- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
bak bende nerden nerden umut çıkarıyorum kendimehaftaya testi tekrar yapıcam hastalanmazsam tabi :)
Yaşayan bilir o sancılarıFarkedılmemesı ımkansız :) bebıs nasıl canımm buyudumu ıyıce sorun yoktr ınsallah :)
Bana o birkaç kere gece oldu bu ara da bi diklenme durumu varOff kizlar benm sabahtan beri ara ara kasiklarda bole kasilma gibi bisey oluyo kisa kisa belde bisey yok ama o kasilma aninda cikcak gibi oluyo bebek sertlesiyo bi de bu nee
Su sancıları bie ben yasayamadım 120 üstüste görüp hiç agrı cekmedim nasıl bir vücudum var kardesımben esımın aaa 120 oldu dedıgını hatırlıyorum :) oda canlı yayın gıbı sancı degerlerımle ugrasıp duruyodu ya :)
Bizde iyiyiz canim sukur pzrtesi 5.ay knt ne gidicez. Aa 2.ay asismi gitmeden surup icirmeyi unutma:) malum 3tane vurulcakYaşayan bilir o sancılarıiyi canım büyüyi mama içiyo bol bol sütüm eh işte biraz arttı gibi onuda istemiyo zorla veriyorym biraz mama ya alıştya istemiyi bazende sağıp biberonla veriyorum bizimki de cılız galiba kim görse öyle diyo bakalım kilo almış mı qperşembe günü 2 ay aşısı var işte bizde durum bu sen nasılsın prensesin nasıl
Bebis inmediyse ondandir canim arkadasda cekti hatta 2.serum suniyi taktilar ama hafif bi agri disi bişe hissetmemis. Doktoruda dedi inse agrin arttcak zaten.acildigi icin agricak ama olmadi onuda sezeryana aldılarSu sancıları bie ben yasayamadım 120 üstüste görüp hiç agrı cekmedim nasıl bir vücudum var kardesım
Ay o cok canimi yakardi benim ya topaklanir kalırdı bi yere. Yalanci sanci dedikleri oymuş canim.sakin ol sen sıgmıyo artık napsınOff kizlar benm sabahtan beri ara ara kasiklarda bole kasilma gibi bisey oluyo kisa kisa belde bisey yok ama o kasilma aninda cikcak gibi oluyo bebek sertlesiyo bi de bu nee
Benimki arada rükuya kalkıyor normal mi hocam :-/Ay o cok canimi yakardi benim ya topaklanir kalırdı bi yere. Yalanci sanci dedikleri oymuş canim.sakin ol sen sıgmıyo artık napsın
Ciddiyim kızçotanak diye dikleniyor
Bana kalsa şimdi doğuracam ama nerde. Küçük hanımın keyfi yerindeCok ama birer ikiser gun arayla :) bayramda olmasini istemiyorum bende bir iki gun once olsun doktora ulasamam falan. Bi doktira gore bayramdan iki gun once digerine gore bayramin birinci gunu.
Buyur sorMbr kizlar ben bisey sorabilirmiyim
Bundan 7 ay once bebegimin kalbi durdu ver kurtaj oldum 4 aydir istiyoruz fakat bu hafta doktora gittik ve Gelsimsel over kistim oldugunu öğrendim yalniz bu ay hamile olmazsam tedavim baslanacak ama ben cok korkuyorum aldigim ilaçlar söktürucu ve dogum kontrol hapi belli bir sure korunun dedi kasima kadar dedi ama bu surec uzarmi sizceBuyur sor
AYNEN TATLIM KATILIYORUM SANA İYİKİ VARSIN RAHATLATIYORSUN BENİ :)Hadi hayırlısı bacım inşallah konmuştur göbüşe sıpa
bende olay bu hatunherkeste bu göbüş olayı farklı oluyo malum senin iç karın darmış kuzum o yüzden sıpa fazlaca gösteriyo kendini yalnız sen ikiz hamile kalsan nasıl olacak bu olay
anacım nasıl saklandıysa bi türlü tastamam çıkamadı ortaya
peki nst de kaç çıkarsa sancı oluyo pek bilgim yok bu konuda
bi anda çıkacakmış gibi hissediyorum ben bacım yaa...acep son ay nasıl olacağız
yiriiim seni ben inşallah böyle gider canım darısı da tez zamanda başına olsun sende çıtır pıtır bi hamiş ol inşallah
eklerim benim bitane arsinlim seni hamiş yazacağım günler yakın
bak yoga gerçekten iyi olacak ve hatta yoga bu bebek bunalımına da çok iyi gelecek diye düşünüyorum mutlu ve dingin bi psikoloji bişeylerin ilacı olacak bak gör
Canım nasılsın. hayırdır aşılama mı yaptırdın. ben biraz takip edemedim bu ara geçmişi okuma fırsatım olmadı. bi sorun yoktur inşallah herşeyin hayırlısı.Merhaba kızlar nasılsınız iyi hafta sonları,
zaman yaklastıkca ben stres oluyorum korkuyorum kızlar gün geçtikçe dahada geriliyorum bir bakıyorum rahatım bir bakıyorum stres içerisindeyim bir an önce ne olacaksa olsa diyorum gözümü kapatıp açsam yaşayacagım ana gelsem
Ayy iyiki söyledin Ateş düşürücumu hangisi adını yazda alim eczaneden canım maşallah 5 ay oldumu yaBizde iyiyiz canim sukur pzrtesi 5.ay knt ne gidicez. Aa 2.ay asismi gitmeden surup icirmeyi unutma:) malum 3tane vurulcak
Canım nasılsın. hayırdır aşılama mı yaptırdın. ben biraz takip edemedim bu ara geçmişi okuma fırsatım olmadı. bi sorun yoktur inşallah herşeyin hayırlısı.
bu arada @KAYGILI doğum yaptı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?