Beraber Anne Olma Yolunda

Sağol fistik biz bikaç koldan çalışıyoruz kayinvalide kisliklari düzdu bile annem desen aynı, ben indirimden 6 9 aylıklari kapatiyorum☺ seneye bebisle nasıl gezcem elimin altında olsun üç bes bişe gör de alma o kadar güzel ki herey bak bugün de aldım bisürü yukleyeyim

kesinlikle heleki kayınvalidemin arkadaş grubu suratlarına ederha gibi ateş çıkarasım geliyor bide birgün birine dicem sen doğur ben ondan sonra doğurururum diye
kız allah iyiliğini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün ....allahtan bizimkilere bi ev alacaz bahanesi tutturmuşum gidiyo

Su an kuvezlik 38de olmayabilir
iyi bari buna sevindim bu bebek seni korkutuyor canım annesini huysuzlaştırıyor üzme kendini dualarım seninle olucak bitanem sende sağ salim bebeğini kucağına alıcaksın rabbimin izniyle :)

kız allah iyiliğini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün ....allahtan bizimkilere bi ev alacaz bahanesi tutturmuşum gidiyo
kız benim o bahanemde yok eskiden diodum evin kredisi var şimdilik 6 sene olunca krediye de az kaldı kredi bitene kadar doğurmam lazım

Yeni cicilerimiz :))

Eklentiler

• 20150903_181441.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20150903_181523.webp
    56 KB · Görüntüleme: 41
  • 20150903_181539.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20150903_181556.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 20150903_181626.webp
    64 KB · Görüntüleme: 48
kız benim o bahanemde yok eskiden diodum evin kredisi var şimdilik 6 sene olunca krediye de az kaldı kredi bitene kadar doğurmam lazım
bende bu ekim-kasım gibi ev almak düşüncemiz var üzülsem mi sevinsemmi bilemiyorum ....vardır herşeyde bir hayr ....hayırlısı olsun inşallah

Senin de canini cektirdim ya capon baliklarina döndüm doydugumu da anlamıyorum
Bulamadık olsun onun yerine palamut aldık bol yeşillik daha yararli yani hamur hello zarar :) :) olsun kuzum ole düşünme ben obezim kim ne derse ay yesek diom eşim balık dedi hemen balığa döndüm bak :) :)

İnşallah yorucu birbir süreç olmaz çok surundurmezler ilk tedavide sonuc alacaksın insallah ama tatili süper geçir keyif çıkarmaya bak

Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmis eğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
Aaaaaa kuzum sakin stres yapma tatlım uyurken dönerken felan dikkat etmek gerekiyormus bişey olmayacak oglusuna sakin kötü düşünme tatlım ama kendini sürekli dinle takipte ol

Bulamadık olsun onun yerine palamut aldık bol yeşillik daha yararli yani hamur hello zarar :) :) olsun kuzum ole düşünme ben obezim kim ne derse ay yesek diom eşim balık dedi hemen balığa döndüm bak :) :)
Oooo afiyet olsun :) hamurdan tabi iyidir bende sen gibiyim ya hiyarim var diyene tuzlukla kosuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…