Avrupalı güzel hatun sen Türkiye de değil misin :) sen de kokossun demek ki burclarimiz aynıydı di mi terazi den kaynaklaniyo işte ☺Benim fikrimi sormamışsın ama yinede söyliycem :))Çok begendim çok şık tam benlik
Ya benimki tembel ya ben çok hareketliyim özellikle de iki gündür pek hareket yok benim sipa da o kadar yatak odası aldik dedik beğendin mi dedik ihhhh ses yok uzanayım biraz bakalım şuan tedirgin oldum :)yerim ben o sıpayı şimdiden ninnilere masallara alışıyo desene....bak bende bunları yazarken içerde benim oğlan amuda kalkıyo bu nasıl bi enerji arkadaşhatun klasik müzikte dinlet minik fıstığa
evet canım malesef ole. bayılıyorum tutlumlara cesıt cesıtte aldım ama hem kızım rahat etmıyo benım kucuklugunden berı ayaklı alt ları sevmıyo. bırde cıt cıt yerlerı varya bez kısmının orda onlar cabuk cıkıyo yanı mesela 0-3 ay tulum dıo ama bez olmasa rahat olacak cocuga bez olunca cuk dıe oluyo bence ay hesaplarken bezı hesaplamamıslar :)Evet kuzum fotoda büyük çıktı yoksa minik kızım inşallah doğunca giycek:) tulum pek onermediler kullanışlı değil dediler dogru mu siz kullaniyomusunuz?
Ayy ışte onu dinlemeyi ben sefmiom sadece kulakligi kıza verin o dinlesin :) evet sağlık ocağında hemsiremiz dedi annesi konuş kızımla miniler dinler zeka gelişimi için olumlu etkisi varmış bende başladım :) senin oglanda istiyorum annesi sende başla eğlenceli çocuk hikayeleri okumak :)yerim ben o sıpayı şimdiden ninnilere masallara alışıyo desene....bak bende bunları yazarken içerde benim oğlan amuda kalkıyo bu nasıl bi enerji arkadaşhatun klasik müzikte dinlet minik fıstığa
ayyy cok cici yaaKızlar yatak Odamızi aldık sayılır ilk kez gezdik ve bun takım çok hoşuma gitti alalım dedim gezdik ce kafam karışacak çünkü, yarın alacağız inşallah yarın a fikrim degismezse :) daha önce de söylemiştim beyaz ağırlıklı aldım olası ikinci kiz cocul için bi de mavi sevmiyorum hem kıyafetle hem dekorasyonda :) ama tabi arada mavi aksesuarlar olacak illa ki
Mogami lulus_k sweet42 fikirlerinizi alayım fistiklar
Canım sabah gittim acile hersey normale dönmüş sancı da çıkmadı yarın kendi doktoruma kontrolüm var bakalim o ne diyecek
Olma her ani her anına tutmuo hele ben çok hareket edince pek oynanıp zilli oda bende dinlencez hep İstio bnmde bi dönem azdı şimdi siklastiYa benimki tembel ya ben çok hareketliyim özellikle de iki gündür pek hareket yok benim sipa da o kadar yatak odası aldik dedik beğendin mi dedik ihhhh ses yok uzanayım biraz bakalım şuan tedirgin oldum :)
Ayyyy ne alsam bilemiom çok almiycam hani gelişimine göre çıkar alırım dom ama ilk 3 ay ne lazımsa stokluycam... alt partileri açık olan altlar kullaniliomu guzel bizim kız kış bebeği ususun istemiomevet canım malesef ole. bayılıyorum tutlumlara cesıt cesıtte aldım ama hem kızım rahat etmıyo benım kucuklugunden berı ayaklı alt ları sevmıyo. bırde cıt cıt yerlerı varya bez kısmının orda onlar cabuk cıkıyo yanı mesela 0-3 ay tulum dıo ama bez olmasa rahat olacak cocuga bez olunca cuk dıe oluyo bence ay hesaplarken bezı hesaplamamıslar :)
Ewet Bole çizgi film ses tonu gibi ince sesle oku kiprasmiyo sen gulunce felan ama en çok ninni dinlerken tepki veriyo benim kızım en cok kırmızı başlıklı kız ve bezelye prensesini sevdi küçük el kitapları zaten her akşam birini okuyoruz kızıma:)Mogami yarin için heyecanlisin dimi :) kıpır kıpır kuzucuk ne pozlar verecek size kimbilir :) ayakları, parmakları, ağzını açısı kapatisi her biseyini göreceksiniz inşallah. Bi de sapasağlam diyecek doktor ooohh değme keyfe. Bize hemen haber ver, maçta randevu?
@betiboop sen sürekli o alışveriş senin, bu piknik benim geeez, yavruyu beşik misali içerde salla salla uyuutt sonra hareket bekle :) azcik otur annesi, eline azcik krem al okşa gobusu.sweet42 bizde yarin kitaba başlıyoruz küçük prensi okuyagm oğluma, okurken tepki veriyor mu napiyor anlat azcik :)
Insallah canim rahim filmi cekip klomene baslar diye dusunuyorum senin ilk klomen kullanmanda mi tutmustu?
Daha yeni gördüm mesajını canım benim ilk sancılarım adet sancisi gibiydi ama tek kasıkta olur mu bilemedim umarım şu an işler yolundadir diğer mesajlara bakamadım henüz
niye olmasın hatun yeter ki Allahım ol desin...Sen umudunu koru ve duanı et inşallah hayırlı zamanda gelsin miniğin
Klomende ayni etkiyi yaraticak galiba bakalim ne diyecek dr vesile olsun duayla gelsin insallah bebegimBen menagon iğne ile büyüttüm yumurtaliklari ovitrelle ile çatlattik ve bol dua ile oldu rabbim yazdı ise olacak buna tüm kalbinle inan umutsuz olma çok kerede denesen güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy siz böyle diyince kendimi çok hayırsız bi anne gibi görüyorum söyle uzanıp elimi karnıma götürecek vakit bile olmuyo benimEwet Bole çizgi film ses tonu gibi ince sesle oku kiprasmiyo sen gulunce felan ama en çok ninni dinlerken tepki veriyo benim kızım en cok kırmızı başlıklı kız ve bezelye prensesini sevdi küçük el kitapları zaten her akşam birini okuyoruz kızıma:)
Canim aymen dediğin gibi bi de havuza yazildim resmen at gibi koşturuyorum :/piknikte geldim 2 saattir ev işi yapıyorum haftaya temiz başlayalım diye , 2 aydır süpürgeyi elime almadığımı frkettim o da ayrı konu :) canım az kaldı hayatım bi düzene girsin kırıp dizimi oturcamMogami yarin için heyecanlisin dimi :) kıpır kıpır kuzucuk ne pozlar verecek size kimbilir :) ayakları, parmakları, ağzını açısı kapatisi her biseyini göreceksiniz inşallah. Bi de sapasağlam diyecek doktor ooohh değme keyfe. Bize hemen haber ver, maçta randevu?
@betiboop sen sürekli o alışveriş senin, bu piknik benim geeez, yavruyu beşik misali içerde salla salla uyuutt sonra hareket bekle :) azcik otur annesi, eline azcik krem al okşa gobusu.sweet42 bizde yarin kitaba başlıyoruz küçük prensi okuyagm oğluma, okurken tepki veriyor mu napiyor anlat azcik :)
:)) tabi herkese göre değişiyor. Kiminin zor kiminin kolay oluyor. Inşallah seninki de kolay olur.Galiba
Yarin kontrol var bakalim ne olacak
Ya bole olacaksa seve seve normal dogum yaparim :)
Bu defa hüsran olmadım cnm çünkü kızamıkçık aşısı yaptırmıştım çarşamba günü o yüzden bu ay adet olayım diye dua ediyodum.gerçi aşıdan 2 gün önce beta 0.01 çıkmıştı ama yinede içinde bir kaygı vardı ya sonradan beta yükselişe geçermi diye çok şükür adet oldumda rahatladım.3 ay koruncaz bu aşı sayesinde ondan sonra gel beybi gell :))
Klomende ayni etkiyi yaraticak galiba bakalim ne diyecek dr vesile olsun duayla gelsin insallah bebegim
Ya benimki tembel ya ben çok hareketliyim özellikle de iki gündür pek hareket yok benim sipa da o kadar yatak odası aldik dedik beğendin mi dedik ihhhh ses yok uzanayım biraz bakalım şuan tedirgin oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?