@KAYGILI rüya gibi oda çok beğendim maşallah yaKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
zeytin yutmuş solucan derdi rahmetli babaannem çok tatlısın maşallah :)hiç sorma erkek göbişi diyo herkes ama demekki belli olmuyo zannedersin önüme top koydum ayy bacaklar zayıf gibide totişimin maşallahı var
saol canım inşallah sizde çok yakın zamanda paylaşacaksınız göbüş fotolarınızıÇok tatlı görünüyorsun maşallah size
amin inşallah canım ya valla burda sizi böyle gördükçe daha fazla heycanlanıyorumsaol canım inşallah sizde çok yakın zamanda paylaşacaksınız göbüş fotolarınızı
Çok güsel sölemiş babannenin benzetmesine bayıldım :) Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah .....seninde hamişliğini görücez inşallah nesli az kaldı ekimdeki aşılamada güsel haberlerle dönüceksin inşallahzeytin yutmuş solucan derdi rahmetli babaannem çok tatlısın maşallah :)
ayyy belirti varmı nesliii gerçi bende hamile olduğumda bi gögüs detayı dışında bi belirti yoktukızlar herkese selambat ıma 2 gün kaldı ölücem heycandan
ya biliyomusun aslında bende bu ay dan da umutluyumÇok güsel sölemiş babannenin benzetmesine bayıldım :) Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah .....seninde hamişliğini görücez inşallah nesli az kaldı ekimdeki aşılamada güsel haberlerle dönüceksin inşallah
bugun aldım eczaneden eve gidince yapıcam iş yerindeyim şimdilikayyy belirti varmı nesliii gerçi bende hamile olduğumda bi gögüs detayı dışında bi belirti yoktutest yapsana erken olanından
En az 4 ay sonra ancak bir ihtimal bebiş olabilir bende cnm.ŞU aşı işi mesafeler koydu o hayellerle arama ben hamiş olana kadar sen kucağına almış olursun yavrunu cnm.ewet vücudumda artık en sevdiğim yerim göbüşümdarısı tez zamanda sana inşallah
Hamur aldirir sabah kizartirim sonra yürüyüş yaparim yoksa totos büyüyorKızzz o zamana beklenirmi Nie yapmion bakım yada nazlan birilerine yapsınlar :))
ayyy çok heycanlııı bekliycem ve takipteyimmm inşallah ama inşallahhh çift çizgi görürürzzzzzzzzbugun aldım eczaneden eve gidince yapıcam iş yerindeyim şimdilikburda yapmama imkan yok 18:30 da çıkıp hemen eve gidicem
hadi yaaa aşılar yüzünden beklemek mi gerekiyomuş hamiş kalırsan nolurmuş bir zararı varmı bebişe bu aşıların yada aşı olmamamnın canım ?En az 4 ay sonra ancak bir ihtimal bebiş olabilir bende cnm.ŞU aşı işi mesafeler koydu o hayellerle arama ben hamiş olana kadar sen kucağına almış olursun yavrunu cnm.
amannn büyüdü büyüdüğü kadarHamur aldirir sabah kizartirim sonra yürüyüş yaparim yoksa totos büyüyor
Aşı yapılınca 3 ay korunmak gerekiyomuş.Aşısız hamile kalırsam ve kızamık çıkarırsam bebek 12.haftadan küçükse hastalıktan yüzde 80etkilendigi için bebegi almak zorunda kalıyolarmış.İleriki aylarda kızamık olursamda kordondan sıvı alıp bakıyolarmış falan riskli işler yani.2. Aşıyıda 6 hafta sonra yapcaklarmış işte böylehadi yaaa aşılar yüzünden beklemek mi gerekiyomuş hamiş kalırsan nolurmuş bir zararı varmı bebişe bu aşıların yada aşı olmamamnın canım ?
betimmm nasılsın kuzum :) hayırlı olsun aldıkların güle güle kullansın paşan.buarada arada kışlık alaydın kızzKızlarr benbugün kendimden geçtim neler aldım bebisime hepsi ikiserli ucerli harika bi alışveriş oldu ☺
canımmm bayıldım bayıldımmmm :) sağlıkla gelsin kuzunn oyyyy yerim ben onu tam minik beye layık bir oda olmuşKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Beni de etiketle test yapınca çok merak ederim çookk inşaallah çift çizgi çıkar inşaallahkızlar herkese selambat ıma 2 gün kaldı ölücem heycandan
hımmm 4 aylık bir zaman kaybımızmı olcakmış hayırlısı diyelim o zamn bu korunma bitincede tedaviye mi başlıycan yoksa kendin mi. deniycen canımAşı yapılınca 3 ay korunmak gerekiyomuş.Aşısız hamile kalırsam ve kızamık çıkarırsam bebek 12.haftadan küçükse hastalıktan yüzde 80etkilendigi için bebegi almak zorunda kalıyolarmış.İleriki aylarda kızamık olursamda kordondan sıvı alıp bakıyolarmış falan riskli işler yani.2. Aşıyıda 6 hafta sonra yapcaklarmış işte böyle
Türkiyeye gidince ordada muayene olcam durumuma göre ne gerekiyosa yumurta beskeyici çatlatıcı artı tutunmayı sağlayıcı ne varsa versin gelirken alıp gelcem çünkü burda onları kadın doğum uzmanları yazamıyo eczanedende reçetesiz alamıyosun.KDU lar sadece hamileligi takibediyolar.öncesi için bişi yapamıyo çocuk merkezine yönlendiriyhımmm 4 aylık bir zaman kaybımızmı olcakmış hayırlısı diyelim o zamn bu korunma bitincede tedaviye mi başlıycan yoksa kendin mi. deniycen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?