Beraber Anne Olma Yolunda

@KAYGILI rüya gibi oda çok beğendim maşallah ya rabbim bizede böyle heycanlar yaşatsın

zeytin yutmuş solucan derdi rahmetli babaannem çok tatlısın maşallah :)
Çok güsel sölemiş babannenin benzetmesine bayıldım :) Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah .....seninde hamişliğini görücez inşallah nesli az kaldı ekimdeki aşılamada güsel haberlerle dönüceksin inşallah

ya biliyomusun aslında bende bu ay dan da umutluyum bat a 2 gün kaldı çok az sol göğüs ucumda ara ara acı oluyor ama ya adetten ya da allah kerim

ayyy belirti varmı nesliii gerçi bende hamile olduğumda bi gögüs detayı dışında bi belirti yoktu test yapsana erken olanından
bugun aldım eczaneden eve gidince yapıcam iş yerindeyim şimdilik burda yapmama imkan yok 18:30 da çıkıp hemen eve gidicem

ewet vücudumda artık en sevdiğim yerim göbüşüm darısı tez zamanda sana inşallah
En az 4 ay sonra ancak bir ihtimal bebiş olabilir bende cnm.ŞU aşı işi mesafeler koydu o hayellerle arama ben hamiş olana kadar sen kucağına almış olursun yavrunu cnm.

bugun aldım eczaneden eve gidince yapıcam iş yerindeyim şimdilik burda yapmama imkan yok 18:30 da çıkıp hemen eve gidicem
ayyy çok heycanlııı bekliycem ve takipteyimmm inşallah ama inşallahhh çift çizgi görürürzzzzzzzz

En az 4 ay sonra ancak bir ihtimal bebiş olabilir bende cnm.ŞU aşı işi mesafeler koydu o hayellerle arama ben hamiş olana kadar sen kucağına almış olursun yavrunu cnm.
hadi yaaa aşılar yüzünden beklemek mi gerekiyomuş hamiş kalırsan nolurmuş bir zararı varmı bebişe bu aşıların yada aşı olmamamnın canım ?

Hamur aldirir sabah kizartirim sonra yürüyüş yaparim yoksa totos büyüyor
amannn büyüdü büyüdüğü kadar birkaç hamurlada büyürse artık yani hemen yee bak şuan sen sölerken benimde canım cekti gibi ama ben cok yeteneksizim hamurişi beceremiyorum

hadi yaaa aşılar yüzünden beklemek mi gerekiyomuş hamiş kalırsan nolurmuş bir zararı varmı bebişe bu aşıların yada aşı olmamamnın canım ?
Aşı yapılınca 3 ay korunmak gerekiyomuş.Aşısız hamile kalırsam ve kızamık çıkarırsam bebek 12.haftadan küçükse hastalıktan yüzde 80etkilendigi için bebegi almak zorunda kalıyolarmış.İleriki aylarda kızamık olursamda kordondan sıvı alıp bakıyolarmış falan riskli işler yani.2. Aşıyıda 6 hafta sonra yapcaklarmış işte böyle

Kızlarr benbugün kendimden geçtim neler aldım bebisime hepsi ikiserli ucerli harika bi alışveriş oldu ☺
betimmm nasılsın kuzum :) hayırlı olsun aldıkların güle güle kullansın paşan.buarada arada kışlık alaydın kızz

canımmm bayıldım bayıldımmmm :) sağlıkla gelsin kuzunn oyyyy yerim ben onu tam minik beye layık bir oda olmuş

hımmm 4 aylık bir zaman kaybımızmı olcakmış hayırlısı diyelim o zamn bu korunma bitincede tedaviye mi başlıycan yoksa kendin mi. deniycen canım

hımmm 4 aylık bir zaman kaybımızmı olcakmış hayırlısı diyelim o zamn bu korunma bitincede tedaviye mi başlıycan yoksa kendin mi. deniycen canım
Türkiyeye gidince ordada muayene olcam durumuma göre ne gerekiyosa yumurta beskeyici çatlatıcı artı tutunmayı sağlayıcı ne varsa versin gelirken alıp gelcem çünkü burda onları kadın doğum uzmanları yazamıyo eczanedende reçetesiz alamıyosun.KDU lar sadece hamileligi takibediyolar.öncesi için bişi yapamıyo çocuk merkezine yönlendiriyda heryerde yok ve randevu bulman 3 ayı buluyo.Gerçi şimdiki kadın doktorum Bir profösörle çalıştıklarını onun beni takibedicegini gereken iğne ilecları onun verecegini söyledi.Hele şu 3 ayı bir atlatayım profösör bir muayene etsin bakalım ne yol çizecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…