Beraber Anne Olma Yolunda

Elisa çok normal hissettiklerini ama az kaldı sabret ekim bi ay sonra sabri mükafatı güzel olacak allah izin verirse :) bak ben bir hafta sabredicem kordon kontrolü için gecmiyo iyi şeyleri beklemek daha zevkli benim gibi endişeli beklemek kötü

Yok yok doğurmadim 36 ya yeni girdim bebeğimin boynunda 3 kordon var haftaya yine bakicaz öyle olursa 2 haftaya sezeryan olucam hayırlısı olsun yüzük kuyruğuna geldik mutlu sonumu paylaşım inşallah o zaman sen nasılsın durumlar nasil

Mogami cim bnm adetim erkenden 28 ağustosta teşrif etti yeni bat 28 eylül ama ondanda artk ümidim yok eşim bazı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olck bklm se_ra cnm bnm çok sevindim hamişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bana o birkaç kere gece oldu bu ara da bi diklenme durumu var
Valla canm bu aralar surwkli olmaya basladi yalanci sanci da olsa korkutuyo karnim asagi inmis bi de
Ay o cok canimi yakardi benim ya topaklanir kalırdı bi yere. Yalanci sanci dedikleri oymuş canim.sakin ol sen sıgmıyo artık napsın
Hem topaklaniyo hem de sanki parmagiyla desiyo orayi sipa :)

Yani bu konuda bilgim yok canım. Rabbin yardımcın olsun. Gönlüne göre hayırlısını versin

amin canım sizlerede acil şifalar Rabbim kucağınızı boş bırakmasın

Aynen bende ya diyorum dogsun diye bazen de dursun az daha kilo alsin diyorum :) ama kucuk beyimizin dusuncesi ne bilmiyorum :)

kilosu az diye hiç üzülme benim oğlan da 38+4te 2810gr doğdu çabucak toparlıyorlar merak etme. hem minyon yapılısın gibi duruyor fotoda ben de öyleyim doğumun kolay olur daha iyi

Valla canm bu aralar surwkli olmaya basladi yalanci sanci da olsa korkutuyo karnim asagi inmis bi de

Hem topaklaniyo hem de sanki parmagiyla desiyo orayi sipa :)

ben o kasılmalar yüzünden doktora koşmuştum doğuruyorum diye :)) ama sen yine de sıklığını not al düzenliyse doktora git. ağrı eşiğin yüksekse ağrıyı hissetmiyor olabilirsin..

kilosu az diye hiç üzülme benim oğlan da 38+4te 2810gr doğdu çabucak toparlıyorlar merak etme. hem minyon yapılısın gibi duruyor fotoda ben de öyleyim doğumun kolay olur daha iyi

Oğlun normal doğum mu oldu o kiloyla bizde iki gün önce 2650 gr dik umut oldu içime tabi kordonlari mız var bizim

Kaygilim senin icin dua ediyorum Allah'in izniylr sag salim kucagina alacaksin harika odasinda mis kokusunu icine cekeceksin evet her bekleyis kendi icinee zor bizim bekleyisin sonu nsil olacak bilmiyoruz kesinlik yokki canim

Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum ayrı ayrı alintilayamaya fırsatım olmuyor
Benim bebeğim tam 40 haftayı doldurduk beklediğimiz günde geldi akıllı yavrum benim:) 2 eylül de doktora gittiğimiz de 4 cm lik açıklık vardı ama benim şansım çok yoktu hafif hafif oluyordu. Maksat kısmına baskı yapıyordu demek ki o da açılma olmuş. Neyse beni doğumghaneye gönderdi doktor suni sancı verilip normal doğumu denemek için aksi takdirde eşi yaşandığı için bebeğin sezeryana alacaktı. Tabi ben hareket olsun diye hiç oturuyorum dolasiyorum şansım olmadığı halde. Ordaki ebelerde bana kendini yorma dinle diyorlar:). Saat 10 ya da 10. 30 gibi bana sancı serumunu taktilar. Belden sancı kendini hissettirmeye başladı ama yine dayanilmyacak gibi değildi. Daha sonra sancı kasiklarima girdi siklasti beni tekrar muayene ettiler bu defa 5-6 cm acikligim olmuş. Bu arada ben kustum doktor da kusman iyi olmuş açılma var mı olur mu dedi orayı anlamadım. Sonra sancılar daha da siklasti sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi yapmak istiyordum. Beni hemen doğumghaneye aldılar. Büyük tyvaletimi yapma sancısı gelince büyük tuvaletini yap dedi ebe. Bende sanki tuvaletiki yapiyormusum gibi ıkındım. Boşu boşuna bagirmamak gerekiyormuş. Çok şükür belki 2 belki de 3 ıkınmayla bebeğim doğdu. O anda bütünü ağrım herseyim bitti. Ebe yan tarafimda gobegini kesti ilaçladi. Uzerini giydirdi. Bana dikiş açılırken getirdi gogsume koydu o anda sustu pamugum benim.:) Diğer ebe dikiş atıyor başka ebe de Bebeğimi bana emzittirdi. Bir iki damla çekti. :) Doğumu yaptıran ebe de çok sakindi beni yönlendirmesi elinin hafifliği çok güzeldi. 5 veya 6 dikis atıldı. Sonra bizi odaya aldılar ve aileyle duygusal anlar işte :). Ben çok şükür çok sancı çekmedim. Şancı sırasında bilinçli birinin olmasi çok işe yarıyor anneler bizden daha telaşlı oluyor o yüzden başka yakininiz güvenliğini biri varsa o da gelsin sizinle. Benimle Teyzem gelmişti ben sancı çekerken o da belimi karninmi eliyle sıvazlıyordu okuyordu. Bir de boşa bagirmayin hiç faydası olmuyor. Ben bagirmamaya çalıştım sancı ve doğum esnasında. Sanci cekerken Nefes alıp verirken ıkınarak nefes verdim. Benim Hikayem de böyle. Çocuktan ancak fırsat bulup yazdım. Kopuk ve eksik yazmış olabilirim artık anlarsınız siz.

Minyonluk gitti tabi artık ama kilosu dedigine göre normal haftasina göre. Icim rahaladi be oh :)

İşe yaradıysak ne mutlu bacım

Evet çok sivri ya sivri olması beni de sasirtiyo aldık kuzum Hemide tam 12 kilo 66 kiloyum totisimi ve ikizlerime bak :) :)
totişte ikizlerde küçülür doğumdan sonra evellallah ama göbüşü toparlamak için korse kullanmamız şart bacım

Beklemek mantıklı görünüyor şu aşamada ama her gebelikte bu süreç aynı mı olur ondan emin değilim balım....yine de senin önceki tecrübende 19 da anca görüldüyse bunda da aynı olma ihtimali yüksek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…