Yontem arayislarinda demek :) arada tuyo vereyim ben mademartık çıkmak istiyor sıkıldı içerde çocuk naapsın :)birden zıplarsam belki çıkıveririm yorulmadan diyordur minnoş
Bana kalsa şimdi doğuracam ama nerde. Küçük hanımın keyfi yerinde
Merhaba kızlar nasılsınız iyi hafta sonları,
zaman yaklastıkca ben stres oluyorum korkuyorum kızlar gün geçtikçe dahada geriliyorum bir bakıyorum rahatım bir bakıyorum stres içerisindeyim bir an önce ne olacaksa olsa diyorum gözümü kapatıp açsam yaşayacagım ana gelsem
Canım nasılsın. hayırdır aşılama mı yaptırdın. ben biraz takip edemedim bu ara geçmişi okuma fırsatım olmadı. bi sorun yoktur inşallah herşeyin hayırlısı.
bu aradaMINIKKUS1 doğum yaptı mı ?
Valla canm bu aralar surwkli olmaya basladi yalanci sanci da olsa korkutuyo karnim asagi inmis bi deBana o birkaç kere gece oldu bu ara da bi diklenme durumu var
Hem topaklaniyo hem de sanki parmagiyla desiyo orayi sipa :)Ay o cok canimi yakardi benim ya topaklanir kalırdı bi yere. Yalanci sanci dedikleri oymuş canim.sakin ol sen sıgmıyo artık napsın
Yani bu konuda bilgim yok canım. Rabbin yardımcın olsun. Gönlüne göre hayırlısını versinBundan 7 ay once bebegimin kalbi durdu ver kurtaj oldum 4 aydir istiyoruz fakat bu hafta doktora gittik ve Gelsimsel over kistim oldugunu öğrendim yalniz bu ay hamile olmazsam tedavim baslanacak ama ben cok korkuyorum aldigim ilaçlar söktürucu ve dogum kontrol hapi belli bir sure korunun dedi kasima kadar dedi ama bu surec uzarmi sizce
Tunel kaziyodurValla canm bu aralar surwkli olmaya basladi yalanci sanci da olsa korkutuyo karnim asagi inmis bi de
Hem topaklaniyo hem de sanki parmagiyla desiyo orayi sipa :)
amin canım sizlerede acil şifalar Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Aynen bende ya diyorum dogsun diye bazen de dursun az daha kilo alsin diyorum :) ama kucuk beyimizin dusuncesi ne bilmiyorum :)
Valla canm bu aralar surwkli olmaya basladi yalanci sanci da olsa korkutuyo karnim asagi inmis bi de
Hem topaklaniyo hem de sanki parmagiyla desiyo orayi sipa :)
kilosu az diye hiç üzülme benim oğlan da 38+4te 2810gr doğdu çabucak toparlıyorlar merak etme. hem minyon yapılısın gibi duruyor fotoda ben de öyleyim doğumun kolay olur daha iyi
Kaygilim senin icin dua ediyorum Allah'in izniylr sag salim kucagina alacaksin harika odasinda mis kokusunu icine cekeceksin evet her bekleyis kendi icinee zor bizim bekleyisin sonu nsil olacak bilmiyoruz kesinlik yokki canimElisa çok normal hissettiklerini ama az kaldı sabret ekim bi ay sonra sabri mükafatı güzel olacak allah izin verirse :) bak ben bir hafta sabredicem kordon kontrolü için gecmiyo iyi şeyleri beklemek daha zevkli benim gibi endişeli beklemek kötü
Minyonluk gitti tabi artıkkilosu az diye hiç üzülme benim oğlan da 38+4te 2810gr doğdu çabucak toparlıyorlar merak etme. hem minyon yapılısın gibi duruyor fotoda ben de öyleyim doğumun kolay olur daha iyi
İşe yaradıysak ne mutlu bacımSüper bir açıklama olmuş mogiş im tam dozundasın ne az ne aşırı. bilgilendiriyosun çok bilmişlik hissi yaratmadan durumu hakkında tahminler veriyosun kaygılandırmadan kısacası süpersin hatun ben cvp bermek istedim arkadaşa ama kafamda toparlayamadım cümleleri istemeden kırmak yada ümitlendirmek gibi bir yanlışa düşerim diye vazgeçtim.
totişte ikizlerde küçülür doğumdan sonra evellallah ama göbüşü toparlamak için korse kullanmamız şart bacımEvet çok sivri ya sivri olması beni de sasirtiyo aldık kuzum Hemide tam 12 kilo 66 kiloyum totisimi ve ikizlerime bak :) :)
sorun o ya bacım dayansak keşkehe hee :) kosmaya haliniz olursa KOŞUNNNN
sağol balım o sizin datluluğunuz...hem burdaki bütün bebişler çok şanslı olacaklar hem çok eğlenceli hem çok güzel anneleri olacak
Beklemek mantıklı görünüyor şu aşamada ama her gebelikte bu süreç aynı mı olur ondan emin değilim balım....yine de senin önceki tecrübende 19 da anca görüldüyse bunda da aynı olma ihtimali yüksek tabiKızlarrrr herkese Günaydınnn
şimdi size bişi sorucam bakalım siz bana nasıl yorumda bulunucaksınız
şimdi 2014 kasımda aşılama için tedavi gördüm ben bilenleriniz var aramızdaşimdi 16 kasımda yumurta çatladı 17 sinde aşılama olmuştum. 04 aralıkta gebe olduğumu öğrenmiştim :) aradaki süre 19 gün :) şimdi bu ay 23 ünde yumurtam çatladı ben dün yani 3 eylül de tahlil yaptım. yani 12 gün oluyor sizce matamatiksel yaklaşımım doğru ise size 7 gün daha beklemeli miyim yorumlarınızı bekliyorum @Mogami ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?