Beraber Anne Olma Yolunda

Gelsin başımızın üstünde yeri var ama dr almıyor henüz beklemekte zor rahis im haftaya belli olur akibetimiz rabbim hyirlisini versin

Çooooooooooooooook güzel kaygılım bayıldım aşık oldum Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Mogisimmm çok sağol kordonu muz dolanmis 3 kere oda Fln gitti gözümden saglikla gelsinler tek isteğim insallah

50 olduğunda nst de sancı hiç hissetmedim canim şimdi de kasilmam var ne yapsam bilemedim doğum sancisini ayırt edersin diyorlar ama bilmiyorum
Doğum sancısını ayr edememek mümkün mü yalancı sancı bende çektim ama doğum sancısı çok farklı belden yanlara vuruyordu benim ve nts de 70 80 lerdeyken yerimde duramıyordum ertesi gün doğurdum

Evet çok sivri ya sivri olması beni de sasirtiyo aldık kuzum Hemide tam 12 kilo 66 kiloyum totisimi ve ikizlerime bak :) :)

Ama süt içiyorum muz da yiyiyorum niden böyle ki :-/
NARIN BEBIS OLCAK ne yersen ye anne dıodur :) Sağlıgı ıcınde olsunda canım zayıf olsun onemlı degıl ( ben ole dıorum sımdı benımkıne ) hem sonra kılo problemı olmaz kılo herseye zarar :)

Doğum sancısını ayr edememek mümkün mü yalancı sancı bende çektim ama doğum sancısı çok farklı belden yanlara vuruyordu benim ve nts de 70 80 lerdeyken yerimde duramıyordum ertesi gün doğurdum
Farkedılmemesı ımkansız :) bebıs nasıl canımm buyudumu ıyıce sorun yoktr ınsallah :)

Mogami çok enteresan bişi oldu anlatıcam şimdi

Mogami ya bitanem sen çok tatlısın bebişin çok şanslı senin gibi tatlışko annesi var

Kızlarrrr herkese Günaydınnn
şimdi size bişi sorucam bakalım siz bana nasıl yorumda bulunucaksınız
şimdi 2014 kasımda aşılama için tedavi gördüm ben bilenleriniz var aramızda şimdi 16 kasımda yumurta çatladı 17 sinde aşılama olmuştum. 04 aralıkta gebe olduğumu öğrenmiştim :) aradaki süre 19 gün :) şimdi bu ay 23 ünde yumurtam çatladı ben dün yani 3 eylül de tahlil yaptım. yani 12 gün oluyor sizce matamatiksel yaklaşımım doğru ise size 7 gün daha beklemeli miyim yorumlarınızı bekliyorum @Mogami ne dersin

Canm insallah bebsisin tutunmustr asilama sureci bilmiyorm ama ben cat ignesi ile hamile kaldm ignenn 12. Gunu yaptgm testte poz gordum.

Neslli beklemeliyiz misin bilmiyorum ama inşallah bebis konmuştur kan testi yapsan görünür idrar için beklemelisin az daha sanki

Canm insallah bebsisin tutunmustr asilama sureci bilmiyorm ama ben cat ignesi ile hamile kaldm ignenn 12. Gunu yaptgm testte poz gordum.
blummmm bitanem benim adetlerim çok düzenli değil en son 6 ağustosta adet gördüm. 23 ünde kasıklarımda ağrı hissedince o daha önceden aldık ya bi kısmımız ovülasyon testi vardı ondan yaptım 2 çizgide kırmızıydı bugun 13. gün ne biliyim umut dünyası

Neslli beklemeliyiz misin bilmiyorum ama inşallah bebis konmuştur kan testi yapsan görünür idrar için beklemelisin az daha sanki
MINIKKUS1 mmm canımm ben bekliyim en iyisi 10 eylül 19. gün oluyor o zamanda yaparım çıkmazsa allah kerim çıkarsa da bahtıma inşallah zaten 12 eylülde tatil için yola çıkıcam bakarım tatilime bebiş daha gelmediyse göbüşüme

Mogisimmm çok sağol kordonu muz dolanmis 3 kere oda Fln gitti gözümden saglikla gelsinler tek isteğim insallah

Kaygılım korkma Allaha emanet et. Suyun içinde kaygan inş zarar vermez atlatırsınız. Yatarken sağdan sola döndüğün zaman vs önce doğrul otur sonra döneceğin yere dön cnm

NARIN BEBIS OLCAK ne yersen ye anne dıodur :) Sağlıgı ıcınde olsunda canım zayıf olsun onemlı degıl ( ben ole dıorum sımdı benımkıne ) hem sonra kılo problemı olmaz kılo herseye zarar :)
Ciroz diyorum bende :) ama doktora gore kilosu normal öyle diyor doktor teyzemiz zaten bi dogsun dayiycam memisi dayiycam memisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…