Bu gidişle ben zor dogururum canim :)dualarımızdasın hatun hayırlısıyla sende al kucağına yavrunu
yok kız öyle deme bak son haftana geldin zaten olması gereken günlerdesin olur Allahın izni ileBu gidişle ben zor dogururum canim :)
Çok sevindim beğenmene canım bugün verecektir ama pikniğe geldik yarına kaldı heyecanliyim kulplarini falan seçicem bakalım bi de ekstra uzun tekli dolabi olacak inşallah ☺Betim çok şık bi takım seçmişsin canım ilerisi içinde gayet ideal bi tercih...kafanı çok karıştırmamakla iyi yaparsın...ver siparişini yapılsın paşanın mobilyaları
Çatlamak üzereyim artık 10 günde hala 1 cm açıklık var dün vajinal muayenede o kadar canim yandı ki bir kez daha normal doguramam dedim hayırlısıyla bir doğsa idiyok kız öyle deme bak son haftana geldin zaten olması gereken günlerdesin olur Allahın izni ile
Hsg den sakin korkma , anastezili mi yapturirsin bilmiyorum ama ben anestezisiz çekildim 5 dk lik bişe insanoğlunun dayanamayacagi bi acı değil emin ol ve hazır ol cünku hemen arkasından bebis gelebilir benim hemen oldu arkasindanKizlar gunaydin telf bozuktu 3 haftadir giremedim insallah guzel haberler vardir? Cuma gunu dr a gidicem dua edin bana ne yapicak nasil bi yol izlicek bilmiyorum. Once Allahin izniyle tedaviyle sansim artar insallah. Once rahim filmi ceker diye dusunuyorum korkuyorum cok tedirginim..
Yerim yaa bayılıyorum kız. Kıyafetlerine bol bol al canım suslu olcak kızın çeşit çeşit yerim yaa :)Kızıma ciciler @betiboop
zaten düzenli yapılan tahlillerde de sürekli bakılıyor tiroid değerlerine cidden gebeliğin en önceli hormonlarından biri sende git kontrol ettir canım...Çok sevindim beğenmene canım bugün verecektir ama pikniğe geldik yarına kaldı heyecanliyim kulplarini falan seçicem bakalım bi de ekstra uzun tekli dolabi olacak inşallah ☺
Tiroid ilacı ben hala kullanıyorum sabahları , yarın endokrin e gidcem bu konuda bilgilendir sin diye, bi önceki özeldeki doktorum hamilelik boyunca kullan demişti ama yolu yarıladık bi kontrol şart.. önemliymış dediğin gibi özellikle de zeka geriliği gibi şeylere nedenoluyomus bebişe allah korusun..
açıklığın artarsa doğurursun bence kız kafaya sezeryanı şartlama dur bakalım belki kolay olacakÇatlamak üzereyim artık 10 günde hala 1 cm açıklık var dün vajinal muayenede o kadar canim yandı ki bir kez daha normal doguramam dedim hayırlısıyla bir doğsa idi
Canım sancı hissetmiyorum ki suni verir herhalde ben baştan bu yana sezeryana sartlanmis durumdayım da bugün artık beden benim bedenim size ne dedim :)açıklığın artarsa doğurursun bence kız kafaya sezeryanı şartlama dur bakalım belki kolay olacak
Insallah canim rahim filmi cekip klomene baslar diye dusunuyorum senin ilk klomen kullanmanda mi tutmustu?Korkma friendly im bi yerden başlamak güzeldir beklemesi umudu hayırlı olacak dr olsun ve tez zamanda bebis sağlığıyla gelsin insallah:):)
Amin canim Allah razi olsun hepinizdenDualarımız seninle canım sen içini ferah tut Rabbim hayırlı sını nasip etsin. İnşallah
Anestezili yapar diye dusunuyorum bende kuzum...ayy icimi kipir kipir ettin olur mu ki ya hayal gibi..tedavine başlamak demek yolu yarıladın demek kuzum...hsg yi anestezili olursan hissetmezsin öbür türlü korkmanı anlarım....minik sıpanın ayak seslerini duyar gibiyim bitanem
Ayy cok heyecanlandim yazdiklarinizi okuyunca Allahin izniyle olacak insallah anestezili isterim mumkunse canim ama dr yok derse dusunmeden cektiririm yeterki bebegim icin umut olsunHsg den sakin korkma , anastezili mi yapturirsin bilmiyorum ama ben anestezisiz çekildim 5 dk lik bişe insanoğlunun dayanamayacagi bi acı değil emin ol ve hazır ol cünku hemen arkasından bebis gelebilir benim hemen oldu arkasindan
Evet kuzum fotoda büyük çıktı yoksa minik kızım inşallah doğunca giycek:) tulum pek onermediler kullanışlı değil dediler dogru mu siz kullaniyomusunuz?Ayyy çok tatlılar ya güle güle giydir ama öndeki iki takım biraz büyük gibime geldi yoksa fotodamı öyle görünüyor
Çıkar çıkar bizim oda takimimizida babam ankara mobilyacilar sitesinden almıştı dusun suan kız kardeşimin oglu su kullanıyor 20 yıldır Hicbisi olmadi :) gusel günlerde kullansın oglusun:)Yerim yaa bayılıyorum kız. Kıyafetlerine bol bol al canım suslu olcak kızın çeşit çeşit yerim yaa :)
Evet canim çoğu yere siteler den gider mobilya, yine de şans inşallah iyi çıkar da iki çocuk büyütür o hevesle alıyoruz madem ☺
tiroid çok etken bi hormon onu sürekli düşük tutman lazım kuzum ben teyzemden biliyorum doktor tiroidini düşürmeden tüp tedavisine geçmemişti ki bu hormon yüksek olursa bebekte organ gelişimini sıkıntıya soktuğundan daha ciddi problemlere yol açıyor...yani sen daima bu hormonu gözetimde tut...diğer hormonlarına da ara sıra baktır tabi
Canim dikiş atilirken uyusturdular iğne vurdular. Sürekli baticonla da temizliyor zaten. Bir de doğum kadar zor değil dikiş atılması doğuma dayaniyorsan ona da çooook rahat dayanirsin merak etme.Çok şükür ki rahat bi doğum yapmışsın kuzum darısı başımıza olsun inşallah...kuzum bişeyi merak ediyorum dikiş atılırken uyuşturdular mı yani uyuşturmadılarsa acımadı mı
yani karar senin canım ama tiroidin yüksek mi onu bilmeden başlama derim adetin 3. günü gidip tüm hormonlarına baktır özellikle tiroide..sonra daha ciddi sıkıntılar çıkmadan önlemini alırsın şayet yükseksebu ay doktora gidip son defa klomen ve çatlatma iğnesi olsam mı ? regl oldum gecenin 3ünde ağrı ile uyandım malesef
uyuşturdularsa sorun değil zatenCanim dikiş atilirken uyusturdular iğne vurdular. Sürekli baticonla da temizliyor zaten. Bir de doğum kadar zor değil dikiş atılması doğuma dayaniyorsan ona da çooook rahat dayanirsin merak etme.
niye olmasın hatun yeter ki Allahım ol desin...Sen umudunu koru ve duanı et inşallah hayırlı zamanda gelsin miniğinAnestezili yapar diye dusunuyorum bende kuzum...ayy icimi kipir kipir ettin olur mu ki ya hayal gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?