göz hakkı canım aşırıya kaçmadan ye tabi ama benim prolktn yüksek olunca dr.. fazla kaçma dedi...
Ne yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yokbalım ne yaptın sancı çıktı mı nst de
Ne yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yok
hatırladım canım sende hamişsin gözün aydın dikkat et kendine lekelenme kanama olursa hemen dr git...
Kızlarr benbugün kendimden geçtim neler aldım bebisime hepsi ikiserli ucerli harika bi alışveriş oldu ☺
Sağol canım sizlerinkini paylastiginiz günleri görelim inşallah :)Oyy oyy betım nasılda tatlı onlar hayırlı olsun kuzum ıyı gunlerde gıysın bebısın
Sağol canım sizlerinkini paylastiginiz günleri görelim inşallah :)
Canim rapor aldım iki gün çok uzun sürüyo toplantılar falan belim çok agriyo.. Raporlu alışverişci☺ ama yarın sunum var mecbur gidcem canım ben de bayıldım ilk defa bu kadar hevesli bişeler aldım valla@betiboopMogami fit anneler kulübü kuriciim sizlerle fistiklar :) mogisim gobusun belli olmaya baslamis 2haftaya kadar tam belli olur. bu gidişle zaten dogurcagimiza doktorları da ikna edemicez :)
Bu arada betim biz seni seminere gidiyorsun sanıyoruz sen alışverişlere vurmussun kendini ya :) hepsi de güzel o çizgili olana hele bayildiiiimmm
Benim de bat 6sı canım :)bitanem 10 haziranda gittim doktora aşılama için iğne vermişti kontrole gittim. bana dedi 2 yumurtan sınırda kalmış 2 gün daha iğne ol c.tesi kontrole gel dedi. tamam dedim. gittim 2. gün bir ağrı kasığımda anlatamam ertesi gün doktora gittim neslihan senin yumurtan çatlamış dedi :) denedik olmadışimdi dedik tatile gidip gelelim yine doktora gideriz dedi tamam dedim. meryem ana otu kullanmış arkadaşım 15-20 gün önce onu getirdi şimdi bi yandanda onu kullanıyorum ama şöyle tuhaf bişi oldu ilk defa kasıklarımdaki yumurta çatlarken oluşan ağrıyı hissettim ovulasyon testi yaptırdım 2 çizgide kırmızydı şimdi 6 eylülü bekliyoruz kısmet artık :)
Çok güzel ciciler almışsın kuzum sağlıkli günlerde giysin paşanKızlarr benbugün kendimden geçtim neler aldım bebisime hepsi ikiserli ucerli harika bi alışveriş oldu ☺
aminnnbulur Allahın izniyle canım sağlığıyla gelsin inşallah minik meleğin
istanbul Silivri deyim benAynen aynen canım ya ben dusununce bıle heyecanlaıyorum ekımı asılamada kalpten gıtmezsem ıyıdır :) canım ya sen nerdendı n ben unuttum
hadi bakalım beraberiz inşallahBenim de bat 6sı canım :)
oyyy bitmişş günlerrInşallah kaygilicim. Sanki daha dün gibi sıkıntılı günler geçti çok şükür. Hayirlisiyla şu doğum da olsaydı. Bakalım yarın erkenden gideceğiz. Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?