Beraber Anne Olma Yolunda

umudumu kaybetmiş degilim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun ama insaniz iste umutlaniyoruz :)
Aynı ben her ay var Bisi die az esime test aldirmiodum bide ben test yanlıştır die kan testine gidiodum akşamları acil de yapiolar die azmi kapı asindirdim her ay ama şükür Allahım a nasip etti dua herşeyin başı ben anladım....

Üzülme tatlım ben hep derdim o Sipa gelcek bu gobise die geldi senin de gelcek yeterki umutsuz olma tatlım benim
kesinlikle katiliyorum her gece dua ediyorum kendim icin ve isteyen herkese :) biliyorum seninde dedigin gibi bir gun o bebiş bu göbüşe gelicek :)

2.650 dedi ama zayif mi dedim ona takilma 300gr oynar normal bu kilo da dedi ama bakalım.iki hafta sonra görecez :)
Muz süt iç peynir ye hızlı kilo aldırıyor tatlım sen takilma doğunca hemen toparliyo minnoslar ki 3 ü geçer seninki balim

Blummm teyzesi teşekkür ederiz :) Az kaldı sonra Sizinkileri gorucez inşallah bizim oglanlar topiğin az ve guzelll kızlarına bi oda niz bakıp çıkacaktık diyebilirler
Insallah canim bizde gorelim bu gunleri:) hadi bakalim dogsun minnoslar topikten birine vericm kizimi
Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
Gozunaydin canim Allahanali babali buyutmyi nadip etin insallah
Merhaba güzellikler biz kızımla 25+0 olduk bugün kızım içerde iyi sanki annesini sisirmeye devam :))))Eki Görüntüle 1622808
Ooooo masalahinz vr skerim
Yeni cicilerimiz :))
ayyy hepsi cok guzel betiiim gulegule giysin oglusun

Muz süt iç peynir ye hızlı kilo aldırıyor tatlım sen takilma doğunca hemen toparliyo minnoslar ki 3 ü geçer seninki balim
2.5tan sonrasi normal sayiliyormus muz süt yogurt peynir en çok yedigim şeyler zaten hamile kaldigimdan beri pilav makarna tarzi şeyler bile cok yapmadim bebege yaramiyor diye gerci ultrasonumuz da biraz eskicene...

Aaaa neler olmuss nenuya bebisine kavuşmuş :) Rabbim sağlıklı,musmutlu ömürler versin yavruna nenuss.
@KAYGILI kuşum geçmiş olsun üzülme amaa, doktorun kontrolünde olacaksın inşallah bekler sipan azcik daha. Güzelim odayı yaptın, yavrunun erken çıkmak için plan yapmasına neden oldun bence :) @betiboop zevkli annis seni neler bulmuş almissin öyle, içinde popis ve sut dolu gobus düşününce daha da güzel görünüyorlar. Hepsi birbirinden sevimli, musmutlu günlerinzde giysin minik adam.
blummmm bilezikler feda olsun Defne kizimiza :)

Insallah canim bizde gorelim bu gunleri:) hadi bakalim dogsun minnoslar topikten birine vericm kizimi

Gozunaydin canim Allahanali babali buyutmyi nadip etin insallah

Ooooo masalahinz vr skerim
ayyy hepsi cok guzel betiiim gulegule giysin oglusun
Aynen aynen kız anneye kilo aldirirmis zati meyilliymisim ama gobusumu seviyorum sendendevdaha iyi gobus sisirme performansi bekliyorum şekerim:)

2.5tan sonrasi normal sayiliyormus muz süt yogurt peynir en çok yedigim şeyler zaten hamile kaldigimdan beri pilav makarna tarzi şeyler bile cok yapmadim bebege yaramiyor diye gerci ultrasonumuz da biraz eskicene...
AyyAyy o zaman hiç takma bence doğunca hemen kilo aliyolar normalse kafaya hiç takma zati hem doğurması kolay olur dimi :) :) benim kızda minyon tam hafyasiyla uyumlu gidio geri kalmasinlar da zamanında gitsinler amannn :)

AyyAyy o zaman hiç takma bence doğunca hemen kilo aliyolar normalse kafaya hiç takma zati hem doğurması kolay olur dimi :) :) benim kızda minyon tam hafyasiyla uyumlu gidio geri kalmasinlar da zamanında gitsinler amannn :)
Aynen hamile kaldigimdan beri 3.5dan fazla olmasin diyip duruyordum :) kucuk dogan bebekler daha cabuk gelisiyormus arkadasimin 4 kilo dogdu ama simdi normal gidiyor mesela toplu bi bebek degil ciroz oglum benim deyip seviyorum bende :)))

canım çokk geçmiş olsun neden oluyomus o sende de yüksek miydi ben de troid ilacı kullanıyroum da doğım sonrasınu hiç düşünmedim bebişler etkileniyo mu böyle kıyamam yaa
Tesekkur ederim canim bende troid yok bebeklerde olabiliyormus saglik ocaginda topuk kanini troid icin aliyorlarmis yuksek cikarsa haber veriyorlarmis ama bize haber vermediler kizim emmiyor diye goturdum hastaneye orda cikti

Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
ayy canım benım gozun aydın Rabbım hayırlı omurler nasıp etsın ınsallahh :)

canım çokk geçmiş olsun neden oluyomus o sende de yüksek miydi ben de troid ilacı kullanıyroum da doğım sonrasınu hiç düşünmedim bebişler etkileniyo mu böyle kıyamam yaa
Canim sende dogumdan sonra hastanede baktir tsh degerine erken tani cok onemli biz 1 aylikken ogrendik saglik ocagindan daha dun haber geldi yuksek cikmis diye

Aynen hamile kaldigimdan beri 3.5dan fazla olmasin diyip duruyordum :) kucuk dogan bebekler daha cabuk gelisiyormus arkadasimin 4 kilo dogdu ama simdi normal gidiyor mesela toplu bi bebek degil ciroz oglum benim deyip seviyorum bende :)))
Aynen tatlım doğum sonrası önemli sağlıklı herşey tam olsun daha sonra tontis yapariz r :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…