Beraber Anne Olma Yolunda

Canim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündüm
anladım canım muhtemelen oledır. sonra bıdaha gıtmedın dımı kontrole

Artık çok dikkatli olacağım haftada bir kontroldeyiz artık kismet sweetim
Hiç moralini bozma kaygilim kontrol altindasin çok şükür buna da eminim sorunsuz daha dikkatli devam edeceksiniz oglusunun misse kokusunu tadicaksin gucci korkma beslenmene dikkat et balim

Aynen :) bende koyun gibiyimdir doktor konusunda gikimi cikarmam hic inşallah sogukkanliligimi korurum da rahat gecer :)
İşte bende tam söylediğin gibiyim. İnşallah kolay atlatırız. Normal doğum yapanların tecrübelerinden faydalanmak isterim şunu yapın bunu yapmayın gibi. nenuya en son normal doğum yaptı hikayesini merakla bekliyorum.

Kendi doktorum izinde dün nst ye girdim sonucu başka doktora gösterdim sadece o da bu sancıları hissediyor musun dedi yok dedim sancın olursa suyun gelirse kanama olursa gel dedi pazartesi kendi doktoruma kontrolüm var

Canim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündüm
Nişan geldikten sonra 3 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ama her gebelik farklı olduğu gibi doğumda farklı olabilir tabi.

canım hoşgeldin....burda kimse öyle bi tepki vermez aklına takılanları sorabilirsin gecikmenin 5. gününde normalde bırak siliği iki koyu çizgi çıkması lazımdı şayet geç döllenme değilse...o batmalar adet öncesi de olabiliyor...bana sorarsan doktora gitmekten kaçınma çünkü zaten doktorların bekleyin dediği 1 yıllık süreyi geçmişsiniz...yapılması gerekn önemli tetkikler var...eşinin sperm sonucu senin yumurtalıkların ve hormonların...yani bunların durumunu bilmeden sadece bekleyerek çok yıpratırsın kendini...belki çözülebilecek bi sorununuz var ama doktora gitmeyerek bunu da aşamazsınız...burda hepimiz daha ilk aylarda doktorlara gidip tahillerimizi kontrollerimizi yaptırdık ve sorunu olanlar sorunlarını çözüp hamile kaldı ve bi kısmımızda tedavi aşamasında...umarım geç döllenmedir ama değilse kist olabilir ya da strese bağlı bi gecikmedir sana tavsiyem doktora görün

Benim tek hatirladigim sancimin tamamen kesildigi ve cok bilmiş hemsirenin sabaha dogurursun dedigi için ne olduğunu anlamadigimdan ve ikinma hissi geldiginden kalkip tuvalete gittigim hala kizarim çünkü kendimden gecip orada kalabilirdim neyse ikinma hissi gelince sadece bağırmak degil de gerçekten ikinip bi nevi ittirmek gerektigini biliyorum

Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmis eğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
stres yapma kuzum bak benim yakın bi arkadaşımın oğluda 32 de 3 kere doladı kordonu boynuna...37 ye kadar sıkı doktor kontrolünde kaldı ve 37 de doğum yaptı üstelik normal yolla...şuan tek yapacağın sıkı kontrol...minumum 2 hafta, maksimum 3 hafta...

canım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)
120 dedik mi doğumhaneye koşuyoruz o vakit...sağol bacım

Lulusum haklısın inşallah uzmeden gelir sipamiz

maaşallah küçük sıpamıza annesinin göbüşünü tam kıvamında çıkarmış
Merhaba güzellikler biz kızımla 25+0 olduk bugün kızım içerde iyi sanki annesini sisirmeye devam :))))Eki Görüntüle 1622808
anneeeeeeeeeem sipsivri bu göbüş hani o kadar kilo sldım diyip diyip duruyordun nerde kilo kız
canım hoşgeldin inşallah tez zamanda sende güzel haberler alırsın Allahım çok bekletmesin
Yeni cicilerimiz :))
yesinler cicilerini küçük erkeğinin sen baya baya alışveriş çılgınlığı yaşıyorsun haa bi dur hatun...bi de alacaksan bolca zıbın al kız
simdi yaptim ama tek cizgi yine bat a 2 gun var 3. gunde hastalanmazsam yine yaparim
nesloşum hayırlısı olsun kuzum elbet gelecek miniğin bence 2016 nın fıstık kızlarından biri olacak hatta

Süper bir açıklama olmuş mogiş im tam dozundasın ne az ne aşırı. bilgilendiriyosun çok bilmişlik hissi yaratmadan durumu hakkında tahminler veriyosun kaygılandırmadan kısacası süpersin hatun ben cvp bermek istedim arkadaşa ama kafamda toparlayamadım cümleleri istemeden kırmak yada ümitlendirmek gibi bir yanlışa düşerim diye vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…