sağol kuzum öncesinde çok göbek yoktu sanırım onunda etkisi oldu ama yakındır birden çıkacak benim göbüş...acep senin göbüş nasıl olacak 17 18 dedim mi resim atarsın sendeMogiiiiii benim normal halimden bile az göbeğin var şekerimçok şekersin maşallah
canım benım sukur 38 e kadar gelmısın yeterkı saglıkla kucagına al gerısı onemlı degıl normal yada sezeryan. bende 38+4 de dogurmustum bılıyosun kendı gelmıstı benım mınnos. sukur guzel bı hafta cokda erken degıl yanı. saglıklı olsun yeter. ee napsın odada hazır olunca geleyım dıe napcagını sasırdı mınık prens :) korkma canımKızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmiseğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
Çooooooooooooooook güzel kaygılım bayıldım aşık oldum Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahKızlarrr bugün odamızi silip eşyaları yerleştirdik halimiz eksik birde aynası takılacak bambu da oğlum gelince yatak odasına geçecek gidip gelip bakıyorum rabbim iyi günlerde kullanmayı gösterir inşallah darısı sizlerin başına :)
canım muz ve nesguıklı sut demıstı doktorum bana :) ıc seversen sende yarasın bebıse2.650 dedi ama zayif mi dedim ona takilma 300gr oynar normal bu kilo da dedi ama bakalım.iki hafta sonra görecez :)
sağol kuzum bilgi için peki açılman var mı baktı mı doktorCanım sancı çıkınca nst de zikzak cok oluyor 100 e kadar çıkabiliyor sancı 30-40 olunca da bazı doktorlar onemsemiyor
belkı de telasen bı dogumgunu hedıyesı olurHaftaya da esimin dogum gunu telaseden unutacagim diye odum kopuyor
Yok canım benım o agrılar normal dogumagrısı belden gırıyorBu arada doğumu yaklaşanlar sizede aşağıdan ince sızı şeklinde böyle iğne batması gibi bir ağrı giriyor mu bu sancı mı merak içindeyim.
acılmana baktılarmı canımİnce siziyi geçeli çok oldu benim canim bildiğim ittiriyor sanki orada içi su dolu balon var da patlayacak gibi :)
hatun hadi gözün aydın olsun çok şükür hem sağlıklı hem normal yaptın...peki anlattın mı doğum hikayeni daha bakmadım ilerki sayfalara...anlatmadıysan merakla tecrübeni dinlemek isterimKızlar meraba) çok şükür ben doğum yaptım normal oldu dogumum. Bebegimde bende iyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Iyi ki normal doğum olmus:))
Geçen hafta belden de vardı hiç uyutmadı ne sağa ne sola dönebildim zaten zor dönüyorum uyku sıfır artık annemde belimin ağrıdığını öğrenince doğum yakın bence demeye başladı.Yok canım benım o agrılar normal dogumagrısı belden gırıyor
canım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)Hadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpa
bende olay bu hatunherkeste bu göbüş olayı farklı oluyo malum senin iç karın darmış kuzum o yüzden sıpa fazlaca gösteriyo kendini yalnız sen ikiz hamile kalsan nasıl olacak bu olay
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortaya
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konuda
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız
yiriiim seni ben inşallah böyle gider canım darısı da tez zamanda başına olsun sende çıtır pıtır bi hamiş ol inşallah
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakın
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak gör
Cuma günü 1 cm di canimacılmana baktılarmı canım
dogru demıs canım :) ama artık agırlıkta belıne ıyıce bındıgı ıcın oyuzden de agrı olabılıyo. ınsallah hayırlı zamanda gelsınGeçen hafta belden de vardı hiç uyutmadı ne sağa ne sola dönebildim zaten zor dönüyorum uyku sıfır artık annemde belimin ağrıdığını öğrenince doğum yakın bence demeye başladı.
50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorumcanım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)
Aynen :) bende koyun gibiyimdir doktor konusunda gikimi cikarmam hic inşallah sogukkanliligimi korurum da rahat gecer :)Herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğururuz canım inşallah. Bende yaparım diyorum canım hiç tatlı değildir bakalım allahım inşallah nasip eder.
yattığnız yerden dönmeyin oturun öyle dönün geri yatın bu kordon dolanması ondan oluyomuş annem öyle derdi Açılır inşaallah kendi kendine hiçbişeye gerek kalmadan cnmKızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmiseğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
ooo 1 hafta oncemı canım masallah :) nişan gelmişmiydi senın ole hatırlıyorum sankı. gercı nısan gelsede okadar uzun surmez dıe bılıyorum amaCuma günü 1 cm di canim
Aaaaaa kuzum sakin stres yapma tatlım uyurken dönerken felan dikkat etmek gerekiyormus bişey olmayacak oglusuna sakin kötü düşünme tatlım ama kendini sürekli dinle takipte ol
Canim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündümooo 1 hafta oncemı canım masallah :) nişan gelmişmiydi senın ole hatırlıyorum sankı. gercı nısan gelsede okadar uzun surmez dıe bılıyorum ama
evet canım 80 lerde baya net hıssedılıyo. dedıklerı gıbı anlarsın farklı bı agrı zaten hıssedersın ama tabı agrısını hıssetmeden acılma olanlarda oluyo canım. ben sunıyı yedıgım ıcın agrılar durmadan artarak geldı50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?