Beraber Anne Olma Yolunda

Canım sancı hissetmiyorum ki suni verir herhalde ben baştan bu yana sezeryana sartlanmis durumdayım da bugün artık beden benim bedenim size ne dedim :)
orası öyle sezeryan istiyorsan kimse bişey diyemez isteğe bağlı sezeryan yaparlar...eğer sezeryanda kararlıysan o zaman bence hiç bekleme al miniğini kucağına

Çok sağol rahisim bende o şuruptan alır veririm miniğine inşallah ateşlenmeZ çünkü o gibi durumlarda fena panik ve stres oluyorum bana da hemşire banyo yaptır getir 3 gün yapamayacaksn dedi
Sakin ol kız 38 ı gecerse gotur hastaneye dedı hemsıre bıze. hem daha 4. ay asısı var Onda ateslendı benımkı arkadaslarınkıde ole oldu

baktırıcam canım baktırıcam 3. günü salı günü bi gideyim de hormon testi yaptırayım hepsini. düşünücem bu ay çatlatma iğnesini. en son ölçtürdüğümde 3 tü. düşmüştür baya düzenli ilaç içiyorum çünkü :) ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini :)

Adam zaten 1 bucuk ay sürer teslim.diyince aklıma sen geldin canım :))

Daha yeni gördüm mesajını canım benim ilk sancılarım adet sancisi gibiydi ama tek kasıkta olur mu bilemedim umarım şu an işler yolundadir diğer mesajlara bakamadım henüz

Adam zaten 1 bucuk ay sürer teslim.diyince aklıma sen geldin canım :))
6 haftada teslim üstüne 4 hafta kadar da havalandırma etti mi 10 hafta...sende 35 olacaksın tam vakti olacak yani hayırlı olsun ayrıca güle güle kullansın paşamız

Amin kuzum darısı tez zamanda başına olsun...ilaçlarını düzenli aldığın sürece sorun olmaz yine de düzenli ölçtür hem şimdi hem de gebeliğinde...güzel haberlerini alırız inşallah

Kızlar bizim yarın ayrıntılımız var paşamla... dua edin herşey yolunda çıksın teyzeleri
Heyecan dorukta desene ne heyecanli o an canım. Unutma soracaklarini su miktarını sor rahim ağzı girişini falan sor güzel bakar umarım benim.ikinci süperdi kalp odaciklarina kadar göstermişti
Sağol teyzesi yarın alırsak inşallah doguma az kalana kadar bekleriz mecburen ☺

bütüüüün sorularımı yazdım bacım...40 dk bakacakmış doktor o yüzden bana kalmadan söyler sanırım yine de ataklarda bulunurum şimdiden su miktarımı arttırdım...yarın saat 4...iple çekiyorum vallaa

İnsallahhhh canım sorunsuz sıkıntısız geçecek sen içini ferah tut paşanda iyidir sağlıklıdır keyfi yerindedir stres yapma emi kuzum :)
anlaştık hatun...yüzünü çok merak ediyorum yaaa...geçen rüyama girdi dudakları eşime gözleri bana benziyordu...eşim şimdiden bana benzeyeceğini iddia ediyo keyfi yerinde ona ne şüphe sabah başlıyo tekmelere yatana kadar durmuyo sıpa

bu ay doktora gidip son defa klomen ve çatlatma iğnesi olsam mı ? regl oldum gecenin 3ünde ağrı ile uyandım malesef
Bende düşükten sonraki ilk reglimi oldum bugün 29.günüydü düşügün iyi çok şaşmadı normalde 27.Gün regli olurdum çünkü.Rüyamda ikiz bebegin olcak diye gördüm sabah kalktım adet olmuşum.

Ayy doguncada böyle mi olur ki :) kıpır kıpır kız ayrintilida belli olmuyomus 3 boyutlu ya git ben kızımı görüyorum bizim dr 3 boyutlboyutlu gostertiyo hep ve hep özlüyorum ama çok özlüyorum dr tirsmasam her hafta git cem o derece ama 21 eylüle kadar sabretmeliyim benim kızda bu hafta coştu çok oynuyor kitap okuyorum ona ondan iki nini dinliyoruz o zaman aşırı mutlu oluo :)

allahım bizlerin kucağını tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile doldursun. geçmiş olsun. her adet başlangıcı bir hüsran.

Amin kuzum darısı tez zamanda başına olsun...ilaçlarını düzenli aldığın sürece sorun olmaz yine de düzenli ölçtür hem şimdi hem de gebeliğinde...güzel haberlerini alırız inşallah

inşallah canım inşallah 1.5 senedir bekliyorum meleğimi. allah herkese ve bana tez zamanda nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar.

yerim ben o sıpayı şimdiden ninnilere masallara alışıyo desene....bak bende bunları yazarken içerde benim oğlan amuda kalkıyo bu nasıl bi enerji arkadaş hatun klasik müzikte dinlet minik fıstığa

14 haftaya gircez yarın inşallah...bu arada hala korkuyorum bi an bişey olcak diye...ayakta kalamıyorum bi bulaşığı bile dinlene dinlene yıkıyorum belim çok ağrıyo o zaman...

Galiba
ben o kasılmalar yüzünden doktora koşmuştum doğuruyorum diye :)) ama sen yine de sıklığını not al düzenliyse doktora git. ağrı eşiğin yüksekse ağrıyı hissetmiyor olabilirsin..
Yarin kontrol var bakalim ne olacak
Ya bole olacaksa seve seve normal dogum yaparim :)

allahım bizlerin kucağını tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile doldursun. geçmiş olsun. her adet başlangıcı bir hüsran.
Bu defa hüsran olmadım cnm çünkü kızamıkçık aşısı yaptırmıştım çarşamba günü o yüzden bu ay adet olayım diye dua ediyodum.gerçi aşıdan 2 gün önce beta 0.01 çıkmıştı ama yinede içinde bir kaygı vardı ya sonradan beta yükselişe geçermi diye çok şükür adet oldumda rahatladım.3 ay koruncaz bu aşı sayesinde ondan sonra gel beybi gell :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…