Beraber Anne Olma Yolunda

biz ilk yıl oda yapmıcaz canım sadece dolap alıcaz yaşını doldurunca inşalah odasını yapıcaz :) park yatak aldık minnoşa :)

Evın ıcındekı kokusu yeter canım :) sonra yaparsınız odasını mısıl mısıl uyusun mınnos yatagında :)

ama süper valla ne güzel kolay kolay çatlamazsın işte hem nazar da değmez

hhaahaaa haklı bence hıc cıkmayacak gıbı canım ama ıyı ıyı yırtıgın olmaz en azından

değerlendirdim ovulasyonu kıp kırmızı gördüğümde yarım saat ayaklarımı dikili tuttum
amaaan o dikili tutmaları boşver olacağı varsa saniyesinde kalk ayağa yine de depara kalkıp gidiyorlar yumurtaya

ama süper valla ne güzel kolay kolay çatlamazsın işte hem nazar da değmez

hhaahaaa haklı bence hıc cıkmayacak gıbı canım ama ıyı ıyı yırtıgın olmaz en azından

kız böyle diyoruz da bi de çatır çatır çatlıyormuşum elisam annene sor onun çatlağı varmıymış ona göre başına geleceklere hazırlan...benim annede bi tane çatlak yok karnı küçükmüş bana hamileyken...hala açar karnını kadınlara hava atar bakın benim göbeğim kız göbeği gibi der çatlak hatun yaaa

gecikme yok henüz canım bat 5i işte kanama da dün gece 2 civarı oldu
biliyomusun benim bat ta zaten 4 aralıktı o zaman sen bekle belki geç döllenmedir.. dua et sadece rabbim bebeşini insallah seninle kılmıştır :)

Haydi kaçtım ben bacılar başımın belası var ya benim bitane kpss olanından hani...onunla uğraşayım azcık

biliyomusun benim bat ta zaten 4 aralıktı o zaman sen bekle belki geç döllenmedir.. dua et sadece rabbim bebeşini insallah seninle kılmıştır :)

hayırlısı neyse o olsun canım başta da dedim ya aslında planlı değil bizim tatil rehavetinden korunmayı ihmal ettik olursa çok sevinirim tabi orası ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…