Beraber Anne Olma Yolunda

Betiii canım çok şeker o aldıkların yaa Rabbim iyi günlerde giydirtsin inşallah güle güle kullansın miniikkk :) buarada sen de fitsin canımcım sizleri görünce moralim bozuldu ben nasıl olucam acabaaa
sağol canıımm amiinn
sen kaç kilosun ki canm bende de kilo var boy saklıyo şimdilik

Aman canim o aşiyi ol sen muhakkak.kizamikciga bagisikligin yoksa bebek icin cok onemli.testleri yaptirdigin iyi oldu bak.erkenden onlemini almis oldun

Kızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)

Eklentiler

• 20150902_195213.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 20150902_195206.webp
    20 KB · Görüntüleme: 54
  • 20150902_195223.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64

Betim iyi günlerde kullanmak nasip olsun çok güzeller bende hep beğendikce aldım bi baktım 10 10 15 takım olmuş ama iyiki almışım hem çok çeşitli oldu hemde son zamanlarda alamıyorsun hava şartları taşımak yorgun luk vs oluyor :)

Cnm benimde anladığım kadarıyla pipi çıkıntısına benzeyen şey popoyla parelel
Aman canim o aşiyi ol sen muhakkak.kizamikciga bagisikligin yoksa bebek icin cok onemli.testleri yaptirdigin iyi oldu bak.erkenden onlemini almis oldun
Oldum cnm bugün ilk aşımı, ikinciside 6 hafta sonra yapılıyomuş 15 ekimde de onu yapcaklar.İlk hamile oldugmu ögrendiğimde tüp tüp kan almışlardı bazı aşılara ve hastalıklara bakılcak demişlerdi.Bugün Türk doktorum arayınca betan sıfırlanmış bebek çalışmalarına devamedebilirsiniz dedi benimde aklıma geldi sordum nooldu testlerin sonucu diye O izindeydi sonuçlar çıktıgında o yüzden hatırlattım yani meger kızamıkçıga bağışıklıgım yokmuş gel hemen aşını yapalım 3 ay koruncaksın dedi.öyle olduk yani.

Canım odanın mükemmel olmuş sağlıkla büyüt oğlunu inşallah akıllı uslu hayırlı evlat olur inşallah

Cok ferah cok hos bi oda olmus canim.baktikca icim acildi .bebisin ile bol bol guzel anılar yaşa ins:)

Çook güzel olmuş oğluşunun odası annesi hayırla mutlulukla sağlıkla eskitsin oğluşun. gözlerim doldu allahım bu güzel telaşları banada yaşatır inşaallah

Canım odanın mükemmel olmuş sağlıkla büyüt oğlunu inşallah akıllı uslu hayırlı evlat olur inşallah

Amin çok çok sağ ol inşallah hayırlı akıllı olurlar :) seninde sancilarin var rabbim sağ salim kucağına versin hevesle BEKLİYORUZZZ topicce:)

Cok ferah cok hos bi oda olmus canim.baktikca icim acildi .bebisin ile bol bol guzel anılar yaşa ins:)

Sade olsun istedim olduğu kadar çok sağol rabbim en tez zamanda sana da oda yapmayı bebişini beklemeyi nasip etsin hayirlisiyla :) sırayı savdik güzel haberler gelecek biliyorum

Çook güzel olmuş oğluşunun odası annesi hayırla mutlulukla sağlıkla eskitsin oğluşun. gözlerim doldu allahım bu güzel telaşları banada yaşatır inşaallah

Cok sagol :)Nasibimizde varsa tabiki yaşayacaksın şüphesiz bak oldu sonucu kötü oldu ama bende aynısını yaşadım ama şimdi yeniden bekliyoruz seninde saglikla gelecek bebeğin biliyorum ve rabbim den tez zamanda hayirlisiyla diliyorum allahım bunca sabrinin sonunda bebişini versin sağlıcakla :)

Amin çok çok sağ ol inşallah hayırlı akıllı olurlar :) seninde sancilarin var rabbim sağ salim kucağına versin hevesle BEKLİYORUZZZ topicce:)
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum artık bi gelseydi sırt ve bel ağrım var yakın da yeri rahat herhalde :)

İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum artık bi gelseydi sırt ve bel ağrım var yakın da yeri rahat herhalde :)

İstemem yan cebimde koy yapıyor bebis imiz ama gelsin annesini bekletmesin bol hareket et bakalım bugün yarin gelecek inşallah oyy oyy rabbim yardım etsin

İstemem yan cebimde koy yapıyor bebis imiz ama gelsin annesini bekletmesin bol hareket et bakalım bugün yarin gelecek inşallah oyy oyy rabbim yardım etsin
Hareket etmeye çalışıyorum canim Çömel kalk yapıyorum hurma yiyorum inşallah sağlıkla gelsin minik rabbim hepimizin yardımcısı olsun

AAyyyy cok güzel olmuş odası paşanın canin bayıldım ya sağlıklı mutlu gunlerde kullansin melegin ınşallah guzel ve mutlu günlerinizde olsun oglusunla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…