orası öyle sezeryan istiyorsan kimse bişey diyemez isteğe bağlı sezeryan yaparlar...eğer sezeryanda kararlıysan o zaman bence hiç bekleme al miniğini kucağınaCanım sancı hissetmiyorum ki suni verir herhalde ben baştan bu yana sezeryana sartlanmis durumdayım da bugün artık beden benim bedenim size ne dedim :)
Sakin ol kızÇok sağol rahisim bende o şuruptan alır veririm miniğine inşallah ateşlenmeZ çünkü o gibi durumlarda fena panik ve stres oluyorum bana da hemşire banyo yaptır getir 3 gün yapamayacaksn dedi
yani karar senin canım ama tiroidin yüksek mi onu bilmeden başlama derim adetin 3. günü gidip tüm hormonlarına baktır özellikle tiroide..sonra daha ciddi sıkıntılar çıkmadan önlemini alırsın şayet yüksekse
Adam zaten 1 bucuk ay sürer teslim.diyince aklıma sen geldin canım :))zaten düzenli yapılan tahlillerde de sürekli bakılıyor tiroid değerlerine cidden gebeliğin en önceli hormonlarından biri sende git kontrol ettir canım...
Yesinler onun cici eşyalarını...mobilyalar gelince bi ay kadar havalandırırsın sonra da ciciler yerleşir artık
cnntrm son üç saattir saat başı kasigima giren ağrıya uyaniyorum ikisini gaz sancısı dedim ama artık 3.de uykudan uyandırdı eğer gazsa saat başı aynı yerden ayni acıyla olmaz ki çıkardım gazlı hissetmiyorum doğum sancilari ise sadece sol kasiga girmesi yeterli bi belirti olur mu şaşırmış durumdayım sakinleşip yattıkca saatte bir geliyor şimdi beğenini görünce uyumayanlardan olarak sormak istedim
6 haftada teslim üstüne 4 hafta kadar da havalandırma etti mi 10 hafta...sende 35 olacaksın tam vakti olacak yaniAdam zaten 1 bucuk ay sürer teslim.diyince aklıma sen geldin canım :))
Amin kuzum darısı tez zamanda başına olsun...ilaçlarını düzenli aldığın sürece sorun olmaz yine de düzenli ölçtür hem şimdi hem de gebeliğinde...güzel haberlerini alırız inşallahbaktırıcam canım baktırıcam 3. günü salı günü bi gideyim de hormon testi yaptırayım hepsini. düşünücem bu ay çatlatma iğnesini. en son ölçtürdüğümde 3 tü. düşmüştür baya düzenli ilaç içiyorum çünkü :) ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini :)
Heyecan dorukta desene ne heyecanli o an canım. Unutma soracaklarini su miktarını sor rahim ağzı girişini falan sor güzel bakar umarım benim.ikinci süperdi kalp odaciklarina kadar göstermiştiKızlar bizim yarın ayrıntılımız var paşamla... dua edin herşey yolunda çıksın teyzeleri
İnsallahhhh canım sorunsuz sıkıntısız geçecek sen içini ferah tut paşanda iyidir sağlıklıdır keyfi yerindedir stres yapma emi kuzum :)Kızlar bizim yarın ayrıntılımız var paşamla... dua edin herşey yolunda çıksın teyzeleri
bütüüüün sorularımı yazdım bacım...40 dk bakacakmış doktor o yüzden bana kalmadan söyler sanırım yine de ataklarda bulunurumHeyecan dorukta desene ne heyecanli o an canım. Unutma soracaklarini su miktarını sor rahim ağzı girişini falan sor güzel bakar umarım benim.ikinci süperdi kalp odaciklarina kadar göstermişti
Sağol teyzesi yarın alırsak inşallah doguma az kalana kadar bekleriz mecburen ☺
anlaştık hatun...yüzünü çok merak ediyorum yaaa...geçen rüyama girdi dudakları eşime gözleri bana benziyordu...eşim şimdiden bana benzeyeceğini iddia ediyoİnsallahhhh canım sorunsuz sıkıntısız geçecek sen içini ferah tut paşanda iyidir sağlıklıdır keyfi yerindedir stres yapma emi kuzum :)
Bende düşükten sonraki ilk reglimi oldum bugün 29.günüydü düşügün iyi çok şaşmadı normalde 27.Gün regli olurdum çünkü.Rüyamda ikiz bebegin olcak diye gördüm sabah kalktım adet olmuşum.bu ay doktora gidip son defa klomen ve çatlatma iğnesi olsam mı ? regl oldum gecenin 3ünde ağrı ile uyandım malesef
anlaştık hatun...yüzünü çok merak ediyorum yaaa...geçen rüyama girdi dudakları eşime gözleri bana benziyordu...eşim şimdiden bana benzeyeceğini iddia ediyokeyfi yerinde ona ne şüphe sabah başlıyo tekmelere yatana kadar durmuyo sıpa
Bende düşükten sonraki ilk reglimi oldum bugün 29.günüydü düşügün iyi çok şaşmadı normalde 27.Gün regli olurdum çünkü.Rüyamda ikiz bebegin olcak diye gördüm sabah kalktım adet olmuşum.
Amin kuzum darısı tez zamanda başına olsun...ilaçlarını düzenli aldığın sürece sorun olmaz yine de düzenli ölçtür hem şimdi hem de gebeliğinde...güzel haberlerini alırız inşallah
yerim ben o sıpayı şimdiden ninnilere masallara alışıyo desene....bak bende bunları yazarken içerde benim oğlan amuda kalkıyo bu nasıl bi enerji arkadaşAyy doguncada böyle mi olur ki :) kıpır kıpır kız ayrintilida belli olmuyomus 3 boyutlu ya git ben kızımı görüyorum bizim dr 3 boyutlboyutlu gostertiyo hep ve hep özlüyorum ama çok özlüyorum dr tirsmasam her hafta git cem o derece ama 21 eylüle kadar sabretmeliyim benim kızda bu hafta coştu çok oynuyor kitap okuyorum ona ondan iki nini dinliyoruz o zaman aşırı mutlu oluo :)
14 haftaya gircez yarın inşallah...bu arada hala korkuyorum bi an bişey olcak diye...ayakta kalamıyorum bi bulaşığı bile dinlene dinlene yıkıyorum belim çok ağrıyo o zaman...Ya hiç sorma o kadar umutsuzduk ki ama çok şükür Rabbime evet teyzesi doğdu bir sıkıntı yok doğumdan sonra test yaptım beta ne durumda diye çok şükür temiz çıktı kaç haftalık oldu senin canım hamilik takvimin yok bilemedim
GalibaTunel kaziyodur
Yarin kontrol var bakalim ne olacakben o kasılmalar yüzünden doktora koşmuştum doğuruyorum diye :)) ama sen yine de sıklığını not al düzenliyse doktora git. ağrı eşiğin yüksekse ağrıyı hissetmiyor olabilirsin..
Ya bole olacaksa seve seve normal dogum yaparim :)Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum ayrı ayrı alintilayamaya fırsatım olmuyor
Benim bebeğim tam 40 haftayı doldurduk beklediğimiz günde geldi akıllı yavrum benim:) 2 eylül de doktora gittiğimiz de 4 cm lik açıklık vardı ama benim şansım çok yoktu hafif hafif oluyordu. Maksat kısmına baskı yapıyordu demek ki o da açılma olmuş. Neyse beni doğumghaneye gönderdi doktor suni sancı verilip normal doğumu denemek için aksi takdirde eşi yaşandığı için bebeğin sezeryana alacaktı. Tabi ben hareket olsun diye hiç oturuyorum dolasiyorum şansım olmadığı halde. Ordaki ebelerde bana kendini yorma dinle diyorlar:). Saat 10 ya da 10. 30 gibi bana sancı serumunu taktilar. Belden sancı kendini hissettirmeye başladı ama yine dayanilmyacak gibi değildi. Daha sonra sancı kasiklarima girdi siklasti beni tekrar muayene ettiler bu defa 5-6 cm acikligim olmuş. Bu arada ben kustum doktor da kusman iyi olmuş açılma var mı olur mu dedi orayı anlamadım. Sonra sancılar daha da siklasti sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi yapmak istiyordum. Beni hemen doğumghaneye aldılar. Büyük tyvaletimi yapma sancısı gelince büyük tuvaletini yap dedi ebe. Bende sanki tuvaletiki yapiyormusum gibi ıkındım. Boşu boşuna bagirmamak gerekiyormuş. Çok şükür belki 2 belki de 3 ıkınmayla bebeğim doğdu. O anda bütünü ağrım herseyim bitti. Ebe yan tarafimda gobegini kesti ilaçladi. Uzerini giydirdi. Bana dikiş açılırken getirdi gogsume koydu o anda sustu pamugum benim.:) Diğer ebe dikiş atıyor başka ebe de Bebeğimi bana emzittirdi. Bir iki damla çekti. :) Doğumu yaptıran ebe de çok sakindi beni yönlendirmesi elinin hafifliği çok güzeldi. 5 veya 6 dikis atıldı. Sonra bizi odaya aldılar ve aileyle duygusal anlar işte :). Ben çok şükür çok sancı çekmedim. Şancı sırasında bilinçli birinin olmasi çok işe yarıyor anneler bizden daha telaşlı oluyor o yüzden başka yakininiz güvenliğini biri varsa o da gelsin sizinle. Benimle Teyzem gelmişti ben sancı çekerken o da belimi karninmi eliyle sıvazlıyordu okuyordu. Bir de boşa bagirmayin hiç faydası olmuyor. Ben bagirmamaya çalıştım sancı ve doğum esnasında. Sanci cekerken Nefes alıp verirken ıkınarak nefes verdim. Benim Hikayem de böyle. Çocuktan ancak fırsat bulup yazdım. Kopuk ve eksik yazmış olabilirim artık anlarsınız siz.
Bu defa hüsran olmadım cnm çünkü kızamıkçık aşısı yaptırmıştım çarşamba günü o yüzden bu ay adet olayım diye dua ediyodum.gerçi aşıdan 2 gün önce beta 0.01 çıkmıştı ama yinede içinde bir kaygı vardı ya sonradan beta yükselişe geçermi diye çok şükür adet oldumda rahatladım.3 ay koruncaz bu aşı sayesinde ondan sonra gel beybi gell :))allahım bizlerin kucağını tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile doldursun. geçmiş olsun. her adet başlangıcı bir hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?