Sagol canm anamdan el almisim bu konuda seviyorum bisiler yapmayi :)hamaratlıkta zirve yapmışsın bacım o ne güzel bi desen olmuş güle güle giysin minik paşa
Oo mogamim gobus yok bebis nerde :) bi anda cikacak ama senin de demek ki :)
ayy az kalmış canım geliyo bebiş geliyoNe yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yok
sağol canıımm amiinnBetiii canım çok şeker o aldıkların yaa Rabbim iyi günlerde giydirtsin inşallah güle güle kullansın miniikkk :) buarada sen de fitsin canımcım sizleri görünce moralim bozuldu ben nasıl olucam acabaaa
sağol teyzesii zmaan su gibi valla almak lazım arrtık kış geliyoooÇok güzel ciciler almışsın kuzum sağlıkli günlerde giysin paşan
Aman canim o aşiyi ol sen muhakkak.kizamikciga bagisikligin yoksa bebek icin cok onemli.testleri yaptirdigin iyi oldu bak.erkenden onlemini almis oldunKızlar Doktorum aradı beta sıfırlanmış dedi.Kan sonuçlarımı sordum su çiçegi çıkarmışsınız ama kızamıkcık çıkarmamışsınız dedi.Kanınızda kızamıkçıga bağışıklıgınız yok dedi hemen gelin aşınızı yapalım canlı aşı olduğu için 3 ay korunacaksınız dedi.normalde benim bütün aşılarım yapıldı bebeklikten lise sona kadar ama tutmayanı yıllar sonra buluyolar demekki
Bu test hamile kalanlarin hepsine yapiliyor canim.rutin yapilan testlerin icerisinde var bu test:) ama cogu kisi bilmiyr sanirim.O test Türkiye de de yapılıyodur galibahttp://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_enfeksiyonlar/kizamikcik.asp burayı oku
Canim rapor aldım iki gün çok uzun sürüyo toplantılar falan belim çok agriyo.. Raporlu alışverişci☺ ama yarın sunum var mecbur gidcem canım ben de bayıldım ilk defa bu kadar hevesli bişeler aldım valla
Allahim hatun TASSSSSSS gibi yahu masallah.ins boyle devam edersin.allahim bana da boyle sadece gobusum olcak sekilde hamilelik yasat amin:)) imreniyorum boyle azcik kilo alan hamilelere yaa ne guzel
Cnm benimde anladığım kadarıyla pipi çıkıntısına benzeyen şey popoyla parelelvalla canım baktım ama anlayamadım yani benimkiyle benzetemedim hayırlısı ya zaten öğrencez zaman geçtikçe şu anda bana sıkı sıkı tutunsun birşey olmasın da ona tek isteğim oteşekkürler iyi birşey aslı vardır muhakkak...
Oldum cnm bugün ilk aşımı, ikinciside 6 hafta sonra yapılıyomuş 15 ekimde de onu yapcaklar.İlk hamile oldugmu ögrendiğimde tüp tüp kan almışlardı bazı aşılara ve hastalıklara bakılcak demişlerdi.Bugün Türk doktorum arayınca betan sıfırlanmış bebek çalışmalarına devamedebilirsiniz dedi benimde aklıma geldi sordum nooldu testlerin sonucu diye O izindeydi sonuçlar çıktıgında o yüzden hatırlattım yani meger kızamıkçıga bağışıklıgım yokmuş gel hemen aşını yapalım 3 ay koruncaksın dedi.öyle olduk yani.Aman canim o aşiyi ol sen muhakkak.kizamikciga bagisikligin yoksa bebek icin cok onemli.testleri yaptirdigin iyi oldu bak.erkenden onlemini almis oldun
Canım odanın mükemmel olmuş sağlıkla büyüt oğlunu inşallah akıllı uslu hayırlı evlat olur inşallahKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Cok ferah cok hos bi oda olmus canim.baktikca icim acildi .bebisin ile bol bol guzel anılar yaşa ins:)Kızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Çook güzel olmuş oğluşunun odası annesi hayırla mutlulukla sağlıkla eskitsin oğluşun. gözlerim doldu allahım bu güzel telaşları banada yaşatır inşaallahKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Canım odanın mükemmel olmuş sağlıkla büyüt oğlunu inşallah akıllı uslu hayırlı evlat olur inşallah
Cok ferah cok hos bi oda olmus canim.baktikca icim acildi .bebisin ile bol bol guzel anılar yaşa ins:)
Çook güzel olmuş oğluşunun odası annesi hayırla mutlulukla sağlıkla eskitsin oğluşun. gözlerim doldu allahım bu güzel telaşları banada yaşatır inşaallah
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum artık bi gelseydi sırt ve bel ağrım var yakın da yeri rahat herhalde :)Amin çok çok sağ ol inşallah hayırlı akıllı olurlar :) seninde sancilarin var rabbim sağ salim kucağına versin hevesle BEKLİYORUZZZ topicce:)
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum artık bi gelseydi sırt ve bel ağrım var yakın da yeri rahat herhalde :)
Hareket etmeye çalışıyorum canim Çömel kalk yapıyorum hurma yiyorum inşallah sağlıkla gelsin minik rabbim hepimizin yardımcısı olsunİstemem yan cebimde koy yapıyor bebis imiz ama gelsin annesini bekletmesin bol hareket et bakalım bugün yarin gelecek inşallah oyy oyy rabbim yardım etsin
AAyyyy cok güzel olmuş odası paşanın canin bayıldım ya sağlıklı mutlu gunlerde kullansin melegin ınşallah guzel ve mutlu günlerinizde olsun oglusunla:)Kızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?