Ama süt içiyorum muz da yiyiyorum niden böyle ki :-/canım muz ve nesguıklı sut demıstı doktorum bana :) ıc seversen sende yarasın bebıse
anladım canım muhtemelen oledır. sonra bıdaha gıtmedın dımı kontroleCanim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündüm
Hiç moralini bozma kaygilim kontrol altindasin çok şükür buna da eminim sorunsuz daha dikkatli devam edeceksiniz oglusunun misse kokusunu tadicaksin gucci korkma beslenmene dikkat et balimArtık çok dikkatli olacağım haftada bir kontroldeyiz artık kismet sweetim
İşte bende tam söylediğin gibiyim. İnşallah kolay atlatırız. Normal doğum yapanların tecrübelerinden faydalanmak isterim şunu yapın bunu yapmayın gibi.Aynen :) bende koyun gibiyimdir doktor konusunda gikimi cikarmam hic inşallah sogukkanliligimi korurum da rahat gecer :)
Iyi de olurdu yabelkı de telasen bı dogumgunu hedıyesı olur
Kendi doktorum izinde dün nst ye girdim sonucu başka doktora gösterdim sadece o da bu sancıları hissediyor musun dedi yok dedim sancın olursa suyun gelirse kanama olursa gel dedi pazartesi kendi doktoruma kontrolüm varevet canım 80 lerde baya net hıssedılıyo. dedıklerı gıbı anlarsın farklı bı agrı zaten hıssedersın ama tabı agrısını hıssetmeden acılma olanlarda oluyo canım. ben sunıyı yedıgım ıcın agrılar durmadan artarak geldıYarın gıdıcekmısın kontrole. sabahı bekle ınsallah bakalım su yada nişan gelirse gıdersın zaten
Nişan geldikten sonra 3 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ama her gebelik farklı olduğu gibi doğumda farklı olabilir tabi.Canim bir hafta önce nst de çıkınca sancı vajinal baktı 1 cm var dedi akşam üstü silince pembe akinti geldi o muayenedendir diye düşündüm
Hayırlısı olsun cnm önümüzdeki aylara pozitif çıkar inşaallahmalesef cikmadi bitanem ya :)
canım hoşgeldin....burda kimse öyle bi tepki vermez aklına takılanları sorabilirsinMerhaba kızlar bugün adet gecikmemin 5. günü. Hemen hemen bazı belirtiler var. Ateş basıyor bazen üşüyorum. kasıklarıma iğne batarmış gibi ani batmalar oluyor. İlişkiye girince af edersiniz sanki kasıklarım itleniyomuş gibi patlıcakmış gibi hissediyorum. bazen de göğüslerimde hafif sızlama ve çekilme gibi his var. Şimdi test yap biz nerden bilelim diceksiniz haklısınız :) idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz. Her ay hüsran diye doktora da gitmek istemiyorum açıkçası. siz negatif olup sonradan pozitifi gördünüz mü ?
Canım gelen nisan değil de vajinal muayeneden dolayi olduğunu düşünüyorumNişan geldikten sonra 3 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ama her gebelik farklı olduğu gibi doğumda farklı olabilir tabi.
Benim tek hatirladigim sancimin tamamen kesildigi ve cok bilmiş hemsirenin sabaha dogurursun dedigi için ne olduğunu anlamadigimdan ve ikinma hissi geldiginden kalkip tuvalete gittigim hala kizarim çünkü kendimden gecip orada kalabilirdim neyse ikinma hissi gelince sadece bağırmak degil de gerçekten ikinip bi nevi ittirmek gerektigini biliyorumİşte bende tam söylediğin gibiyim. İnşallah kolay atlatırız. Normal doğum yapanların tecrübelerinden faydalanmak isterim şunu yapın bunu yapmayın gibi.nenuya en son normal doğum yaptı hikayesini merakla bekliyorum.
stres yapma kuzum bak benim yakın bi arkadaşımın oğluda 32 de 3 kere doladı kordonu boynuna...37 ye kadar sıkı doktor kontrolünde kaldı ve 37 de doğum yaptı üstelik normal yolla...şuan tek yapacağın sıkı kontrol...minumum 2 hafta, maksimum 3 hafta...Kızlarrr oğlumun boynuna 3 kere kordon dolanmiseğer açılmaz sa 38de alırız sezeryanla dedi dr inşallah iyi olur dua edin sürekli takip lazım artik
120 dedik mi doğumhaneye koşuyoruz o vakit...sağol bacımcanım 40-50 dıe dıe artarak gıdıo canım ben en son 120 yı hatırlıyorum sonrası yok bende :) ıkınma hıısm gelmıstı ve doguma gıttıgımı hatırlıyorum :)
Dedigine göre 120 dedi mi çöküp doğuruyoruz bence120 dedik mi doğumhaneye koşuyoruz o vakit...sağol bacım
Kağıtta 100 e odaklanmisim 120 de varmış demek ki :)120 dedik mi doğumhaneye koşuyoruz o vakit...sağol bacım
Dedigine göre 120 dedi mi çöküp doğuruyoruz bence
Aaaa neler olmussnenuya bebisine kavuşmuş :) Rabbim sağlıklı,musmutlu ömürler versin yavruna nenuss.
MINIKKUS1 kuşum geçmiş olsun üzülme amaa, doktorun kontrolünde olacaksın inşallah bekler sipan azcik daha. Güzelim odayı yaptın, yavrunun erken çıkmak için plan yapmasına neden oldun bence :) @betiboop zevkli annis seni neler bulmuş almissin öyle, içinde popis ve sut dolu gobus düşününce daha da güzel görünüyorlar. Hepsi birbirinden sevimli, musmutlu günlerinzde giysin minik adam.
@blummmm bilezikler feda olsun Defne kizimiza :)
maaşallah küçük sıpamıza annesinin göbüşünü tam kıvamında çıkarmışMogisin çekim sabah alışveriş e dalınca unutmusum :) bu da benim gobus hala küçük bugün eczaneden mustela catlak kremi ve nemlendirici aldım kasiniyorim bikaç gündür bitkisel karışım var ama riske atmayim bunu da kullanayim dedim, eczacı ya yeter mi dedim bi tane ne kadarlık dedi 7.aydayiz dedim kadin bi şok oldu nası yani diye :)) görünürde hiçbişey yok sen de benim gibisin hiçbişey belli değil kız fizik de taş senin maşallah
anneeeeeeeeeem sipsivri bu göbüşMerhaba güzellikler biz kızımla 25+0 olduk bugün kızım içerde iyi sanki annesini sisirmeye devam :))))Eki Görüntüle 1622808
canım hoşgeldin inşallah tez zamanda sende güzel haberler alırsın Allahım çok bekletmesinhanımlar merhaba
allah bebeklerınızı kucağınaza almayı nasip etsin bizde cook ıstıyoruz hamılelerın duası kabul olurmus bızım ıcın de dua edermısınız .allah saglıklı sıhattlı buyutmeyı nasıp etsın
yesinler cicilerini küçük erkeğinin sen baya baya alışveriş çılgınlığı yaşıyorsun haa bi dur hatun...bi de alacaksan bolca zıbın al kızYeni cicilerimiz :))
nesloşum hayırlısı olsun kuzum elbet gelecek miniğin bence 2016 nın fıstık kızlarından biri olacak hattasimdi yaptim ama tek cizgi yinebat a 2 gun var 3. gunde hastalanmazsam yine yaparim
Süper bir açıklama olmuş mogiş im tam dozundasın ne az ne aşırı. bilgilendiriyosun çok bilmişlik hissi yaratmadan durumu hakkında tahminler veriyosun kaygılandırmadan kısacası süpersin hatun ben cvp bermek istedim arkadaşa ama kafamda toparlayamadım cümleleri istemeden kırmak yada ümitlendirmek gibi bir yanlışa düşerim diye vazgeçtim.canım hoşgeldin....burda kimse öyle bi tepki vermez aklına takılanları sorabilirsingecikmenin 5. gününde normalde bırak siliği iki koyu çizgi çıkması lazımdı şayet geç döllenme değilse...o batmalar adet öncesi de olabiliyor...bana sorarsan doktora gitmekten kaçınma çünkü zaten doktorların bekleyin dediği 1 yıllık süreyi geçmişsiniz...yapılması gerekn önemli tetkikler var...eşinin sperm sonucu senin yumurtalıkların ve hormonların...yani bunların durumunu bilmeden sadece bekleyerek çok yıpratırsın kendini...belki çözülebilecek bi sorununuz var ama doktora gitmeyerek bunu da aşamazsınız...burda hepimiz daha ilk aylarda doktorlara gidip tahillerimizi kontrollerimizi yaptırdık ve sorunu olanlar sorunlarını çözüp hamile kaldı ve bi kısmımızda tedavi aşamasında...umarım geç döllenmedir ama değilse kist olabilir ya da strese bağlı bi gecikmedir sana tavsiyem doktora görün
Ben hala isin dalgasindayim ya120 ye dayanırsak koşarız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?