Beraber Anne Olma Yolunda

Betim çok şık bi takım seçmişsin canım ilerisi içinde gayet ideal bi tercih...kafanı çok karıştırmamakla iyi yaparsın...ver siparişini yapılsın paşanın mobilyaları
Çok sevindim beğenmene canım bugün verecektir ama pikniğe geldik yarına kaldı heyecanliyim kulplarini falan seçicem bakalım bi de ekstra uzun tekli dolabi olacak inşallah ☺
Tiroid ilacı ben hala kullanıyorum sabahları , yarın endokrin e gidcem bu konuda bilgilendir sin diye, bi önceki özeldeki doktorum hamilelik boyunca kullan demişti ama yolu yarıladık bi kontrol şart.. önemliymış dediğin gibi özellikle de zeka geriliği gibi şeylere nedenoluyomus bebişe allah korusun..

yok kız öyle deme bak son haftana geldin zaten olması gereken günlerdesin olur Allahın izni ile
Çatlamak üzereyim artık 10 günde hala 1 cm açıklık var dün vajinal muayenede o kadar canim yandı ki bir kez daha normal doguramam dedim hayırlısıyla bir doğsa idi

Hsg den sakin korkma , anastezili mi yapturirsin bilmiyorum ama ben anestezisiz çekildim 5 dk lik bişe insanoğlunun dayanamayacagi bi acı değil emin ol ve hazır ol cünku hemen arkasından bebis gelebilir benim hemen oldu arkasindan

zaten düzenli yapılan tahlillerde de sürekli bakılıyor tiroid değerlerine cidden gebeliğin en önceli hormonlarından biri sende git kontrol ettir canım...
Yesinler onun cici eşyalarını...mobilyalar gelince bi ay kadar havalandırırsın sonra da ciciler yerleşir artık

Çatlamak üzereyim artık 10 günde hala 1 cm açıklık var dün vajinal muayenede o kadar canim yandı ki bir kez daha normal doguramam dedim hayırlısıyla bir doğsa idi
açıklığın artarsa doğurursun bence kız kafaya sezeryanı şartlama dur bakalım belki kolay olacak

açıklığın artarsa doğurursun bence kız kafaya sezeryanı şartlama dur bakalım belki kolay olacak
Canım sancı hissetmiyorum ki suni verir herhalde ben baştan bu yana sezeryana sartlanmis durumdayım da bugün artık beden benim bedenim size ne dedim :)

Korkma friendly im bi yerden başlamak güzeldir beklemesi umudu hayırlı olacak dr olsun ve tez zamanda bebis sağlığıyla gelsin insallah:):)
Insallah canim rahim filmi cekip klomene baslar diye dusunuyorum senin ilk klomen kullanmanda mi tutmustu?

tedavine başlamak demek yolu yarıladın demek kuzum...hsg yi anestezili olursan hissetmezsin öbür türlü korkmanı anlarım....minik sıpanın ayak seslerini duyar gibiyim bitanem
Anestezili yapar diye dusunuyorum bende kuzum...ayy icimi kipir kipir ettin olur mu ki ya hayal gibi..

Ayy cok heyecanlandim yazdiklarinizi okuyunca Allahin izniyle olacak insallah anestezili isterim mumkunse canim ama dr yok derse dusunmeden cektiririm yeterki bebegim icin umut olsun

Ayyy çok tatlılar ya güle güle giydir ama öndeki iki takım biraz büyük gibime geldi yoksa fotodamı öyle görünüyor
Evet kuzum fotoda büyük çıktı yoksa minik kızım inşallah doğunca giycek:) tulum pek onermediler kullanışlı değil dediler dogru mu siz kullaniyomusunuz?

Çıkar çıkar bizim oda takimimizida babam ankara mobilyacilar sitesinden almıştı dusun suan kız kardeşimin oglu su kullanıyor 20 yıldır Hicbisi olmadi :) gusel günlerde kullansın oglusun:)

bu ay doktora gidip son defa klomen ve çatlatma iğnesi olsam mı ? regl oldum gecenin 3ünde ağrı ile uyandım malesef

Çok şükür ki rahat bi doğum yapmışsın kuzum darısı başımıza olsun inşallah...kuzum bişeyi merak ediyorum dikiş atılırken uyuşturdular mı yani uyuşturmadılarsa acımadı mı
Canim dikiş atilirken uyusturdular iğne vurdular. Sürekli baticonla da temizliyor zaten. Bir de doğum kadar zor değil dikiş atılması doğuma dayaniyorsan ona da çooook rahat dayanirsin merak etme.

bu ay doktora gidip son defa klomen ve çatlatma iğnesi olsam mı ? regl oldum gecenin 3ünde ağrı ile uyandım malesef
yani karar senin canım ama tiroidin yüksek mi onu bilmeden başlama derim adetin 3. günü gidip tüm hormonlarına baktır özellikle tiroide..sonra daha ciddi sıkıntılar çıkmadan önlemini alırsın şayet yüksekse

Canim dikiş atilirken uyusturdular iğne vurdular. Sürekli baticonla da temizliyor zaten. Bir de doğum kadar zor değil dikiş atılması doğuma dayaniyorsan ona da çooook rahat dayanirsin merak etme.
uyuşturdularsa sorun değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…