B
Benimde sol kasıkta ağrı oluyor. Minnoşun oraya yerleşiyor.baskı yapıyor. Ama bsktın sancılar gitgide sıklaştı hemen acile git
Kizlar gunaydin telf bozuktu 3 haftadir giremedim insallah guzel haberler vardir? Cuma gunu dr a gidicem dua edin bana ne yapicak nasil bi yol izlicek bilmiyorum. Once Allahin izniyle tedaviyle sansim artar insallah. Once rahim filmi ceker diye dusunuyorum korkuyorum cok tedirginim..
Ne aldın bakiyim kızına bugün :) haftasonu demek alışveriş demek hazırlık demek ☺
evet canım hiç aklıma gelmezdi hamile kalacağım seninde minnoş doğdu çoktan ne güzel bak neyken nerelere geldik...mol kim biz kimSeraaaaaaaaa sen hamişsin yeni gördüm ve çooooooook sevindim canım ya Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
evet canım hiç aklıma gelmezdi hamile kalacağım seninde minnoş doğdu çoktan ne güzel bak neyken nerelere geldik...mol kim biz kim
Kızlar dün gece akıntım var diye şeffaf acile gittik nst de kalp atışı düzensizliği vardı bebekte sancım da 80 lerde ama ben hiç hissetmiyorum akıntıyı takip et dedi suyun Birden gelirse hemen gel dedi acilmam 10 gundur hala 1 cm 8.30 da tekrar gideceğim nst de tekrar takip edilecek kalp atışı dua edin bize
Kızıma ciciler @betiboop
Kizlar gunaydin telf bozuktu 3 haftadir giremedim insallah guzel haberler vardir? Cuma gunu dr a gidicem dua edin bana ne yapicak nasil bi yol izlicek bilmiyorum. Once Allahin izniyle tedaviyle sansim artar insallah. Once rahim filmi ceker diye dusunuyorum korkuyorum cok tedirginim..
Allahım miniğine şifa versin inşallah düşmüştür kuzum emiyorsa daha da çabuk toparlanır bizimde dualarımız prensesimizleHastaneden ciktik canim evde tedaviye devam ilac kullaniyoruz dua et teyzesi haftaya tekrar tahlil yapilacak degeri duser insallah
Betim çok şık bi takım seçmişsin canım ilerisi içinde gayet ideal bi tercih...kafanı çok karıştırmamakla iyi yaparsın...ver siparişini yapılsın paşanın mobilyalarıKızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Mogami @lulus_k sweet42 fikirlerinizi alayım fistiklar
tiroid çok etken bi hormon onu sürekli düşük tutman lazım kuzum ben teyzemden biliyorum doktor tiroidini düşürmeden tüp tedavisine geçmemişti ki bu hormon yüksek olursa bebekte organ gelişimini sıkıntıya soktuğundan daha ciddi problemlere yol açıyor...yani sen daima bu hormonu gözetimde tut...diğer hormonlarına da ara sıra baktır tabişimdi eşimde problem yok evet bende yumurta oluşuyo yeteri kadar büyümüyo sanırım. hsg normal. 5 ay önce düzensizdi sebepsizce troidim yükselmiş 8 di. o yuzden regl olamıyosun dedi dr. troidi indirince adetim normal seyrinde devam etti 28 günde bir. troid ölçtürmeden önce klomen çatlatma iğnesi kullandım 4 ay. olmadı. dr 2 ay ara verip tekrar denicekti. adetlerim düzene girince doktora bi daha gitmedim. 5 aydır dr a görünmedim düzenliydi. bu ay bugün 7. günüm geciktim test yaptım dün evde idrar ile negatif. bekliyorum şimdilik. miyom yok kist yoktu en son.
dualarımızdasın hatun hayırlısıyla sende al kucağına yavrunuKızlar dün gece akıntım var diye şeffaf acile gittik nst de kalp atışı düzensizliği vardı bebekte sancım da 80 lerde ama ben hiç hissetmiyorum akıntıyı takip et dedi suyun Birden gelirse hemen gel dedi acilmam 10 gundur hala 1 cm 8.30 da tekrar gideceğim nst de tekrar takip edilecek kalp atışı dua edin bize
tedavine başlamak demek yolu yarıladın demek kuzum...hsg yi anestezili olursan hissetmezsin öbür türlü korkmanı anlarım....minik sıpanın ayak seslerini duyar gibiyim bitanemKizlar gunaydin telf bozuktu 3 haftadir giremedim insallah guzel haberler vardir? Cuma gunu dr a gidicem dua edin bana ne yapicak nasil bi yol izlicek bilmiyorum. Once Allahin izniyle tedaviyle sansim artar insallah. Once rahim filmi ceker diye dusunuyorum korkuyorum cok tedirginim..
bu iki üç gün sıkı çalışın bacım sonrada gelsin minik jasmineHayırlı sabahlar kızlarr..
Dün ilk defa yumurtamın uygun boyuta geldiğini gördük ve hemen çatlama iğnesi yaptır dedi doktor... İğneyi yaptırdım.. İnşallah şifası olur... Dua edin ne olur annişlerim
Canım sabah gittim acile hersey normale dönmüş sancı da çıkmadı yarın kendi doktoruma kontrolüm var bakalim o ne diyecekHade hayırlısı canım sağlıkla gelsin miniğini inşallah dualarınızı seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?