Beraber Anne Olma Yolunda

Çok sağ ol bende takip ettim yazamadım daha önce çoook yollar yöntemler var daha başından esin gitsin sonra gelir bebişin hayirlisiyla hiç sıkma güzel canını :)

Kızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Mogami lulus_k sweet42 fikirlerinizi alayım fistiklar

Eklentiler

• IMG-20150905-WA0021.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20150905-WA0022.webp
    33 KB · Görüntüleme: 51
bende bugun kizima
Evet tatlım begendiysen hemen al diyorum bende beyaz aynen bu tarz düşünüyorum aksesuar bence de perdesi mavisi olur küçük mavisi oyuncak arabalar felan Suan hayal ettim ve çok begendim hangi marka bu nereden canin

Çok sık ve güzel canım :)

Canim.ankara siteler de bi mağaza , aymem dedigin gibu ufak mavi detaylar renk katacak ah canım kız takımlarını görme o kadar güzel şeyler var li valla içim gitti neler neler süslü sipalar a :)

İnşallah kordonlari ni atar normal doğumu bekleriz atmazsa da bir iki haftaya sezeryan olur riske giren hayırlısı olsun çok şükür bu kiloya haftaya geldik:)

Ne aldın bakiyim kızına bugün :) haftasonu demek alışveriş demek hazırlık demek ☺

Benim fikrimi sormamışsın ama yinede söyliycem :))Çok begendim çok şık tam benlik

Harika bi takim begenmissin canım. Pembis aksesuarlar prenses odası, yeşiller, maviler ve aksesuarlarla tam prens odası olur. İstediğin gibi dekore edebilirsin odayı. Şanslı küçük adam annesi çok zevkli çok :)

İnşallah kordonlari ni atar normal doğumu bekleriz atmazsa da bir iki haftaya sezeryan olur riske giren hayırlısı olsun çok şükür bu kiloya haftaya geldik:)

aynen öyle canım kordondan kurtulursa normal doğum olması daha iyi beklersiniz o zaman.. ama artık paşa büyüdü tekrar eski performansını gösterip de kordonu atabilir mi bilmiyorum. her ihtimalde de gelişimi de iyi olduğu için biraz erken doğması sıkıntı yaratmaz o büyümüş artık annesi :) Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin ikiniz için de..

Amin çok sağ ol evet bu hafta geri atmazsa daha yeri kalmaz ve dr la konuşup soracağım alınması için hayırlısı olsun:)

Çok sağol rahisim bende o şuruptan alır veririm miniğine inşallah ateşlenmeZ çünkü o gibi durumlarda fena panik ve stres oluyorum bana da hemşire banyo yaptır getir 3 gün yapamayacaksn dedi

Canım geçmiş olsun ya Rabbim miniğini korusun inşallah değerleri düşer en kısa zamanda
Hastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah

Seraaaaaaaaa sen hamişsin yeni gördüm ve çooooooook sevindim canım ya Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

cnntrm son üç saattir saat başı kasigima giren ağrıya uyaniyorum ikisini gaz sancısı dedim ama artık 3.de uykudan uyandırdı eğer gazsa saat başı aynı yerden ayni acıyla olmaz ki çıkardım gazlı hissetmiyorum doğum sancilari ise sadece sol kasiga girmesi yeterli bi belirti olur mu şaşırmış durumdayım sakinleşip yattıkca saatte bir geliyor şimdi beğenini görünce uyumayanlardan olarak sormak istedim

Hastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Rabbim sağlıklı sıhhatli güzelce büyütmeyi nasip etsin.darısı benim başıma tez vakitte

B
Benimde sol kasıkta ağrı oluyor. Minnoşun oraya yerleşiyor.baskı yapıyor. Ama bsktın sancılar gitgide sıklaştı hemen acile git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…