Beraber Anne Olma Yolunda

B

Benimde sol kasıkta ağrı oluyor. Minnoşun oraya yerleşiyor.baskı yapıyor. Ama bsktın sancılar gitgide sıklaştı hemen acile git

Tek bi kasık ağrısı yeterli mi ki ortalığı bi saatte kaldırmak istemedim ama bir daha gelirse yine saat başı şeklinde gidicem bebeğimin boynunda kordon da vardı en son buda bi sorun 4.yu bekliyorum gelince giderim riske atamam çok sağol yazdığın için

Kızlar dün gece akıntım var diye şeffaf acile gittik nst de kalp atışı düzensizliği vardı bebekte sancım da 80 lerde ama ben hiç hissetmiyorum akıntıyı takip et dedi suyun Birden gelirse hemen gel dedi acilmam 10 gundur hala 1 cm 8.30 da tekrar gideceğim nst de tekrar takip edilecek kalp atışı dua edin bize

Kızlar dün gece akıntım var diye şeffaf acile gittik nst de kalp atışı düzensizliği vardı bebekte sancım da 80 lerde ama ben hiç hissetmiyorum akıntıyı takip et dedi suyun Birden gelirse hemen gel dedi acilmam 10 gundur hala 1 cm 8.30 da tekrar gideceğim nst de tekrar takip edilecek kalp atışı dua edin bize

Kizlar gunaydin telf bozuktu 3 haftadir giremedim insallah guzel haberler vardir? Cuma gunu dr a gidicem dua edin bana ne yapicak nasil bi yol izlicek bilmiyorum. Once Allahin izniyle tedaviyle sansim artar insallah. Once rahim filmi ceker diye dusunuyorum korkuyorum cok tedirginim..

Korkma friendly im bi yerden başlamak güzeldir beklemesi umudu hayırlı olacak dr olsun ve tez zamanda bebis sağlığıyla gelsin insallah:):)

Hayırlı sabahlar kızlarr..
Dün ilk defa yumurtamın uygun boyuta geldiğini gördük ve hemen çatlama iğnesi yaptır dedi doktor... İğneyi yaptırdım.. İnşallah şifası olur... Dua edin ne olur annişlerim

Ne aldın bakiyim kızına bugün :) haftasonu demek alışveriş demek hazırlık demek ☺

Himmm ankara mobilyacilar sitesi mi cok ta kaliteli olur ya oradaki mobilyalar gusel gunlerde kullanın bence çok iiyidir al hemencik bizde henüz buyuklere diil küçük
kiyafetlere basladikbaşladık sadece teyzesi ama çok gusel

Seraaaaaaaaa sen hamişsin yeni gördüm ve çooooooook sevindim canım ya Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
evet canım hiç aklıma gelmezdi hamile kalacağım seninde minnoş doğdu çoktan ne güzel bak neyken nerelere geldik...mol kim biz kim

Ya hiç sorma o kadar umutsuzduk ki ama çok şükür Rabbime evet teyzesi doğdu bir sıkıntı yok doğumdan sonra test yaptım beta ne durumda diye çok şükür temiz çıktı kaç haftalık oldu senin canım hamilik takvimin yok bilemedim
evet canım hiç aklıma gelmezdi hamile kalacağım seninde minnoş doğdu çoktan ne güzel bak neyken nerelere geldik...mol kim biz kim

Hade hayırlısı canım sağlıkla gelsin miniğini inşallah dualarınızı seninle

Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut Rabbim hayırlı sını nasip etsin. İnşallah

Hastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Allahım miniğine şifa versin inşallah düşmüştür kuzum emiyorsa daha da çabuk toparlanır bizimde dualarımız prensesimizle

Betim çok şık bi takım seçmişsin canım ilerisi içinde gayet ideal bi tercih...kafanı çok karıştırmamakla iyi yaparsın...ver siparişini yapılsın paşanın mobilyaları

tiroid çok etken bi hormon onu sürekli düşük tutman lazım kuzum ben teyzemden biliyorum doktor tiroidini düşürmeden tüp tedavisine geçmemişti ki bu hormon yüksek olursa bebekte organ gelişimini sıkıntıya soktuğundan daha ciddi problemlere yol açıyor...yani sen daima bu hormonu gözetimde tut...diğer hormonlarına da ara sıra baktır tabi

dualarımızdasın hatun hayırlısıyla sende al kucağına yavrunu

tedavine başlamak demek yolu yarıladın demek kuzum...hsg yi anestezili olursan hissetmezsin öbür türlü korkmanı anlarım....minik sıpanın ayak seslerini duyar gibiyim bitanem

bu iki üç gün sıkı çalışın bacım sonrada gelsin minik jasmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…