Beraber Anne Olma Yolunda

o günleri değerlendirdiysen gerisi Allaha kalmış bacım inşallah güzel haberlerini alırız 6 eylüle de bişey kalmamış heyecan yaptım

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------->

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

yaptır o vakit hatun çünkü gebe kalınca bunlar önemli bi hale geliyor
Yaptırdım ilk aşıyı cnm ikinciyi 6 hafta sonra yapcaklarmış iyi denk geldi izinden dönmüş olcaz o zamam yaptırcam.Pazartesi alınan beta da 0.1 çıkmış bugün düşügün 25.günü yumurtlamanında 9.günü bişey olsaydı beta böyle olmazdı diye düşünüyorm

açıkçası bişey olmaması iyi olmuş bak aşı olman gerekliymiş...3 ay kadar nasılsa korunacağından boşaltırsın kafayı ohh sonra full performans geri dönersin sahalara

Edeceksiniz Allahın izni ile...diyorum bak 2016 ya yeni bebişler gelecek sizlerden

Ağzın bal yesin canım emi :) İnşallah aşılamada şansım biraz daha yüksek olduğu için ekimden umutluyum canım inşallah ekimde aşılama tutarda mutlu bir haber verebilirim :)

Ağzın bal yesin canım emi :) İnşallah aşılamada şansım biraz daha yüksek olduğu için ekimden umutluyum canım inşallah ekimde aşılama tutarda mutlu bir haber verebilirim :)
İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAHHHH

ay teşekkürler canım iyi oldu bir moralle geldik şükür..sen de bebişi büyütmüşsün maşallah kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
saol canım büyüttük valla kuzuyu :) yarın 30.haftaya giriyoruz inşallahh :)

27 kasımda kanama gelmişti 4 aralıkta testte çift çizgi olarak çıkmıştı.

biz ilk yıl oda yapmıcaz canım sadece dolap alıcaz yaşını doldurunca inşalah odasını yapıcaz :) park yatak aldık minnoşa :)

ooo maşallah o nasıl göbüş öyle bebişi nereye sakladın annesi :)) şu halimle benim göbüş senden önde vallaa
Geçen kayınvalidemde aynını dedi anneme çekmişim sanırsam bacım
Maşallah size maşallah kız senınkı saklambac oynuyor sankı saklanmıs hıc bellı etmıyor kendını sonra bırden cıkca der artık
anasının kuzusu çok derli toplu duruyor içerde...eşime göre benim karnım hiç çıkmayacakmış en yakın arkadaşımda seni 8. ayda görmeye geleyim ben anca o zaman belli olacak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…