Amin canim cok saol.ins tez zamanda hayirlisiyla gelsin bebisim:) ben boyle odalari seviyorum ya.cocuk odalarinda cok fazla abartili seyler gozu yoruyor gibi geliyor.bu odaya bakinca insan hayallar aleminde geziyor.gokyuzu duvar kagidi falan cok hos olmus:) bebisin gulucukler saçacak odasinda:)Sade olsun istedim olduğu kadar çok sağol rabbim en tez zamanda sana da oda yapmayı bebişini beklemeyi nasip etsin hayirlisiyla :) sırayı savdik güzel haberler gelecek biliyorum
Hareket etmeye çalışıyorum canim Çömel kalk yapıyorum hurma yiyorum inşallah sağlıkla gelsin minik rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ay bu güzel duaya aminnnn denirİyiyiz canım ya tekmelerle devam ediyor hayat içerde siyah kuşak bi karatecim varsenin fındık ve kv maceranın bitmesine pek sevindim seneye inşallah sıpan sebebiyle gidemezsin hatta sonraki sene de
AAyyyy cok güzel olmuş odası paşanın canin bayıldım ya sağlıklı mutlu gunlerde kullansin melegin ınşallah guzel ve mutlu günlerinizde olsun oglusunla:)
Amin canim cok saol.ins tez zamanda hayirlisiyla gelsin bebisim:) ben boyle odalari seviyorum ya.cocuk odalarinda cok fazla abartili seyler gozu yoruyor gibi geliyor.bu odaya bakinca insan hayallar aleminde geziyor.gokyuzu duvar kagidi falan cok hos olmus:) bebisin gulucukler saçacak odasinda:)
Amiin canım inşaallah allah dualarımızı kabulederCok sagol :)Nasibimizde varsa tabiki yaşayacaksın şüphesiz bak oldu sonucu kötü oldu ama bende aynısını yaşadım ama şimdi yeniden bekliyoruz seninde saglikla gelecek bebeğin biliyorum ve rabbim den tez zamanda hayirlisiyla diliyorum allahım bunca sabrinin sonunda bebişini versin sağlıcakla :)
Artikkkkk kesin kiz :) bakayim kuzu bel bandina bende alisverise basliyorum :)anneeeeeeeeeeeeeemmm kız mıymış kesin yesin teyzesi onun totosunu topiğimizin son kızı oldu cimcimehayırlı olsun kuzum Allahım esirgesin yavrularımızı kan ilacına devam bacım umarım bel fıtığı da yoktur ama bi tavsiye e bebekte bel bandı var yorumlara baktım çok yararlıymış ben almayı planlıyorum 30 tl zaten ucuzda...bak istersen beline iyi gelir
Benim cevremde de hep kiz :)
Amin canim benm insallah Allahim tez vakitte senden de haber almayi nasip etsin:)İyi çok şükür canım aman dağlıklı olun inşaallah
Mogami niyetimi çok açık dile getirmisim galiba ama blummmm maşallah güzel hatun, kızını kaçırmamak lazim anacim :) ayrica sen nerene kilo aldin acaba gobusunde cikmadi ki? Ben de tartilmaya korkuyorum gobusum artik cikti ortaya, ibre 60 vurabilir
hyb77 heyecan mi yapmış birileri birazcik :) yakindir inşallah güzel haberlerin ablam.
Hadi bakalim kizima talipler simdiden cooookhazirla sekerim bilezikleri :) masallahin var cok fitsiiiin guzel hatun :)Eki Görüntüle 1621431
O zaman bu bizden olsun, bugünden son halimiz :)
bende lcw aldim cooook rahat bisi ama biraz kalin gibi sicaklardan tayta devam :)tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz bende lastikli aldım gerçekten çok rahat bişey
Kaygilim cok guzel olmusKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Ya ben neden hamileligin ilk gunlerine dondum aseriyorum resmen hamur kizartmasi kokuyor burnuma
Kaygilim cok guzel olmus
Çok güzel canım. Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.Kızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Allah bu odada sağlıklı güzel günlerini gösterir inş. Çok güzel olmuşKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Öyle galiba :) dün tvde gördüm resmen koktu burnuma benim de canım cok cok birsey istemediydi ama karpuzla yatip karpuzla kalkiyordum :)) bu arada odana bayıldım rüya gibi olmuş maşallah :)Bende ilk defa ilk ay asermistim bi şey üç gün öncede ikinciye bi şey aserdim :) ilk ayla son ay benziyo sanırım pasif arada mide bulantıli zorluklarla geçen aylar bebeeem :)
Amin canım ınşallah eşime gösterdim o bile bayilda bizde bunun pembisini yapariz dedi bide bizim sipalar çok şanslı kaygilim cook :))) melek kokulularimiz herşeyin en iyisini hakediyolarAmin nn sweetim be günlerden nerelere geldik bundan sonrada bebislerimizle saglikla huzurla geçirdiğimiz Günlerimizi de paylaşıcaz allah kısmet ederse
Kiyamam ben sana kizart ye aman minnosun canı çekmişYa ben neden hamileligin ilk gunlerine dondum aseriyorum resmen hamur kizartmasi kokuyor burnuma
Haftasonunu beklesin tospik :) ancak cumartesi yapabilirim gelirayak nazlaniyorlar demekki bunu da öğrendik :)Kiyamam ben sana kizart ye aman minnosun canı çekmiş
Kızzz o zamana beklenirmi Nie yapmion bakım yada nazlan birilerine yapsınlar :))Haftasonunu beklesin tospik :) ancak cumartesi yapabilirim gelirayak nazlaniyorlar demekki bunu da öğrendik :)
Ayyyy şükür Allahım sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canımKızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?