kesinliklesağol balım o sizin datluluğunuz...hem burdaki bütün bebişler çok şanslı olacaklar hem çok eğlenceli hem çok güzel anneleri olacak
canım hayırlısı olsun rabbim sana eşine ve bebeğinle uzun ömürler varsın minnakı öp bizim içinArkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum ayrı ayrı alintilayamaya fırsatım olmuyor
Benim bebeğim tam 40 haftayı doldurduk beklediğimiz günde geldi akıllı yavrum benim:) 2 eylül de doktora gittiğimiz de 4 cm lik açıklık vardı ama benim şansım çok yoktu hafif hafif oluyordu. Maksat kısmına baskı yapıyordu demek ki o da açılma olmuş. Neyse beni doğumghaneye gönderdi doktor suni sancı verilip normal doğumu denemek için aksi takdirde eşi yaşandığı için bebeğin sezeryana alacaktı. Tabi ben hareket olsun diye hiç oturuyorum dolasiyorum şansım olmadığı halde. Ordaki ebelerde bana kendini yorma dinle diyorlar:). Saat 10 ya da 10. 30 gibi bana sancı serumunu taktilar. Belden sancı kendini hissettirmeye başladı ama yine dayanilmyacak gibi değildi. Daha sonra sancı kasiklarima girdi siklasti beni tekrar muayene ettiler bu defa 5-6 cm acikligim olmuş. Bu arada ben kustum doktor da kusman iyi olmuş açılma var mı olur mu dedi orayı anlamadım. Sonra sancılar daha da siklasti sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi yapmak istiyordum. Beni hemen doğumghaneye aldılar. Büyük tyvaletimi yapma sancısı gelince büyük tuvaletini yap dedi ebe. Bende sanki tuvaletiki yapiyormusum gibi ıkındım. Boşu boşuna bagirmamak gerekiyormuş. Çok şükür belki 2 belki de 3 ıkınmayla bebeğim doğdu. O anda bütünü ağrım herseyim bitti. Ebe yan tarafimda gobegini kesti ilaçladi. Uzerini giydirdi. Bana dikiş açılırken getirdi gogsume koydu o anda sustu pamugum benim.:) Diğer ebe dikiş atıyor başka ebe de Bebeğimi bana emzittirdi. Bir iki damla çekti. :) Doğumu yaptıran ebe de çok sakindi beni yönlendirmesi elinin hafifliği çok güzeldi. 5 veya 6 dikis atıldı. Sonra bizi odaya aldılar ve aileyle duygusal anlar işte :). Ben çok şükür çok sancı çekmedim. Şancı sırasında bilinçli birinin olmasi çok işe yarıyor anneler bizden daha telaşlı oluyor o yüzden başka yakininiz güvenliğini biri varsa o da gelsin sizinle. Benimle Teyzem gelmişti ben sancı çekerken o da belimi karninmi eliyle sıvazlıyordu okuyordu. Bir de boşa bagirmayin hiç faydası olmuyor. Ben bagirmamaya çalıştım sancı ve doğum esnasında. Sanci cekerken Nefes alıp verirken ıkınarak nefes verdim. Benim Hikayem de böyle. Çocuktan ancak fırsat bulup yazdım. Kopuk ve eksik yazmış olabilirim artık anlarsınız siz.
Kızlarrrr herkese günaydınnnnn...
Canımbenim çok fazla düşünmemeye çalış en azından problem inizi biliyorsunuz. Tedavi aşamasındasınız bu da bi şey. Ben eşimin inadı yüzünden daha bilmiyorum bile hamile kalabiliyor muyum. Az kaldı sonunda gidecek teste iş arkadaşları izne çıktığı için 1 ay sonra gidecek . Hep 1 ay ileri ata ata 2 yıl geçti bile. Neyse vardır bunda da bi hayır.
Olur canım sen içini ferah tut. Hiç stres yapma. Malum tıp hergün gelişiyor o yüzden inanıyorum ben işk deneme de olacak senin :)
Elisam bak stres yaparsan bu defa da adetini hormonlarını bozarsın aman kuzum biraz rahatlat kendini vücudunu sıkma huzurlu ol ki vücutta gevşemiş rahat olsun bebiş için en iyi halini alsın
dimiGünaydın canım seni umutlandırmak gibi olmasın ama içimden bir ses sen hamilesin diyor
Evet canım bu stresın asılamada benı olumsuz etkıleyecegını bılıyorum rahatlamam lazım olacak Allah'ın izniyle inşallah
dimielisa__ bana da öyle geliyor sonra diorum ki heveslenme bakarsın yanılıyosundur diorum sonra aklıma 23 ağustosta ki ovulasyon testi geliyor umutlanıyorum sonra yine diorum dur bakalım perşembeyi bekle diorum karman çormanım ya
elisa__ sen hiç hamile kalmışmıydın..
Günaydın cnm.23 agustosta pozitifi gördüysrn ovüde şimdiye regli olman lazım çünkü bende 25 de pozitif i görmüştüm ve dün regli oldum.Test yapsan bir merak ettim bak şimdielisa__ sen hiç hamile kalmışmıydın..
Ayyyy Saol canım benim evet bende kalın battaniyeleri ve penye battaniyeleri fazla tutucam kirlenir kış günü kurutma problemim çok olur benimde haklısınAynen öyle yap canım gelişime göre alırsın sonra çorapları da çok küçük parmak kadar alma yoksa ha bire çıkar ben kızıma en uçaklardan aldım bir sürü hanı üçlü pakette satılanlar ve hiç kullanamadık ha bire düşüyordü ince battaniye çok al ben 3 tane aldı yinede yetersiz geliyo bize iki tane kalın aldım yaz çoçuğu uolduğu için kkullanamadık
ben gecen gün 3 ünde yaptım çıkmadı ama şimdi sen diceksin bu deli kız niye umutlanıyo o zaman hatırlarmısın bilmiyorum 17 kasımda aşılama oldum ben 2014 te o aşılama tutmuştu benim ve aralık 4 te öğrenmiştim hamile olduğumu arada 19 gün var 23 ağustosta yumurtam çatladı 3 gün çalıştık 3 eylülde tahlil yaptım çıkmadı aradaki zaman 12 gün erken diye bekleyelim diorum işteValla bimiyorum ama bana öyle geldi canım hayırlısı bakalım :) evet umutlanıp hayal krııklıgı yaşamakta istemiyoruz test yapmayı düşünmüyormusun
haklısın ama ne biliyim 3 ünde yaptım çıkmadı ya bekliyim diorum perşembe 19 gün olucak o zaman negatifi görürsem tamam dicem kafamı özgür bırakıcamGünaydın cnm.23 agustosta pozitifi gördüysrn ovüde şimdiye regli olman lazım çünkü bende 25 de pozitif i görmüştüm ve dün regli oldum.Test yapsan bir merak ettim bak şimdi
Kız oncedenbsut icmezdim icmeye başlayınca ağrı başladı eheheheCanım o bende oluyor çoğu kişi de oluyor aslınnda kalsiyum ve demir eksikliğinden diyorlar malum bebiş büyüyor bu tur şeylerle karßılaşman normal
kimyasal yaşamıstım canım test yaptıgım gun kanamam oldu bırsey anlamadım yanı sonrada olmadı zaten dr a gıttık sonunda degerler dusuk cıktı bu degerlerın dusuk cıkmasıda boyle kımyasal gebelık falan yapıyormus galıba öyle duymustum spremlerım saglıksız olması yanı
ben gecen gün 3 ünde yaptım çıkmadı ama şimdi sen diceksin bu deli kız niye umutlanıyo o zaman hatırlarmısın bilmiyorum 17 kasımda aşılama oldum ben 2014 te o aşılama tutmuştu benim ve aralık 4 te öğrenmiştim hamile olduğumu arada 19 gün var 23 ağustosta yumurtam çatladı 3 gün çalıştık 3 eylülde tahlil yaptım çıkmadı aradaki zaman 12 gün erken diye bekleyelim diorum işte
Normalde kaç günde regli oluyosun ve bugün kaçıncı gününhaklısın ama ne biliyim 3 ünde yaptım çıkmadı ya bekliyim diorum perşembe 19 gün olucak o zaman negatifi görürsem tamam dicem kafamı özgür bırakıcam
inşallah yaHım anladım canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım :) merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler vereceksın
Ayy alincak çok şey var çok kafam dolu hemde çok annemlere pasliycam bir kısmını :) sen çok erken uyanion ? Nie uyumuonMoral oldün canım Sağol doğru söylüyorsun erken halledip son ay da yatar uzanırIm inşaallah :) canım sadece 0 3 alma baktın sütün yaradi tombis bi kızın oldu sen araya 3 6 6 9 da serpıtır, ne olur ne olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?