Sağol fistik biz bikaç koldan çalışıyoruz kayinvalide kisliklari düzdu bile annem desen aynı, ben indirimden 6 9 aylıklari kapatiyorum☺ seneye bebisle nasıl gezcem elimin altında olsun üç bes bişe gör de alma o kadar güzel ki herey bak bugün de aldım bisürü yukleyeyimbetimmm nasılsın kuzum :) hayırlı olsun aldıkların güle güle kullansın paşan.buarada arada kışlık alaydın kızz
canımmm bayıldım bayıldımmmm :) sağlıkla gelsin kuzunn oyyyy yerim ben onu tam minik beye layık bir oda olmuş
kız allah iyiliğini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün ....allahtan bizimkilere bi ev alacaz bahanesi tutturmuşum gidiyokesinlikle heleki kayınvalidemin arkadaş grubusuratlarına ederha gibi ateş çıkarasım geliyor bide birgün birine dicem sen doğur ben ondan sonra doğurururum diye
iyi bari buna sevindimSu an kuvezlik 38de olmayabilir
kız benim o bahanemde yokkız allah iyiliğini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün ....allahtan bizimkilere bi ev alacaz bahanesi tutturmuşum gidiyo
bende bu ekim-kasım gibi ev almak düşüncemiz var üzülsem mi sevinsemmi bilemiyorum ....vardır herşeyde bir hayr ....hayırlısı olsun inşallahkız benim o bahanemde yokeskiden diodum evin kredisi var şimdilik 6 sene olunca krediye de az kaldı kredi bitene kadar doğurmam lazım
Bulamadık olsun onun yerine palamut aldık bol yeşillik daha yararli yani hamur hello zarar :) :) olsun kuzum ole düşünme ben obezim kim ne derse ay yesek diom eşim balık dedi hemen balığa döndüm bak :) :)Senin de canini cektirdim yacapon baliklarina döndüm doydugumu da anlamıyorum
Ayyyy cok eglen çok güzel zaman geçir bende yerinde olmayı inan çok isterdim canım12 eylül uçagımız antalya semalarında oluruz sabahında
İnşallah yorucu birbir süreç olmaz çok surundurmezler ilk tedavide sonuc alacaksın insallah ama tatili süper geçir keyif çıkarmaya bakZor işleyen yer çocuk merkezleri cnm sigorda aşılamayı ve tüp ü karşıladığı için oraya yönleniyolar diye tahmin ediyorum.Hem orası bana 2 saat uzaklıkta trenle ama söyledigi profösörle aynı şehirdeyim bakalım ondaki yogunluk nasıl ve ne zamana randevu bulabilirim.Şu ikinci aşıyıda olayım doktorum sevk yazacak ona o zaman ögreniriz durumu.
Ama çok ciciler ve guseller yaa içinde de gorucez inşallah pasayiYeni cicilerimiz :))
Aaaaaa kuzum sakin stres yapma tatlım uyurken dönerken felan dikkat etmek gerekiyormus bişey olmayacak oglusuna sakin kötü düşünme tatlım ama kendini sürekli dinle takipte olKızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmiseğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
Yok yok 38 de kuveze almiolar eltimde sezeryan olcak ilk kızı sezeryan olduğundan 38 haftaya gün verdiSu an kuvezlik 38de olmayabilir
Canım test yapmadin mi henüz?kız benim o bahanemde yokeskiden diodum evin kredisi var şimdilik 6 sene olunca krediye de az kaldı kredi bitene kadar doğurmam lazım
uzme kendini rabbim en hayirlisi ne zamansa o zaman nasip etsin :)bende bu ekim-kasım gibi ev almak düşüncemiz var üzülsem mi sevinsemmi bilemiyorum ....vardır herşeyde bir hayr ....hayırlısı olsun inşallah
Beklioruminşallah zaten varsa silikte olsa bi çizgi çıkıcaktır. çünkü aşılamadan sonra bat a yine 2 gün vardı yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı
simdi yaptim ama tek cizgi yineCanım test yapmadin mi henüz?
Oooo afiyet olsun :) hamurdan tabi iyidirBulamadık olsun onun yerine palamut aldık bol yeşillik daha yararli yani hamur hello zarar :) :) olsun kuzum ole düşünme ben obezim kim ne derse ay yesek diom eşim balık dedi hemen balığa döndüm bak :) :)
Üzülme tatlımsimdi yaptim ama tek cizgi yinebat a 2 gun var 3. gunde hastalanmazsam yine yaparim
Aynen aynen:) kim ne derse bence bu as etme diil iştah patlamasıOooo afiyet olsun :) hamurdan tabi iyidirbende sen gibiyim ya hiyarim var diyene tuzlukla kosuyorum
umudumu kaybetmiş degilim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun ama insaniz iste umutlaniyoruz :)Üzülme tatlımben hep derdim o Sipa gelcek bu gobise die geldi senin de gelcek yeterki umutsuz olma tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?