Beraber Anne Olma Yolunda

göz hakkı canım aşırıya kaçmadan ye tabi ama benim prolktn yüksek olunca dr.. fazla kaçma dedi...

Anladım canım benım hepsı normal cıkmıstı ama dıkkat ederım cok yemem bu sene daha hıc yemedım

Ne yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yok

Az kaldı az canım sona geldınız artık :) nenuya naptı acaba galıba senden once doguracak :) ikinizde hayırlı saglıklı sekılde alın bebıslerını kucakalrınıza

Mogisin çekim sabah alışveriş e dalınca unutmusum :) bu da benim gobus hala küçük bugün eczaneden mustela catlak kremi ve nemlendirici aldım kasiniyorim bikaç gündür bitkisel karışım var ama riske atmayim bunu da kullanayim dedim, eczacı ya yeter mi dedim bi tane ne kadarlık dedi 7.aydayiz dedim kadin bi şok oldu nası yani diye :)) görünürde hiçbişey yok sen de benim gibisin hiçbişey belli değil kız fizik de taş senin maşallah

Eklentiler

• 20150831_091033-1.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 57
@betiboop Mogami fit anneler kulübü kuriciim sizlerle fistiklar :) mogisim gobusun belli olmaya baslamis 2haftaya kadar tam belli olur. bu gidişle zaten dogurcagimiza doktorları da ikna edemicez :)
Bu arada betim biz seni seminere gidiyorsun sanıyoruz sen alışverişlere vurmussun kendini ya :) hepsi de güzel o çizgili olana hele bayildiiiimmm

Canim rapor aldım iki gün çok uzun sürüyo toplantılar falan belim çok agriyo.. Raporlu alışverişci☺ ama yarın sunum var mecbur gidcem canım ben de bayıldım ilk defa bu kadar hevesli bişeler aldım valla

Betiii canım çok şeker o aldıkların yaa Rabbim iyi günlerde giydirtsin inşallah güle güle kullansın miniikkk :) buarada sen de fitsin canımcım sizleri görünce moralim bozuldu ben nasıl olucam acabaaa

Benim de bat 6sı canım :)

Bata tahminen 4 gün var. Aslında 2 yıl öncesine kadar 28 günde bir oluyordum son 1.5 yıldır düzeni biraz değişti her ay oluyorum ama genelde 26-28 günde bir gibi. Bu yaşıma kadar sadece 2-3 defa 35 günde oldum. Bu ay ovulasyon testi kullandım ama 10 gün boyunca pozitif vermişti o nedenle ne zaman yumurtladım anlayamadım tahminen (28 günlük eski düzenime göre) bata 4 kaldı Bugün bhcg <1.2 çıktı progesteron değerim 21. Gün 6.8di bugün 25. Günümde 5.1 çıktı (progesteron değerlerim farklı hastanelerde bakıldı aynı laboratuar değil ama) bakalım bekliycez görcez bhcg yükselecek mi diye. Allah büyük ol derse olur. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Bu ay olmazsa da tüp bebeğe gidiyoruz artık

Inşallah kaygilicim. Sanki daha dün gibi sıkıntılı günler geçti çok şükür. Hayirlisiyla şu doğum da olsaydı. Bakalım yarın erkenden gideceğiz. Dualarinizi eksik etmeyin
oyyy bitmişş günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…