Canim benimki nisan bebegi olmasna ragmen çift kat giydrmiştim bi 40i cikana kadar.ben mesela önce patikli alti ustnde patiksiz alti giydrp corap giydiriyodum canim. Patiksizde kullanişli yani. Benimki çok kustugu icin battaniye ve ust gecelgni surekli degştim.bide yelek kullanişli oluyo canim.eldivenler ya sıkıyo yada zamanla bollaşiyodu.oyuzden minik coraplarni eline geciriodum:) şapkalarda hem gözune geliyodu uyurkn falan agliyodu oda oyuzdn cok kullanamadik:) yani şu 5 li takimlar gereksiz mama önluklu falan. Evin içi mama önlügü doldu.benimki baglatmiyo.şimdide tutup agzina göturuyo zaten. YaniAyyyy ne alsam bilemiom çok almiycam hani gelişimine göre çıkar alırım dom ama ilk 3 ay ne lazımsa stokluycam... alt partileri açık olan altlar kullaniliomu guzel bizim kız kış bebeği ususun istemiom
Ay ne uzun yazmişim kbakma:) bunlar benim dusuncem tabiAyyyy ne alsam bilemiom çok almiycam hani gelişimine göre çıkar alırım dom ama ilk 3 ay ne lazımsa stokluycam... alt partileri açık olan altlar kullaniliomu guzel bizim kız kış bebeği ususun istemiom
Evet kuzum fotoda büyük çıktı yoksa minik kızım inşallah doğunca giycek:) tulum pek onermediler kullanışlı değil dediler dogru mu siz kullaniyomusunuz?
Hayır canım Nie öyle düşünüyorsun vakit buldukça yaparsın tatlım bizde 2haftadır başladık geç kalmasın ama minnosu derslerle boğma hem sen oglusunun odasını eşyalarını sonra bebek arabasını herşeyini planlı hallettin keyif zamanında telafi edersin balim:)Ayyy siz böyle diyince kendimi çok hayırsız bi anne gibi görüyorum söyle uzanıp elimi karnıma götürecek vakit bile olmuyo benimama on güne kadar yukseklisans dersleri başlayacak bol bol ders dinleyecek kuzucum gerçi şu is hayatı da başlasa düzene girer odamda oturur okur ederim. . Ama şimdilik böyle :)
Ay ne uzun yazmişim kbakma:) bunlar benim dusuncem tabi
Ayy canın ne gusel anlatmissin ya haklısın yelek ve pratikleri teyZesi hallediyo ama evet ikili takım ve battaniyesini çok alicam Ayy o onlukeri bende sefmiom :) onları Alcam çok yazdıklarını ve 0 3 ay şimdilik yeter ya diğer aylarida çıktıkça alırız diye planladık işin açıkcası benim kızda minyon olur çok tombik olmaz anne ve baba minyonuz bebis kalipli çıkmaz kanımca eheheheheh :)Canim benimki nisan bebegi olmasna ragmen çift kat giydrmiştim bi 40i cikana kadar.ben mesela önce patikli alti ustnde patiksiz alti giydrp corap giydiriyodum canim. Patiksizde kullanişli yani. Benimki çok kustugu icin battaniye ve ust gecelgni surekli degştim.bide yelek kullanişli oluyo canim.eldivenler ya sıkıyo yada zamanla bollaşiyodu.oyuzden minik coraplarni eline geciriodum:) şapkalarda hem gözune geliyodu uyurkn falan agliyodu oda oyuzdn cok kullanamadik:) yani şu 5 li takimlar gereksiz mama önluklu falan. Evin içi mama önlügü doldu.benimki baglatmiyo.şimdide tutup agzina göturuyo zaten. Yani
2li yada şapkali 3lü takimlar
Çorap
Yelek
Battaniye
Tek altlar
Zıbın :)
Alabilirsin.tabi bebisin kilosuda önemli.benimki zayif oldugu için hala olanlari var 0_3aydan:)
Çok saol canim ınan çok makbule geçti şimdi den kafamda netleşti Saol canımAy ne uzun yazmişim kbakma:) bunlar benim dusuncem tabi
Tamam o zaman şimdiden sonra corapsiz alayım rahiste ole dedi 7 tane felan corakli alt oldu bundan sonraki corapsiz alayım Saol canım sence 0 3 ay almam yeterli daha sonra alırım gelişime göre sen nasil yaptın canım?Ayy evet canım tulum ben bir iki giydirdim hiç hoşuma gitmedi giydirmiyorum aslında picaması falan da hep coraplı almıştım hiç kullanışlı değildi oda gittim corapsz aldım sonradan
14 haftaya gircez yarın inşallah...bu arada hala korkuyorum bi an bişey olcak diye...ayakta kalamıyorum bi bulaşığı bile dinlene dinlene yıkıyorum belim çok ağrıyo o zaman...
Tamam o zaman şimdiden sonra corapsiz alayım rahiste ole dedi 7 tane felan corakli alt oldu bundan sonraki corapsiz alayım Saol canım sence 0 3 ay almam yeterli daha sonra alırım gelişime göre sen nasil yaptın canım?
kızlar bende su 4 gündür sol kalça ağrısı var bu ne belirtisi olabilir?
Yokya ne uykusu 12 de kalkti hala ayaktayiz. Sabah okula gidicem hayret bişeyaNe yapyon rahisim minik uyudumu
Örgu yelekten ziyade digerlerni dedim canim kusunca hemen cikarip digerni giydrmesi kolay oluyoduAyy canın ne gusel anlatmissin ya haklısın yelek ve pratikleri teyZesi hallediyo ama evet ikili takım ve battaniyesini çok alicam Ayy o onlukeri bende sefmiom :) onları Alcam çok yazdıklarını ve 0 3 ay şimdilik yeter ya diğer aylarida çıktıkça alırız diye planladık işin açıkcası benim kızda minyon olur çok tombik olmaz anne ve baba minyonuz bebis kalipli çıkmaz kanımca eheheheheh :)
Moral oldün canım Sağol doğru söylüyorsun erken halledip son ay da yatar uzanırIm inşaallah :) canım sadece 0 3 alma baktın sütün yaradi tombis bi kızın oldu sen araya 3 6 6 9 da serpıtır, ne olur ne olmaz :)Hayır canım Nie öyle düşünüyorsun vakit buldukça yaparsın tatlım bizde 2haftadır başladık geç kalmasın ama minnosu derslerle boğma hem sen oglusunun odasını eşyalarını sonra bebek arabasını herşeyini planlı hallettin keyif zamanında telafi edersin balim:)
Bak bunu hiç düşünmedim sanki ben yorulurken o içerde keyif yapıyo. . Haklısın canım daha dikkatli olcam artık yatay pozisyonda yatıp yuvarlanicam bebisle ilgilencem inşallahAh betiboop ahh spor temizlik vs derken çocuğu yor sonra tedirgin ol hiç olma bebişler biz yorulunca yoruluyorlar ve lütfen çok yorma büyüdü deyip yukelniyoruz ve sonra yoruyor uz dinlen annesi artik
Sağol teyzesi ☺ tecrübeli anne ne güzel bilgi vermişsin denek kusmuscu çıktı senin minnos bayılıyorum kusmalarina süt kokulu bebişlerin :)ayyy cok cici yaaGüle güle kullansın ınsallah canım
Yokya ne uykusu 12 de kalkti hala ayaktayiz. Sabah okula gidicem hayret bişeya
Günaydınlarr....bu iki üç gün sıkı çalışın bacım sonrada gelsin minik jasmine
hala kırmızılar gelmedi perşembeye kadar beklicem bakalım. çünküBeklemek mantıklı görünüyor şu aşamada ama her gebelikte bu süreç aynı mı olur ondan emin değilim balım....yine de senin önceki tecrübende 19 da anca görüldüyse bunda da aynı olma ihtimali yüksek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?