MINIKKUS1 mmm canımm ben bekliyim en iyisi 10 eylül 19. gün oluyor o zamanda yaparım çıkmazsa allah kerim çıkarsa da bahtıma inşallah zaten 12 eylülde tatil için yola çıkıcam bakarım tatilime bebiş daha gelmediyse göbüşüme
Kaygılım korkma Allaha emanet et. Suyun içinde kaygan inş zarar vermez atlatırsınız. Yatarken sağdan sola döndüğün zaman vs önce doğrul otur sonra döneceğin yere dön cnm
Eevet kuzu her gunmz daha anlamli daha ozel bebislerimizin dogdugu gun bizimde yeniden dogusumz olcak insallah :) bizimde 10 eylul evlilik yildonumumz 4 yili dolduruyoruz :)
amin bitanemNeslimmm adetlerim duzensiz demişsin o yüzden bilemedim inşallah tatil heyecanını bastırarak bir mutlu haber gelir ama gelmezse De söyleeee güzel bi tatil yaparsın misler gibi çalışmalara devam edersin rabbim tez zamanda nasip etsin hayirlisiyla :)
Maşallah canım, nice 4 yıllarınız olsun, 44 yıllarınız olsun hatta :) Seneye kutlama pastalarımıza kafasını, parmağını sokan bebişlerimizle kutlarız inşallah tüm özel günlerimizi :)
MINIKKUS1 nasılsın bugün tatlım? Bebişkonun hareketleri nasıl?
amin bitanemteşekkür ederim valla öyle yapıcam ama eşim dio hastalnırsan aşılama için gerekli iğneleri ilaçlarıda al bu ay yapalım aşılamayı dio
benden daha çok istekli yemin ederimMadem esin böyle niyetli yapın bence :)
umudunu kirmak istemem bekle bakalim belkide gec donlenme :) ki insallah oyledir :)
canım hoşgeldin....burda kimse öyle bi tepki vermez aklına takılanları sorabilirsingecikmenin 5. gününde normalde bırak siliği iki koyu çizgi çıkması lazımdı şayet geç döllenme değilse...o batmalar adet öncesi de olabiliyor...bana sorarsan doktora gitmekten kaçınma çünkü zaten doktorların bekleyin dediği 1 yıllık süreyi geçmişsiniz...yapılması gerekn önemli tetkikler var...eşinin sperm sonucu senin yumurtalıkların ve hormonların...yani bunların durumunu bilmeden sadece bekleyerek çok yıpratırsın kendini...belki çözülebilecek bi sorununuz var ama doktora gitmeyerek bunu da aşamazsınız...burda hepimiz daha ilk aylarda doktorlara gidip tahillerimizi kontrollerimizi yaptırdık ve sorunu olanlar sorunlarını çözüp hamile kaldı ve bi kısmımızda tedavi aşamasında...umarım geç döllenmedir ama değilse kist olabilir ya da strese bağlı bi gecikmedir sana tavsiyem doktora görün
BBizimde 13 eylül evlilik yıl donumumuz :) 2 yıl çabuk geçti şimdi minnak gobusumde :) nasıl bir organizasyon yapsakkuEevet kuzu her gunmz daha anlamli daha ozel bebislerimizin dogdugu gun bizimde yeniden dogusumz olcak insallah :) bizimde 10 eylul evlilik yildonumumz 4 yili dolduruyoruz :)
bak bende nerden nerden umut çıkarıyorum kendimeinşallahh :)
deniz :)Ayaz demir kuzey deniz hangisi sizce
DENİZ :)Ayaz demir kuzey deniz hangisi sizce
Deniz kiziskomun adiydi☺ Canim Ayaz anlamı kötü bence demir favorim kaygılımAyaz demir kuzey deniz hangisi sizce
Teyzesi annane banane bakıyo o ise ben yazlık böyle daha cicili bicili şeyler pesindeyim seneye yaza doğru alırım alamam bebisle şimdiden stok olsun bak sen de bakın canım ilk altı ayı çıkarır zibin lari falan ama yaza doğru 9 12 aylıklari çıkarmak lazım o kadar güzel indirimler var li belli markalarda gelde alma diyolar resmen :)maaşallah küçük sıpamıza annesinin göbüşünü tam kıvamında çıkarmış
anneeeeeeeeeem sipsivri bu göbüşhani o kadar kilo sldım diyip diyip duruyordun nerde kilo kız
canım hoşgeldin inşallah tez zamanda sende güzel haberler alırsın Allahım çok bekletmesin
yesinler cicilerini küçük erkeğinin sen baya baya alışveriş çılgınlığı yaşıyorsun haa bi dur hatun...bi de alacaksan bolca zıbın al kız
nesloşum hayırlısı olsun kuzum elbet gelecek miniğin bence 2016 nın fıstık kızlarından biri olacak hatta
Deniz kiziskomun adiydi☺ Canim Ayaz anlamı kötü bence demir favorim kaygılım
yakinmis tarihler :) ayyy walla kocisim yapsin organizasyonu ben parfm aldm hediye belkide bebisimzdende anlamli bi hediye hazirlayabilirim :)BBizimde 13 eylül evlilik yıl donumumuz :) 2 yıl çabuk geçti şimdi minnak gobusumde :) nasıl bir organizasyon yapsakku
demir sekerim :)Ayaz demir kuzey deniz hangisi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?