Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
Ay şükür canim aklım sendeydi benim de hayırlı olsun evladin sağlıkla büyüt dikiş falan kaç tane var? Açıklık var mıydı?

Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
Sağlıkla büyütün inş tebrikler. Darısı başıma

Öyle galiba :) dün tvde gördüm resmen koktu burnuma benim de canım cok cok birsey istemediydi ama karpuzla yatip karpuzla kalkiyordum :)) bu arada odana bayıldım rüya gibi olmuş maşallah :)

Son zamanlar zaten ye gitsin hem karpuz sulu:) afiyet olsun oda içinde teşekkür ederizzzz:)

Amin canım ınşallah eşime gösterdim o bile bayilda bizde bunun pembisini yapariz dedi bide bizim sipalar çok şanslı kaygilim cook :))) melek kokulularimiz herşeyin en iyisini hakediyolar

Ayy çok daha mutlu olduk ailecek begenmenize ::) çok şanslilar bizlerde öyle saglikla kullanmak nasip olsun insallh rabbim önce evladı olmayanlara evlat versin sonrada onlara heves edip bi şeyler alıp yapma imkanı olmayan aileler e bereket gtrsin insan evladını bi şeyden mahrum etmek istemiyo

Canim hani kilo almıştın masallahin car karnın da sivri erkek karnı gibi benimkine benziyo :)
hiç sorma erkek göbişi diyo herkes ama demekki belli olmuyo zannedersin önüme top koydum ayy bacaklar zayıf gibide totişimin maşallahı var

Ohhh gozunaydin allah analı babalı büyütsun sağlıklı bereketli uzn ömürlü olsn yuvanizin nesesii

ayyy sen ne güzel dualar ediyosun öyle yaa rabbim herkese yaşatsın bu yaşadığımız güzel duygularııı

Ayyy hayırlı olsun bebişin Sağlıgınız daim olsun

teşekkür ederiz teyzesi yine şiştim eski halime göre eşimede çok tuhaf geliyo şu halim ama seviyorum göbişimide totişimide

Bebekten sonra sadece sağlığımiza şükrediyorum ve Herkes yaşasın istiyorum:) senin bu kilolu halinde kilosuz halinle gozukmezdin fotoda böyle gayet iyi bnm eşim kilo sevmez evlilik üstüne 20 kilo frkim vr şu an ve bebek iyi olsun sen hamilesin diyo :)

ben evlenirken 48 kiloydum bayagı zayıftım hamiş kalıp düşük olunca onda alınan kiloların hepsini vermemiştim şükürrrr ama kız ben 53 ile hamiş kaldım bu halim iyi evet fazlası olmasın ama yemek konusunda ne yararlıysa aynen bende yiyorum kilo gider ama sağlıklı bebiş olması için 9 ayımız var ondan takmıyorum artıkın :) eltim hiç kilo almadı ama minnoşu zayıf 38 de alıcaklar sezeryanla minnoş 33 haftada şuan 1800 ama yemio annişi pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…