Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar hayırlı cumalar rabbim mübarek günde dualarımızı kabul etsin bugün çok halsiz ve yorgunum belim çok ağrıyor özellikle yatınca daha da artıyor başım ağrıyor öğle sonu devlet hastanesine gideyim diyorum bana dua edin

Neslimmm adetlerim duzensiz demişsin o yüzden bilemedim inşallah tatil heyecanını bastırarak bir mutlu haber gelir ama gelmezse De söyleeee güzel bi tatil yaparsın misler gibi çalışmalara devam edersin rabbim tez zamanda nasip etsin hayirlisiyla :)

Kaygılım korkma Allaha emanet et. Suyun içinde kaygan inş zarar vermez atlatırsınız. Yatarken sağdan sola döndüğün zaman vs önce doğrul otur sonra döneceğin yere dön cnm

Artık öyle yapıyorum doğruluyor sonra dönüyorum suyum bolmus allahtan bu da bi teselli haftaya kontrole gidicem hayırlısı allaha emanetler yapacak bi şeyimiz yok şimdilik rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın

Eevet kuzu her gunmz daha anlamli daha ozel bebislerimizin dogdugu gun bizimde yeniden dogusumz olcak insallah :) bizimde 10 eylul evlilik yildonumumz 4 yili dolduruyoruz :)

Maşallah canım, nice 4 yıllarınız olsun, 44 yıllarınız olsun hatta :) Seneye kutlama pastalarımıza kafasını, parmağını sokan bebişlerimizle kutlarız inşallah tüm özel günlerimizi :)

MINIKKUS1 nasılsın bugün tatlım? Bebişkonun hareketleri nasıl?

amin bitanem teşekkür ederim valla öyle yapıcam ama eşim dio hastalnırsan aşılama için gerekli iğneleri ilaçlarıda al bu ay yapalım aşılamayı dio

Lulusum çok şükür iyi hareket ediyor uzun süre olmadan bende ceviz süt ne bulursam tüketiyorum:)

hoşbulduk :) haklısın... 1 buçuk senedir çok yıprandım. bütün gereken testleri yaptırdık klomen çatlatma iğnesi birsürü şey. ama olmadı allah isteyen herkese ve bana nasip etsin. çok denedik ama kısmet böyleymiş. pazartesi doktora görüneyim en iyisi. 4 ay önce tedaviyi bıraktım 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi vurundum. 8 ay böyle geçti zaten.

Eevet kuzu her gunmz daha anlamli daha ozel bebislerimizin dogdugu gun bizimde yeniden dogusumz olcak insallah :) bizimde 10 eylul evlilik yildonumumz 4 yili dolduruyoruz :)
BBizimde 13 eylül evlilik yıl donumumuz :) 2 yıl çabuk geçti şimdi minnak gobusumde :) nasıl bir organizasyon yapsakku

Teyzesi annane banane bakıyo o ise ben yazlık böyle daha cicili bicili şeyler pesindeyim seneye yaza doğru alırım alamam bebisle şimdiden stok olsun bak sen de bakın canım ilk altı ayı çıkarır zibin lari falan ama yaza doğru 9 12 aylıklari çıkarmak lazım o kadar güzel indirimler var li belli markalarda gelde alma diyolar resmen :)

BBizimde 13 eylül evlilik yıl donumumuz :) 2 yıl çabuk geçti şimdi minnak gobusumde :) nasıl bir organizasyon yapsakku
yakinmis tarihler :) ayyy walla kocisim yapsin organizasyonu ben parfm aldm hediye belkide bebisimzdende anlamli bi hediye hazirlayabilirim :)

Ayaz demir kuzey deniz hangisi sizce
demir sekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…