Beraber Anne Olma Yolunda

Farkedılmemesı ımkansız :) bebıs nasıl canımm buyudumu ıyıce sorun yoktr ınsallah :)
Yaşayan bilir o sancılarıiyi canım büyüyi mama içiyo bol bol sütüm eh işte biraz arttı gibi onuda istemiyo zorla veriyorym biraz mama ya alıştya istemiyi bazende sağıp biberonla veriyorum bizimki de cılız galiba kim görse öyle diyo bakalım kilo almış mı qperşembe günü 2 ay aşısı var işte bizde durum bu sen nasılsın prensesin nasıl

Off kizlar benm sabahtan beri ara ara kasiklarda bole kasilma gibi bisey oluyo kisa kisa belde bisey yok ama o kasilma aninda cikcak gibi oluyo bebek sertlesiyo bi de bu nee

Off kizlar benm sabahtan beri ara ara kasiklarda bole kasilma gibi bisey oluyo kisa kisa belde bisey yok ama o kasilma aninda cikcak gibi oluyo bebek sertlesiyo bi de bu nee
Bana o birkaç kere gece oldu bu ara da bi diklenme durumu var

Bizde iyiyiz canim sukur pzrtesi 5.ay knt ne gidicez. Aa 2.ay asismi gitmeden surup icirmeyi unutma:) malum 3tane vurulcak

Su sancıları bie ben yasayamadım 120 üstüste görüp hiç agrı cekmedim nasıl bir vücudum var kardesım
Bebis inmediyse ondandir canim arkadasda cekti hatta 2.serum suniyi taktilar ama hafif bi agri disi bişe hissetmemis. Doktoruda dedi inse agrin arttcak zaten.acildigi icin agricak ama olmadi onuda sezeryana aldılar

Ay o cok canimi yakardi benim ya topaklanir kalırdı bi yere. Yalanci sanci dedikleri oymuş canim.sakin ol sen sıgmıyo artık napsın

Cok ama birer ikiser gun arayla :) bayramda olmasini istemiyorum bende bir iki gun once olsun doktora ulasamam falan. Bi doktira gore bayramdan iki gun once digerine gore bayramin birinci gunu.
Bana kalsa şimdi doğuracam ama nerde. Küçük hanımın keyfi yerinde

Bundan 7 ay once bebegimin kalbi durdu ver kurtaj oldum 4 aydir istiyoruz fakat bu hafta doktora gittik ve Gelsimsel over kistim oldugunu öğrendim yalniz bu ay hamile olmazsam tedavim baslanacak ama ben cok korkuyorum aldigim ilaçlar söktürucu ve dogum kontrol hapi belli bir sure korunun dedi kasima kadar dedi ama bu surec uzarmi sizce

Merhaba kızlar nasılsınız iyi hafta sonları,
zaman yaklastıkca ben stres oluyorum korkuyorum kızlar gün geçtikçe dahada geriliyorum bir bakıyorum rahatım bir bakıyorum stres içerisindeyim bir an önce ne olacaksa olsa diyorum gözümü kapatıp açsam yaşayacagım ana gelsem

AYNEN TATLIM KATILIYORUM SANA İYİKİ VARSIN RAHATLATIYORSUN BENİ :)

Canım nasılsın. hayırdır aşılama mı yaptırdın. ben biraz takip edemedim bu ara geçmişi okuma fırsatım olmadı. bi sorun yoktur inşallah herşeyin hayırlısı.
bu arada @KAYGILI doğum yaptı mı ?

iyi olmaya çalısıyorum canım sen nasılsın hayır canım yaptırmadım ama yaptırma zamanım yaklastıgı ıcın stres oluyorum korkuyorum ya ondada olmazsa dıye olacagına ınanıyorum ama kuskular rahat bırakmıyor yok canım henuz dogum yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…