Beraber Anne Olma Yolunda

hayırlısı neyse o olsun canım başta da dedim ya aslında planlı değil bizim tatil rehavetinden korunmayı ihmal ettik olursa çok sevinirim tabi orası ayrı :)
belli olmaz bu işler valla Rabbim inşallah sanada bu ay anneliği nasip etmiştir. :)

belli olmaz bu işler valla Rabbim inşallah sanada bu ay anneliği nasip etmiştir. :)

nasip kısmet tabi canım Rabbim biliyor her şeyin hayırlısını kısmetimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz. benim bir oğlum var 3 yaşında ikinci için biraz daha vaktimiz vardı bazı sağlık sorunlarından ama olursa da olur başımızın üstünde yeri var Rabbimin gönderdiğinin.. umarım senin de bu ay olur bu kadar pozitifliğine gelmiştir bebeğin inşallah

neyse
İnşallah çok dua ediyorum 6 sene içinde 4 düşük 1 de kürtaj oldum artık rabbimin de izniyle bebişim beni bulsun istiyorum.. :)

Eveeeet dün söz verdiğim gibi bi göbüş resmi atayım @lulus_k @betiboop hadi sizde atın hatunlar
kızzzz bu göbek miiii allah seniii ne yapmayaaa :) kızlar ben kendimden korkmaya başladım benim göbişi görseniz ikiz gibi hatta herkes soruyor ikiz mi diye yok diyincede ozmn doğum yakın diyorlar halbuki 2 buçuk ay var daha

neyse

İnşallah çok dua ediyorum 6 sene içinde 4 düşük 1 de kürtaj oldum artık rabbimin de izniyle bebişim beni bulsun istiyorum.. :)

bulur Allahın izniyle canım sağlığıyla gelsin inşallah minik meleğin

aminnn inşallah bu ay benim tutmazsa ekimde aynı yolda yürücez senle beraber heycanlanıcaz

Aynen aynen canım ya ben dusununce bıle heyecanlaıyorum ekımı asılamada kalpten gıtmezsem ıyıdır :) canım ya sen nerdendı n ben unuttum

ahh ahh var mogamım annemde var ama kayınvalıdemde yok onunda hıc cıkmazmıs gobegı annemın bır gobegı var hamılelıkte gormen lazım topacık oluyor kadın

sağol canım Allah razı olsun darısı senin başına inşallah aşılaman olur...eşimde sıkıntı yok..bendeydi...fsh çok yüksek çıktı saçma supan b, doktora denk geldim oyalandım...hiçbirşeyde anlatmıyor açıklamıyordu zaten...2 kere klomen kullandım normal yolla olmadı..doktor değiştirdim doktor her ikimize test yaptı eşimde sıkıntı çıkmadı fsh dan hariç amh a bakıldı rezervim 0.2 tükenmek üzere yani her ay atılan yumurta iyi mi kötü mü o da belli değil zaten...doktorum minumum 2 aşılama 3. yü yapmam direk tüp bebek dedi...ama aşılamadan önce ilk normal bi denedik doktor görmak istedi gidişat nasıl diye yumurtalar çatlıyor mu çatlamıyr mu kaç yumurta elde ediyoruz ilacın dozuna göre bunları öğrendik...ilkinde çatlamadı yum. kiste dönüşünce bi ay doğum kontrol hapı kullandım..sonra aşılamaya geçtik yine iğnelerle..1 yum elde ettik ama çatlamadı olmadı..ikinciye geçtik 2 yumurta oldu şükür biri çatladı biri çatlamadı ama çatlayanla oldu şükür...ama çatlamayan yumurta sendromuna da luf sendromu diyorlar...öyle denilmişti bana...ilaç bile çatlatamadı...yani eğer eşinde sıkıntı yoksa sende de rezerv sorunu varsa ilaçla halloluyor...zaten eşinde de olsa sıkıntı yapma çünkü ilaçlarla hızını artırıyorlar bi şekilde bi sebeple rabbim olduruveriyor....şükür rabbim ilkini verdi ama ilerde ne olurum bilmiyoruz eşim mesela 3 sene sonra askere gitcek ee haliyle yaş ilerleyecek benimde rabbim herşeyin hayırlısını versin...aşılamada 15 milyon üstü uygun ideal diyorlar...bizim ilkinde düşüktü ama hız iyiydi doktor buna takılma her ay değişir dedi...

Anladım canım çok sukur olmus benım testlerım ıyı cıktı canım esımın hızı dusuk spremler cok cabuk oluyor suan proxeed ılac kullanıyor ıkı ay kullanacak ekımde gıdecegız degerler ne durumda bakacagız ınsallah ekımde ılk asılamada tutar bızımkıde canım

hım olur canım ya sende sıkıntı yoksa çok iyi eşinde hallolur o sıkıntı ilaçlarla...yalnız ben şey yapmıştım...bende sorun vardı ama eşiminkinde daha iyi olmasını istiyordum..hergün incir yedirdim incir suyunu içirdim fındık ceviz badem ne buldum yedirdim...%98 hız çıkınca bizi gülme tuttu 2 daha yapsaydın 100 olsaydı dedimhoca bile çok çok iyi dedi...eşin faydasını görür zaten mantıken milyonlarca sperm var elbet biri içinde iyi olcaktır...senin yumurtalarda iyiyse gelsin bebiş

hatırladım canım sende hamişsin gözün aydın dikkat et kendine lekelenme kanama olursa hemen dr git...

dr um yumurtalarımın ıyı oldugunu söylemıstı canım esım ıl dısında yanıma geldıgınde bol bol fındık yedırıyorum ama esıme su konuda kızıyorum ben yanında degılken ne yıyor bılmıyorum ılacıda duzenlı ıcmıyor bazen aksatıyor bende balın ıcne cevız koydum ye dıyorum yemıyor ahh ahh cocuk gıbı evde taze ıncır var bugun gelecek gelsınde yedırım :) bende dedım esıme buldukca muz havuc suyu ıc bol bol dedım yapıyormu bılmıyorum ınsallah bızımkıde yukselır canım asılamayla sansı artıracagız ınsallah spremcıkler ıle yum bulusurda bebısım gelır :)

inşallah olur canım o da dikkat etsin erkekler biraz aksak bu konuda ama fedakarlıkta şart...ama sen sakın incir yeme düzenli prolaktin hormonun yükselir ki o da sıkıntı yapar...

inşallah olur canım o da dikkat etsin erkekler biraz aksak bu konuda ama fedakarlıkta şart...ama sen sakın incir yeme düzenli prolaktin hormonun yükselir ki o da sıkıntı yapar...

Etmıyor canım etmıyor ben yanında olsam yıne yedırırımde ben olmayınca ıyıce bosluyor ıste.hıcmı yemeyım bır tane yesemdemı olmaz :)

Etmıyor canım etmıyor ben yanında olsam yıne yedırırımde ben olmayınca ıyıce bosluyor ıste.hıcmı yemeyım bır tane yesemdemı olmaz :)
göz hakkı canım aşırıya kaçmadan ye tabi ama benim prolktn yüksek olunca dr.. fazla kaçma dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…