Beraber Anne Olma Yolunda

totişte ikizlerde küçülür doğumdan sonra evellallah ama göbüşü toparlamak için korse kullanmamız şart bacım
Evet canım normal doğum yapınca korse takinca 1aya iniomus yani rahim toparlar küçülür gobiste iner yeterki Minnos lar iyi olsun dimi :)

anladığım şu sende ve eşinde problem yok...senin her ay adetin düzenli yumurtan düzenli çatlıyo tüplerin açık enfeksiyon yok kist yok miyom yok...eşinin sperm sayısı ve hareketliliği iyi...buna rağmen doğal yoldan olmadı üstüne klomenle de olmadı doğru muyum canım

Oğlun normal doğum mu oldu o kiloyla bizde iki gün önce 2650 gr dik umut oldu içime tabi kordonlari mız var bizim

Kaygılım boşuna endişe edip kendini uzuyorsun şimdi bile doğsa bir şey olmaz Allahın izniyle o kendini kurtardı artık kontrol altında olacaksın zaten.. benim normal doğum oldu evet 51 cm 2810gr hediye paketim oldu :)

Minyonluk gitti tabi artık ama kilosu dedigine göre normal haftasina göre. Icim rahaladi be oh :)

Normal normal hiç sorun yok 2500gr olduktan sonra doğsun artık diyordum ben hep canım sıkılmışti hamilelikten :)

ben şimdilik 9-12 ye pek bakmıyorum canım zaten çok masrafımız var haliyle ileri vadeli eşyalarını şimdi almayacağım zamanı geldikçe alırız artık

Allah şifa versin balım eşin iyi olsunda bebiş ondan sonra olsun varsın...eklerim ben yine devamlılık açısından yine de bu işler kısmet meselesi belli olmaz

Evet canım normal doğum yapınca korse takinca 1aya iniomus yani rahim toparlar küçülür gobiste iner yeterki Minnos lar iyi olsun dimi :)
aynen bacım miniklerimiz iyi olsunlar biz kendi kilolarımızın çaresine bakarız

Çok şükür ki rahat bi doğum yapmışsın kuzum darısı başımıza olsun inşallah...kuzum bişeyi merak ediyorum dikiş atılırken uyuşturdular mı yani uyuşturmadılarsa acımadı mı

Elisam bak stres yaparsan bu defa da adetini hormonlarını bozarsın aman kuzum biraz rahatlat kendini vücudunu sıkma huzurlu ol ki vücutta gevşemiş rahat olsun bebiş için en iyi halini alsın

hoşgeldin kuzum... gelişimsel over kisti dediği şey yüksek ihtimal folikül kisti...aynı olay geçtiğimiz ekimde başıma geldi adetim bi hafta gecikince doktoruma gittim yumurtam çatlamadığından kiste dönmüştü doktorum kisti atmam için hem söktürücü hem doğum kontrol hapı verdi (reçetede gelişimsel over kisti yazıyordu)....söktürücüyü 5 gün kadar kullandım sonra adet oldum....doğum kontrolü de 2 ay kullandım sonra doktora gittim ve kist gitmişti...aslında bir ay da bile gider bu tarz kistler ama doktorlar biraz garantici olduğundan 2-3 ay hap kullandırıyorlar...bu tarz kistler basit kistlerdir ve hemen her kadın mutlaka dönem dönem bu kistlerle karşılaşırmış hatta hiç farkında bile olmadan diğer adetle de atabilirmiş...için rahat olsun inşallah miniğin çok bekletmeden konar göbüşe ve sağlıkla alırsın kucağına

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme

EKİM BAT

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

W wuslt canım minik prenses nasıl oldu çıktınız mı hastaneden?

Ben sıkılmadim da kucagima almak istiyorum

Ayy iyiki söyledin Ateş düşürücumu hangisi adını yazda alim eczaneden canım maşallah 5 ay oldumu ya
Evet canim oldu sukurya.calpol al canim baska kullanamiyolar zaten.saglik ocagndan sölemedilermi 3 doz oldugu için agır geccıo ateslenıyo cocuk. cok sukur benımkı ateslenmedı zıbınla goturdum butun gunde zıbınla durdu onla uyudu öle yani.hatta banyo yaptır getır dedı hemsıre cunku 3 gun banyo yasak canım haberın olsun. sende zıbınla tutarsın cocugu ateslenmesın. gıtmeden yarımsaat once ver calpol ü bıde ıkındı vaktı verdım ben. hatta hemsıre saat 10 da gel demıstı saat verdı 2. ay asısı ıcın

şimdi eşimde problem yok evet bende yumurta oluşuyo yeteri kadar büyümüyo sanırım. hsg normal. 5 ay önce düzensizdi sebepsizce troidim yükselmiş 8 di. o yuzden regl olamıyosun dedi dr. troidi indirince adetim normal seyrinde devam etti 28 günde bir. troid ölçtürmeden önce klomen çatlatma iğnesi kullandım 4 ay. olmadı. dr 2 ay ara verip tekrar denicekti. adetlerim düzene girince doktora bi daha gitmedim. 5 aydır dr a görünmedim düzenliydi. bu ay bugün 7. günüm geciktim test yaptım dün evde idrar ile negatif. bekliyorum şimdilik. miyom yok kist yoktu en son.

Canımbenim çok fazla düşünmemeye çalış en azından problem inizi biliyorsunuz. Tedavi aşamasındasınız bu da bi şey. Ben eşimin inadı yüzünden daha bilmiyorum bile hamile kalabiliyor muyum. Az kaldı sonunda gidecek teste iş arkadaşları izne çıktığı için 1 ay sonra gidecek . Hep 1 ay ileri ata ata 2 yıl geçti bile. Neyse vardır bunda da bi hayır.
Olur canım sen içini ferah tut. Hiç stres yapma. Malum tıp hergün gelişiyor o yüzden inanıyorum ben işk deneme de olacak senin :)

Bayadır girmiyordum da o yüzden merak ettim seni tatlım. Hmm ne anlama geliyor canım bilmiyorum da inşallah kötü bi şey değildir bol bol oku allah tamamına erdirsin bi avazda canım benim az kalmış miniğine kavuşmana inşallah oaylaş görelim :) iyi olmaya çalısıyorum canım biraz bunalıma girdim şimdi daha iyiyim beklemedeyim eşim sonunda inadını kırdı 1 ay sonra gidiyor teste şu an işinden izin alamaz. Öyle işte canım bende durum aynı değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…