canım benım sukur 38 e kadar gelmısın yeterkı saglıkla kucagına al gerısı onemlı degıl normal yada sezeryan. bende 38+4 de dogurmustum bılıyosun kendı gelmıstı benım mınnos. sukur guzel bı hafta cokda erken degıl yanı. saglıklı olsun yeter. ee napsın odada hazır olunca geleyım dıe napcagını sasırdı mınık prens :) korkma canım
Çooooooooooooooook güzel kaygılım bayıldım aşık oldum Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Doğum sancısını ayr edememek mümkün mü yalancı sancı bende çektim ama doğum sancısı çok farklı belden yanlara vuruyordu benim ve nts de 70 80 lerdeyken yerimde duramıyordum ertesi gün doğurdum50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorum
Evet çok sivri ya sivri olması beni de sasirtiyo aldık kuzum Hemide tam 12 kilo 66 kiloyum totisimi ve ikizlerime bak :) :)maaşallah küçük sıpamıza annesinin göbüşünü tam kıvamında çıkarmış
anneeeeeeeeeem sipsivri bu göbüşhani o kadar kilo sldım diyip diyip duruyordun nerde kilo kız
canım hoşgeldin inşallah tez zamanda sende güzel haberler alırsın Allahım çok bekletmesin
yesinler cicilerini küçük erkeğinin sen baya baya alışveriş çılgınlığı yaşıyorsun haa bi dur hatun...bi de alacaksan bolca zıbın al kız
nesloşum hayırlısı olsun kuzum elbet gelecek miniğin bence 2016 nın fıstık kızlarından biri olacak hatta
NARIN BEBIS OLCAKAma süt içiyorum muz da yiyiyorum niden böyle ki :-/
Farkedılmemesı ımkansız :) bebıs nasıl canımm buyudumu ıyıce sorun yoktr ınsallah :)Doğum sancısını ayr edememek mümkün mü yalancı sancı bende çektim ama doğum sancısı çok farklı belden yanlara vuruyordu benim ve nts de 70 80 lerdeyken yerimde duramıyordum ertesi gün doğurdum
ben esımın aaa 120 oldu dedıgını hatırlıyorum :) oda canlı yayın gıbı sancı degerlerımle ugrasıp duruyodu ya :)Kağıtta 100 e odaklanmisim 120 de varmış demek ki :)
he hee :) kosmaya haliniz olursa KOŞUNNNN120 ye dayanırsak koşarız herhalde
umudunu kirmak istemem bekle bakalim belkide gec donlenme :) ki insallah oyledir :)Umudu kesmeli miyim ?
inşallah bitanem tek umudum bu..Hayırlısı olsun cnm önümüzdeki aylara pozitif çıkar inşaallah
Hadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpa
bende olay bu hatunherkeste bu göbüş olayı farklı oluyo malum senin iç karın darmış kuzum o yüzden sıpa fazlaca gösteriyo kendini yalnız sen ikiz hamile kalsan nasıl olacak bu olay
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortaya
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konuda
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız
yiriiim seni ben inşallah böyle gider canım darısı da tez zamanda başına olsun sende çıtır pıtır bi hamiş ol inşallah
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakın
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak gör
maaşallah küçük sıpamıza annesinin göbüşünü tam kıvamında çıkarmış
anneeeeeeeeeem sipsivri bu göbüşhani o kadar kilo sldım diyip diyip duruyordun nerde kilo kız
canım hoşgeldin inşallah tez zamanda sende güzel haberler alırsın Allahım çok bekletmesin
yesinler cicilerini küçük erkeğinin sen baya baya alışveriş çılgınlığı yaşıyorsun haa bi dur hatun...bi de alacaksan bolca zıbın al kız
nesloşum hayırlısı olsun kuzum elbet gelecek miniğin bence 2016 nın fıstık kızlarından biri olacak hatta
Eevet kuzu her gunmz daha anlamli daha ozel bebislerimizin dogdugu gun bizimde yeniden dogusumz olcak insallah :) bizimde 10 eylul evlilik yildonumumz 4 yili dolduruyoruz :)
Canm insallah bebsisin tutunmustr asilama sureci bilmiyorm ama ben cat ignesi ile hamile kaldm ignenn 12. Gunu yaptgm testte poz gordum.Kızlarrrr herkese Günaydınnn
şimdi size bişi sorucam bakalım siz bana nasıl yorumda bulunucaksınız
şimdi 2014 kasımda aşılama için tedavi gördüm ben bilenleriniz var aramızdaşimdi 16 kasımda yumurta çatladı 17 sinde aşılama olmuştum. 04 aralıkta gebe olduğumu öğrenmiştim :) aradaki süre 19 gün :) şimdi bu ay 23 ünde yumurtam çatladı ben dün yani 3 eylül de tahlil yaptım. yani 12 gün oluyor sizce matamatiksel yaklaşımım doğru ise size 7 gün daha beklemeli miyim yorumlarınızı bekliyorum @Mogami ne dersin
Kızlarrrr herkese Günaydınnn
şimdi size bişi sorucam bakalım siz bana nasıl yorumda bulunucaksınız
şimdi 2014 kasımda aşılama için tedavi gördüm ben bilenleriniz var aramızdaşimdi 16 kasımda yumurta çatladı 17 sinde aşılama olmuştum. 04 aralıkta gebe olduğumu öğrenmiştim :) aradaki süre 19 gün :) şimdi bu ay 23 ünde yumurtam çatladı ben dün yani 3 eylül de tahlil yaptım. yani 12 gün oluyor sizce matamatiksel yaklaşımım doğru ise size 7 gün daha beklemeli miyim yorumlarınızı bekliyorum @Mogami ne dersin
Canm insallah bebsisin tutunmustr asilama sureci bilmiyorm ama ben cat ignesi ile hamile kaldm ignenn 12. Gunu yaptgm testte poz gordum.
Neslli beklemeliyiz misin bilmiyorum ama inşallah bebis konmuştur kan testi yapsan görünür idrar için beklemelisin az daha sanki
Mogisimmm çok sağol kordonu muz dolanmis 3 kere oda Fln gitti gözümden saglikla gelsinler tek isteğim insallah
Ciroz diyorum bende :) ama doktora gore kilosu normal öyle diyor doktor teyzemiz zaten bi dogsun dayiycam memisi dayiycam memisiNARIN BEBIS OLCAKne yersen ye anne dıodur :) Sağlıgı ıcınde olsunda canım zayıf olsun onemlı degıl ( ben ole dıorum sımdı benımkıne ) hem sonra kılo problemı olmaz kılo herseye zarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?