Beraber Anne Olma Yolunda

amannn büyüdü büyüdüğü kadar birkaç hamurlada büyürse artık yani hemen yee bak şuan sen sölerken benimde canım cekti gibi ama ben cok yeteneksizim hamurişi beceremiyorum
Az önce annemle konustum onayladik son zamanlarda da aseriliyormus :) ya zaten toto buyuse gerci gam yemeyecegim ya elma sekeri gibi oldum göğüs göbek ben beceririm ama hiiic ugrasacak halim yok yakinlarda firin veya pideci varsa aldiriver esine hamur oh mis bebis bekliyordur benimki gibi :)

Aaa evet mantıklı tatlım bence profesör sana onları vericek diye düşünüyorum hemen 3 ay sonrasına randevu al o zaman tatlım su yurt disnda süreç ne zor isliyomusya iişkence resmen ......Ne zaman geliyorsun ?

Hiç sorma bekliyor kızım beni de bakalim babamız gelsin bi çıkıp sorcam

Aaa evet mantıklı tatlım bence profesör sana onları vericek diye düşünüyorum hemen 3 ay sonrasına randevu al o zaman tatlım su yurt disnda süreç ne zor isliyomusya iişkence resmen ......Ne zaman geliyorsun ?
12 eylül uçagımız antalya semalarında oluruz sabahında

Ewt canım düşündüm yoga yapmak iyi gelecek sanırım araştırıyorum şimdilik.
Bi de bebek konusu artık çok canımı sıkmaya başladı canım ondan biraz bunalıma girdim sanırım

Zor işleyen yer çocuk merkezleri cnm sigorda aşılamayı ve tüp ü karşıladığı için oraya yönleniyolar diye tahmin ediyorum.Hem orası bana 2 saat uzaklıkta trenle ama söyledigi profösörle aynı şehirdeyim bakalım ondaki yogunluk nasıl ve ne zamana randevu bulabilirim.Şu ikinci aşıyıda olayım doktorum sevk yazacak ona o zaman ögreniriz durumu.

ayyy çok heycanlııı bekliycem ve takipteyimmm inşallah ama inşallahhh çift çizgi görürürzzzzzzzz
inşallah zaten varsa silikte olsa bi çizgi çıkıcaktır. çünkü aşılamadan sonra bat a yine 2 gün vardı yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı

Beni de etiketle test yapınca çok merak ederim çookk inşaallah çift çizgi çıkar inşaallah
ne biliyim ya umutlanmakta istemiyorum pek ama içimde kıpır kıpır dün face te paylaşmıştım Sanki kayananama ben bakıyorumda maaşını eltim alıyomuş gibi içim sıkılıyor diye

Merhaba kızlar bugün adet gecikmemin 5. günü. Hemen hemen bazı belirtiler var. Ateş basıyor bazen üşüyorum. kasıklarıma iğne batarmış gibi ani batmalar oluyor. İlişkiye girince af edersiniz sanki kasıklarım itleniyomuş gibi patlıcakmış gibi hissediyorum. bazen de göğüslerimde hafif sızlama ve çekilme gibi his var. Şimdi test yap biz nerden bilelim diceksiniz haklısınız :) idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz. Her ay hüsran diye doktora da gitmek istemiyorum açıkçası. siz negatif olup sonradan pozitifi gördünüz mü ?

tatlım kaçırmışım eden 3 ay bekliyosun ??

Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmis eğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
ne diyosun ya ciddimisin sen 38 de alırlarsa küveze alırlar mı acaba ya

ben adetime 2 gün ardı öğrendiğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…