Haftaya da esimin dogum gunu telaseden unutacagim diye odum kopuyor
Amin Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin simdiden asi zamani falan nasil dayanacagim diyorumAynen tatlım doğum sonrası önemli sağlıklı herşey tam olsun daha sonra tontis yapariz r :) :)
Sürpriz yapıp hediye diye çocuğu doğurma adama :)Haftaya da esimin dogum gunu telaseden unutacagim diye odum kopuyor
Sezeryan olaydi niyetim oydu ama :) her an hersey olabilirSürpriz yapıp hediye diye çocuğu doğurma adama :)
Y ysmn1096nenuya doğum yapmışsın canım allah analı babalı büyütsün ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Bizim doğum yapanlar listemiz vardı önümde doğum yapacak kaç kişi var diye bakıyordum nerede o liste merak içindeyim bana daha çok var mı acaba?
Oyyy daha çok kişi varmış hadin doğurun artıkta sıra bize gelsin. Benim doktor 15'inden sonra hazır olun ama bence bayramı atlatacağız öyle gelecek ela bebek dedi.
Cok ama birer ikiser gun arayla :) bayramda olmasini istemiyorum bende bir iki gun once olsun doktora ulasamam falan. Bi doktira gore bayramdan iki gun once digerine gore bayramin birinci gunu.Oyyy daha çok kişi varmış hadin doğurun artıkta sıra bize gelsin. Benim doktor 15'inden sonra hazır olun ama bence bayramı atlatacağız öyle gelecek ela bebek dedi.
Sende normal yapacaksın o zaman dimi canım? Bende normali bekliyorum kısmetse.Cok ama birer ikiser gun arayla :) bayramda olmasini istemiyorum bende bir iki gun once olsun doktora ulasamam falan. Bi doktira gore bayramdan iki gun once digerine gore bayramin birinci gunu.
İnsallah oyle olacak o cesareti goruyorum kendimde :) insallah gonlumuzce olur da sag salim gelir melekler :)Sende normal yapacaksın o zaman dimi canım? Bende normali bekliyorum kısmetse.
Herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğururuz canım inşallah. Bende yaparım diyorum canım hiç tatlı değildir bakalım allahım inşallah nasip eder.İnsallah oyle olacak o cesareti goruyorum kendimde :) insallah gonlumuzce olur da sag salim gelir melekler :)
İnce siziyi geçeli çok oldu benim canim bildiğim ittiriyor sanki orada içi su dolu balon var da patlayacak gibi :)Bu arada doğumu yaklaşanlar sizede aşağıdan ince sızı şeklinde böyle iğne batması gibi bir ağrı giriyor mu bu sancı mı merak içindeyim.
İnce siziyi geçeli çok oldu benim canim bildiğim ittiriyor sanki orada içi su dolu balon var da patlayacak gibi :)
Sizde maşallah iyi büyümüşsünüz canim sağlıkla büyüsün annesiYaa bizde sizin kadar büyürsek canım yaşayıp göreceğiz sanırım şuan iktirme ve parmaklarıyla böyle kurcalıyor hissi var gece sağa sola dönünce yapıyor daha çok.
Hadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpahaklısın ama bu ay ne biliyim ümitliyim iştediorum ya ilk defa yumurtalıklarım beni ağrıyla uyardı
bende olay bu hatunkızzzz bu göbek miiii allah seniii ne yapmayaaa :) kızlar ben kendimden korkmaya başladım benim göbişi görseniz ikiz gibihatta herkes soruyor ikiz mi diye yok diyincede ozmn doğum yakın diyorlar halbuki 2 buçuk ay var daha
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortayaBu benim normal göbüşüm kız sen bu bebegi nereya sakladın :))
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konudaNe yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yok
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız@betiboopMogami fit anneler kulübü kuriciim sizlerle fistiklar :) mogisim gobusun belli olmaya baslamis 2haftaya kadar tam belli olur. bu gidişle zaten dogurcagimiza doktorları da ikna edemicez :)
Bu arada betim biz seni seminere gidiyorsun sanıyoruz sen alışverişlere vurmussun kendini ya :) hepsi de güzel o çizgili olana hele bayildiiiimmm
Allahim hatun TASSSSSSS gibi yahu masallah.ins boyle devam edersin.allahim bana da boyle sadece gobusum olcak sekilde hamilelik yasat amin:)) imreniyorum boyle azcik kilo alan hamilelere yaa ne guzel
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakınay bu güzel duaya aminnnn denirama bu ay da olmadı maalesef gerçi olacağıda yok işte zaman dolduruyoruz zaten yeni bat 29 eylül bilmem kaçıncı deneme
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak görEwt canım düşündüm yoga yapmak iyi gelecek sanırım araştırıyorum şimdilik.
Bi de bebek konusu artık çok canımı sıkmaya başladı canım ondan biraz bunalıma girdim sanırım
canımm cok guzel yaa masallah sakin bir oda :) Gülücükleriyle şenlendirsin inşallah oğluşun :)Kızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
Canım sancı çıkınca nst de zikzak cok oluyor 100 e kadar çıkabiliyor sancı 30-40 olunca da bazı doktorlar onemsemiyorHadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpa
bende olay bu hatunherkeste bu göbüş olayı farklı oluyo malum senin iç karın darmış kuzum o yüzden sıpa fazlaca gösteriyo kendini yalnız sen ikiz hamile kalsan nasıl olacak bu olay
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortaya
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konuda
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız
yiriiim seni ben inşallah böyle gider canım darısı da tez zamanda başına olsun sende çıtır pıtır bi hamiş ol inşallah
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakın
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?