Beraber Anne Olma Yolunda

Mogiiiiii benim normal halimden bile az göbeğin var şekerim çok şekersin maşallah
sağol kuzum öncesinde çok göbek yoktu sanırım onunda etkisi oldu ama yakındır birden çıkacak benim göbüş...acep senin göbüş nasıl olacak 17 18 dedim mi resim atarsın sende

Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmis eğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
canım benım sukur 38 e kadar gelmısın yeterkı saglıkla kucagına al gerısı onemlı degıl normal yada sezeryan. bende 38+4 de dogurmustum bılıyosun kendı gelmıstı benım mınnos. sukur guzel bı hafta cokda erken degıl yanı. saglıklı olsun yeter. ee napsın odada hazır olunca geleyım dıe napcagını sasırdı mınık prens :) korkma canım

Çooooooooooooooook güzel kaygılım bayıldım aşık oldum Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

2.650 dedi ama zayif mi dedim ona takilma 300gr oynar normal bu kilo da dedi ama bakalım.iki hafta sonra görecez :)
canım muz ve nesguıklı sut demıstı doktorum bana :) ıc seversen sende yarasın bebıse

Canım sancı çıkınca nst de zikzak cok oluyor 100 e kadar çıkabiliyor sancı 30-40 olunca da bazı doktorlar onemsemiyor
sağol kuzum bilgi için peki açılman var mı baktı mı doktor

Kızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
hatun hadi gözün aydın olsun çok şükür hem sağlıklı hem normal yaptın...peki anlattın mı doğum hikayeni daha bakmadım ilerki sayfalara...anlatmadıysan merakla tecrübeni dinlemek isterim

canım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)

Geçen hafta belden de vardı hiç uyutmadı ne sağa ne sola dönebildim zaten zor dönüyorum uyku sıfır artık annemde belimin ağrıdığını öğrenince doğum yakın bence demeye başladı.
dogru demıs canım :) ama artık agırlıkta belıne ıyıce bındıgı ıcın oyuzden de agrı olabılıyo. ınsallah hayırlı zamanda gelsın

canım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)
50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorum

Herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğururuz canım inşallah. Bende yaparım diyorum canım hiç tatlı değildir bakalım allahım inşallah nasip eder.
Aynen :) bende koyun gibiyimdir doktor konusunda gikimi cikarmam hic inşallah sogukkanliligimi korurum da rahat gecer :)

Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmis eğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
yattığnız yerden dönmeyin oturun öyle dönün geri yatın bu kordon dolanması ondan oluyomuş annem öyle derdi Açılır inşaallah kendi kendine hiçbişeye gerek kalmadan cnm

Aaaaaa kuzum sakin stres yapma tatlım uyurken dönerken felan dikkat etmek gerekiyormus bişey olmayacak oglusuna sakin kötü düşünme tatlım ama kendini sürekli dinle takipte ol

Artık çok dikkatli olacağım haftada bir kontroldeyiz artık kismet sweetim

ooo 1 hafta oncemı canım masallah :) nişan gelmişmiydi senın ole hatırlıyorum sankı. gercı nısan gelsede okadar uzun surmez dıe bılıyorum ama
Canim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündüm

50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorum
evet canım 80 lerde baya net hıssedılıyo. dedıklerı gıbı anlarsın farklı bı agrı zaten hıssedersın ama tabı agrısını hıssetmeden acılma olanlarda oluyo canım. ben sunıyı yedıgım ıcın agrılar durmadan artarak geldı Yarın gıdıcekmısın kontrole. sabahı bekle ınsallah bakalım su yada nişan gelirse gıdersın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…