Beraber Anne Olma Yolunda

Sade olsun istedim olduğu kadar çok sağol rabbim en tez zamanda sana da oda yapmayı bebişini beklemeyi nasip etsin hayirlisiyla :) sırayı savdik güzel haberler gelecek biliyorum
Amin canim cok saol.ins tez zamanda hayirlisiyla gelsin bebisim:) ben boyle odalari seviyorum ya.cocuk odalarinda cok fazla abartili seyler gozu yoruyor gibi geliyor.bu odaya bakinca insan hayallar aleminde geziyor.gokyuzu duvar kagidi falan cok hos olmus:) bebisin gulucukler saçacak odasinda:)

İyiyiz canım ya tekmelerle devam ediyor hayat içerde siyah kuşak bi karatecim var senin fındık ve kv maceranın bitmesine pek sevindim seneye inşallah sıpan sebebiyle gidemezsin hatta sonraki sene de
ay bu güzel duaya aminnnn denir ama bu ay da olmadı maalesef gerçi olacağıda yok işte zaman dolduruyoruz zaten yeni bat 29 eylül bilmem kaçıncı deneme

AAyyyy cok güzel olmuş odası paşanın canin bayıldım ya sağlıklı mutlu gunlerde kullansin melegin ınşallah guzel ve mutlu günlerinizde olsun oglusunla:)

Amin nn sweetim be günlerden nerelere geldik bundan sonrada bebislerimizle saglikla huzurla geçirdiğimiz Günlerimizi de paylaşıcaz allah kısmet ederse

Bende huzurlu hissetsin istedim tüm kalbimle sizden gelecek arkadaş haberini de diledik gerisi rabbim kalmış :)

Amiin canım inşaallah allah dualarımızı kabuleder

Artikkkkk kesin kiz :) bakayim kuzu bel bandina bende alisverise basliyorum :)
erkek senesi anacım Neyse ki blummmm hatun ortaya bi kız atıverdi
Benim cevremde de hep kiz :)
İyi çok şükür canım aman dağlıklı olun inşaallah
Amin canim benm insallah Allahim tez vakitte senden de haber almayi nasip etsin:)

Eki Görüntüle 1621431
O zaman bu bizden olsun, bugünden son halimiz :)
Hadi bakalim kizima talipler simdiden cooookhazirla sekerim bilezikleri :) masallahin var cok fitsiiiin guzel hatun :)
tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz bende lastikli aldım gerçekten çok rahat bişey
bende lcw aldim cooook rahat bisi ama biraz kalin gibi sicaklardan tayta devam :)

Kaygilim cok guzel olmus

Ya ben neden hamileligin ilk gunlerine dondum aseriyorum resmen hamur kizartmasi kokuyor burnuma

Bende ilk defa ilk ay asermistim bi şey üç gün öncede ikinciye bi şey aserdim :) ilk ayla son ay benziyo sanırım pasif arada mide bulantıli zorluklarla geçen aylar bebeeem :)

Çok güzel canım. Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

Allah bu odada sağlıklı güzel günlerini gösterir inş. Çok güzel olmuş

Bende ilk defa ilk ay asermistim bi şey üç gün öncede ikinciye bi şey aserdim :) ilk ayla son ay benziyo sanırım pasif arada mide bulantıli zorluklarla geçen aylar bebeeem :)
Öyle galiba :) dün tvde gördüm resmen koktu burnuma benim de canım cok cok birsey istemediydi ama karpuzla yatip karpuzla kalkiyordum :)) bu arada odana bayıldım rüya gibi olmuş maşallah :)

Amin nn sweetim be günlerden nerelere geldik bundan sonrada bebislerimizle saglikla huzurla geçirdiğimiz Günlerimizi de paylaşıcaz allah kısmet ederse
Amin canım ınşallah eşime gösterdim o bile bayilda bizde bunun pembisini yapariz dedi bide bizim sipalar çok şanslı kaygilim cook :))) melek kokulularimiz herşeyin en iyisini hakediyolar

Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
Ayyyy şükür Allahım sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…