Beraber Anne Olma Yolunda

nenuya doğum yapmışsın canım allah analı babalı büyütsün ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Bizim doğum yapanlar listemiz vardı önümde doğum yapacak kaç kişi var diye bakıyordum nerede o liste merak içindeyim bana daha çok var mı acaba?

Oyyy daha çok kişi varmış hadin doğurun artıkta sıra bize gelsin. Benim doktor 15'inden sonra hazır olun ama bence bayramı atlatacağız öyle gelecek ela bebek dedi.
Cok ama birer ikiser gun arayla :) bayramda olmasini istemiyorum bende bir iki gun once olsun doktora ulasamam falan. Bi doktira gore bayramdan iki gun once digerine gore bayramin birinci gunu.

Bu arada doğumu yaklaşanlar sizede aşağıdan ince sızı şeklinde böyle iğne batması gibi bir ağrı giriyor mu bu sancı mı merak içindeyim.

İnsallah oyle olacak o cesareti goruyorum kendimde :) insallah gonlumuzce olur da sag salim gelir melekler :)
Herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğururuz canım inşallah. Bende yaparım diyorum canım hiç tatlı değildir bakalım allahım inşallah nasip eder.

Bu arada doğumu yaklaşanlar sizede aşağıdan ince sızı şeklinde böyle iğne batması gibi bir ağrı giriyor mu bu sancı mı merak içindeyim.
İnce siziyi geçeli çok oldu benim canim bildiğim ittiriyor sanki orada içi su dolu balon var da patlayacak gibi :)

İnce siziyi geçeli çok oldu benim canim bildiğim ittiriyor sanki orada içi su dolu balon var da patlayacak gibi :)

Yaa bizde sizin kadar büyürsek canım yaşayıp göreceğiz sanırım şuan iktirme ve parmaklarıyla böyle kurcalıyor hissi var gece sağa sola dönünce yapıyor daha çok.

haklısın ama bu ay ne biliyim ümitliyim işte diorum ya ilk defa yumurtalıklarım beni ağrıyla uyardı
Hadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpa
bende olay bu hatun herkeste bu göbüş olayı farklı oluyo malum senin iç karın darmış kuzum o yüzden sıpa fazlaca gösteriyo kendini yalnız sen ikiz hamile kalsan nasıl olacak bu olay
Bu benim normal göbüşüm kız sen bu bebegi nereya sakladın :))
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortaya
Ne yapayım canim 40-50 arası çıkıyor en fazla sancı beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla bugün hiç halim yok
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konuda
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız
Allahim hatun TASSSSSSS gibi yahu masallah.ins boyle devam edersin.allahim bana da boyle sadece gobusum olcak sekilde hamilelik yasat amin:)) imreniyorum boyle azcik kilo alan hamilelere yaa ne guzel
yiriiim seni ben inşallah böyle gider canım darısı da tez zamanda başına olsun sende çıtır pıtır bi hamiş ol inşallah
ay bu güzel duaya aminnnn denir ama bu ay da olmadı maalesef gerçi olacağıda yok işte zaman dolduruyoruz zaten yeni bat 29 eylül bilmem kaçıncı deneme
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakın
Ewt canım düşündüm yoga yapmak iyi gelecek sanırım araştırıyorum şimdilik.
Bi de bebek konusu artık çok canımı sıkmaya başladı canım ondan biraz bunalıma girdim sanırım
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak gör

canımm cok guzel yaa masallah sakin bir oda :) Gülücükleriyle şenlendirsin inşallah oğluşun :)

Canım sancı çıkınca nst de zikzak cok oluyor 100 e kadar çıkabiliyor sancı 30-40 olunca da bazı doktorlar onemsemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…