27 kasımda kanama gelmişti 4 aralıkta testte çift çizgi olarak çıkmıştı.
değerlendirdim ovulasyonu kıp kırmızı gördüğümde yarım saat ayaklarımı dikili tuttumo günleri değerlendirdiysen gerisi Allaha kalmış bacım inşallah güzel haberlerini alırız 6 eylüle de bişey kalmamış heyecan yaptım
o zaman dışarıdan seslensinanacım sınava kadar nasıl içerde tutayım ben bu çocuğu
biz ilk yıl oda yapmıcaz canım sadece dolap alıcaz yaşını doldurunca inşalah odasını yapıcaz :) park yatak aldık minnoşa :)
Geçen kayınvalidemde aynını dedianneme çekmişim sanırsam bacım
anasının kuzusu çok derli toplu duruyor içerde...eşime göre benim karnım hiç çıkmayacakmış en yakın arkadaşımda seni 8. ayda görmeye geleyim ben anca o zaman belli olacak diyo
Geçen kayınvalidemde aynını dedianneme çekmişim sanırsam bacım
anasının kuzusu çok derli toplu duruyor içerde...eşime göre benim karnım hiç çıkmayacakmış en yakın arkadaşımda seni 8. ayda görmeye geleyim ben anca o zaman belli olacak diyo
amaaan o dikili tutmaları boşver olacağı varsa saniyesinde kalk ayağa yine de depara kalkıp gidiyorlar yumurtayadeğerlendirdim ovulasyonu kıp kırmızı gördüğümde yarım saat ayaklarımı dikili tuttum
ayyyeklemem mi benim canımın içi....önce bat listesine sonra da cinsiyet listesine ekleyeceğim ben seni evellallah
zeytin yutmuş solucanım benim ya
aminnn inşallaheklendık canım inşallah bu defa cinsiyet tablosuna terfı edebılrızı :)
ama süper valla ne güzel kolay kolay çatlamazsın işte hem nazar da değmez
hhaahaaa haklı bence hıc cıkmayacak gıbı canım ama ıyı ıyı yırtıgın olmaz en azından
canım 7 gün sadece 7 gün geçti mi ?yani daha çok beklemem lazım meraktan kurtulmak içinhayırlısı artık bilmiyorum..
amaaan o dikili tutmaları boşver olacağı varsa saniyesinde kalk ayağa yine de depara kalkıp gidiyorlar yumurtaya
canım 7 gün sadece 7 gün geçti mi ?
öyle valla bacım spermciklerde bitiyo iş
biliyomusun benim bat ta zaten 4 aralıktı o zamangecikme yok henüz canım bat 5i işte kanama da dün gece 2 civarı oldu
haklısın ama bu ay ne biliyim ümitliyim işteöyle valla bacım spermciklerde bitiyo iş
biliyomusun benim bat ta zaten 4 aralıktı o zamansen bekle belki geç döllenmedir.. dua et sadece rabbim bebeşini insallah seninle kılmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?