alırız 6 eylüle de bişey kalmamış heyecan yaptımbitanem 10 haziranda gittim doktora aşılama için iğne vermişti kontrole gittim. bana dedi 2 yumurtan sınırda kalmış 2 gün daha iğne ol c.tesi kontrole gel dedi. tamam dedim. gittim 2. gün bir ağrı kasığımda anlatamam ertesi gün doktora gittim neslihan senin yumurtan çatlamış dedi :) denedik olmadışimdi dedik tatile gidip gelelim yine doktora gideriz dedi tamam dedim. meryem ana otu kullanmış arkadaşım 15-20 gün önce onu getirdi şimdi bi yandanda onu kullanıyorum ama şöyle tuhaf bişi oldu ilk defa kasıklarımdaki yumurta çatlarken oluşan ağrıyı hissettim ovulasyon testi yaptırdım 2 çizgide kırmızydı şimdi 6 eylülü bekliyoruz kısmet artık :)
eklemem mi benim canımın içi....önce bat listesine sonra da cinsiyet listesine ekleyeceğim ben seni evellallah
Yaptırdım ilk aşıyı cnm ikinciyi 6 hafta sonra yapcaklarmış iyi denk geldi izinden dönmüş olcaz o zamam yaptırcam.Pazartesi alınan beta da 0.1 çıkmış bugün düşügün 25.günü yumurtlamanında 9.günü bişey olsaydı beta böyle olmazdı diye düşünüyormyaptır o vakit hatun çünkü gebe kalınca bunlar önemli bi hale geliyor
Söyle ekliyim siz isteyin yeter ki bacımAyy bendemı yenıden eklensem listeye bilemedim
sagol canım benım bat 15 eylul 17 denem inşallah bu defa cınsıyet kısmına terfı edebılrız :)Söyle ekliyim siz isteyin yeter ki bacım
açıkçası bişey olmaması iyi olmuş bak aşı olman gerekliymiş...3 ay kadar nasılsa korunacağından boşaltırsın kafayı ohh sonra full performans geri dönersin sahalaraYaptırdım ilk aşıyı cnm ikinciyi 6 hafta sonra yapcaklarmış iyi denk geldi izinden dönmüş olcaz o zamam yaptırcam.Pazartesi alınan beta da 0.1 çıkmış bugün düşügün 25.günü yumurtlamanında 9.günü bişey olsaydı beta böyle olmazdı diye düşünüyorm
Edeceksiniz Allahın izni ile...diyorum bak 2016 ya yeni bebişler gelecek sizlerdensagol canım benım bat 15 eylul 17 denem inşallah bu defa cınsıyet kısmına terfı edebılrız :)
Edeceksiniz Allahın izni ile...diyorum bak 2016 ya yeni bebişler gelecek sizlerden
İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAHHHHAğzın bal yesin canım emi :) İnşallah aşılamada şansım biraz daha yüksek olduğu için ekimden umutluyum canım inşallah ekimde aşılama tutarda mutlu bir haber verebilirim :)
ekle tabi ben listede olduğumda kendimi yanlız hissetmiyorum bu yolda :)Ayy bendemı yenıden eklensem listeye bilemedim
saol canım büyüttük valla kuzuyu :) yarın 30.haftaya giriyoruz inşallahh :)ay teşekkürler canım iyi oldu bir moralle geldik şükür..sen de bebişi büyütmüşsün maşallah kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
ekle tabi ben listede olduğumda kendimi yanlız hissetmiyorum bu yolda :)
27 kasımda kanama gelmişti 4 aralıkta testte çift çizgi olarak çıkmıştı.aslında 1-2 damladan fazla yani peçete baya pembeye boyandı ama devamı yok şu an akıntım devam ediyor o da çok soluk yavruağzı renginde.. e peki ne zaman test yapmam lazım senin kanamadan kaç gün sonra ortaya çıkmıştı hamile olduğun??
biz ilk yıl oda yapmıcaz canım sadece dolap alıcaz yaşını doldurunca inşalah odasını yapıcaz :) park yatak aldık minnoşa :)Anladım canım teyzesi melegini yer yer :) çok güzel bebek odaları var geçen kuzenle bakmıstık bayıldım resmen ingiliz tarzları :) prensesinkide en güzeli olur inşallah :) Agrılarının gecmesıne sevındım canım
Geçen kayınvalidemde aynını dediooo maşallah o nasıl göbüş öyle bebişi nereye sakladın annesi :)) şu halimle benim göbüş senden önde vallaa
anasının kuzusu çok derli toplu duruyor içerde...eşime göre benim karnım hiç çıkmayacakmış en yakın arkadaşımda seni 8. ayda görmeye geleyim ben anca o zaman belli olacak diyoMaşallah size maşallah kız senınkı saklambac oynuyor sankı saklanmıs hıc bellı etmıyor kendını sonra bırden cıkca der artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?