Bayadır girmiyordum da o yüzden merak ettim seni tatlım. Hmm ne anlama geliyor canım bilmiyorum da inşallah kötü bi şey değildir bol bol oku allah tamamına erdirsin bi avazda canım benim az kalmış miniğine kavuşmana inşallah oaylaş görelim :) iyi olmaya çalısıyorum canım biraz bunalıma girdim şimdi daha iyiyim beklemedeyim eşim sonunda inadını kırdı 1 ay sonra gidiyor teste şu an işinden izin alamaz. Öyle işte canım bende durum aynı değişmedi
Hastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Gozunaydin canim insallah iyi olcak bebisinHastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Evet tatlım begendiysen hemen al diyorum bende beyaz aynen bu tarz düşünüyorum aksesuar bence de perdesi mavisi olur küçük mavisi oyuncak arabalar felan Suan hayal ettim ve çok begendim hangi marka bu nereden caninKızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Mogami lulus_k sweet42 fikirlerinizi alayım fistiklar
Kızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Canim.ankara siteler de bi mağaza , aymem dedigin gibu ufak mavi detaylar renk katacak ah canım kız takımlarını görme o kadar güzel şeyler var li valla içim gitti neler neler süslü sipalar a :)bende bugun kizima
Evet tatlım begendiysen hemen al diyorum bende beyaz aynen bu tarz düşünüyorum aksesuar bence de perdesi mavisi olur küçük mavisi oyuncak arabalar felan Suan hayal ettim ve çok begendim hangi marka bu nereden canin
Sağol kaygıli teyzesi :)Çok sık ve güzel canım :)
Kaygılım boşuna endişe edip kendini uzuyorsun şimdi bile doğsa bir şey olmaz Allahın izniyle o kendini kurtardı artık kontrol altında olacaksın zaten.. benim normal doğum oldu evet 51 cm 2810gr hediye paketim oldu :)
Normal normal hiç sorun yok 2500gr olduktan sonra doğsun artık diyordum ben hep canım sıkılmışti hamilelikten :)
Ne aldın bakiyim kızına bugün :) haftasonu demek alışveriş demek hazırlık demek ☺bende bugun kizima
Evet tatlım begendiysen hemen al diyorum bende beyaz aynen bu tarz düşünüyorum aksesuar bence de perdesi mavisi olur küçük mavisi oyuncak arabalar felan Suan hayal ettim ve çok begendim hangi marka bu nereden canin
Benim fikrimi sormamışsın ama yinede söyliycem :))Çok begendim çok şık tam benlikKızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Harika bi takim begenmissin canım. Pembis aksesuarlar prenses odası, yeşiller, maviler ve aksesuarlarla tam prens odası olur. İstediğin gibi dekore edebilirsin odayı. Şanslı küçük adam annesi çok zevkli çok :)Kızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
İnşallah kordonlari ni atar normal doğumu bekleriz atmazsa da bir iki haftaya sezeryan olur riske giren hayırlısı olsun çok şükür bu kiloya haftaya geldik:)
aynen öyle canım kordondan kurtulursa normal doğum olması daha iyi beklersiniz o zaman.. ama artık paşa büyüdü tekrar eski performansını gösterip de kordonu atabilir mi bilmiyorum. her ihtimalde de gelişimi de iyi olduğu için biraz erken doğması sıkıntı yaratmaz o büyümüş artık annesi :) Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin ikiniz için de..
Evet canim oldu sukurya.calpol al canim baska kullanamiyolar zaten.saglik ocagndan sölemedilermi 3 doz oldugu için agır geccıo ateslenıyo cocuk. cok sukur benımkı ateslenmedı zıbınla goturdum butun gunde zıbınla durdu onla uyudu öle yani.hatta banyo yaptır getır dedı hemsıre cunku 3 gun banyo yasak canım haberın olsun. sende zıbınla tutarsın cocugu ateslenmesın. gıtmeden yarımsaat once ver calpol ü bıde ıkındı vaktı verdım ben. hatta hemsıre saat 10 da gel demıstı saat verdı 2. ay asısı ıcın
Hastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
valla canım baktım ama anlayamadım yani benimkiyle benzetemedim hayırlısı ya zaten öğrencez zaman geçtikçe şu anda bana sıkı sıkı tutunsun birşey olmasın da ona tek isteğim oteşekkürler iyi birşey aslı vardır muhakkak...
Rabbim sağlıklı sıhhatli güzelce büyütmeyi nasip etsin.darısı benim başıma tez vakitteHastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Benimde sol kasıkta ağrı oluyor. Minnoşun oraya yerleşiyor.baskı yapıyor. Ama bsktın sancılar gitgide sıklaştı hemen acile gitcnntrm son üç saattir saat başı kasigima giren ağrıya uyaniyorum ikisini gaz sancısı dedim ama artık 3.de uykudan uyandırdı eğer gazsa saat başı aynı yerden ayni acıyla olmaz ki çıkardım gazlı hissetmiyorum doğum sancilari ise sadece sol kasiga girmesi yeterli bi belirti olur mu şaşırmış durumdayım sakinleşip yattıkca saatte bir geliyor şimdi beğenini görünce uyumayanlardan olarak sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?