Beraber Anne Olma Yolunda

canım hayırlısı olsun rabbim sana eşine ve bebeğinle uzun ömürler varsın minnakı öp bizim için

Haklısın canım suan stres yapmadan beklemekten baska sansımız yok bekleyelım bakalım sonu guzel olacak ınsallah bende ınanıyorum Allah'ın ıznıyle ılk denemede gelecek melegım esının dr gıdecek olmasına sevındım canım ınsallah bır sorun cıkmaz degerler ıyı cıkar canım

Elisam bak stres yaparsan bu defa da adetini hormonlarını bozarsın aman kuzum biraz rahatlat kendini vücudunu sıkma huzurlu ol ki vücutta gevşemiş rahat olsun bebiş için en iyi halini alsın

Evet canım bu stresın asılamada benı olumsuz etkıleyecegını bılıyorum rahatlamam lazım olacak Allah'ın izniyle inşallah

Günaydın canım seni umutlandırmak gibi olmasın ama içimden bir ses sen hamilesin diyor
dimi elisa__ bana da öyle geliyor sonra diorum ki heveslenme bakarsın yanılıyosundur diorum sonra aklıma 23 ağustosta ki ovulasyon testi geliyor umutlanıyorum sonra yine diorum dur bakalım perşembeyi bekle diorum karman çormanım ya

Valla bimiyorum ama bana öyle geldi canım hayırlısı bakalım :) evet umutlanıp hayal krııklıgı yaşamakta istemiyoruz test yapmayı düşünmüyormusun

elisa__ sen hiç hamile kalmışmıydın..

kimyasal yaşamıstım canım test yaptıgım gun kanamam oldu bırsey anlamadım yanı sonrada olmadı zaten dr a gıttık sonunda degerler dusuk cıktı bu degerlerın dusuk cıkmasıda boyle kımyasal gebelık falan yapıyormus galıba öyle duymustum spremlerım saglıksız olması yanı

Ayyyy Saol canım benim evet bende kalın battaniyeleri ve penye battaniyeleri fazla tutucam kirlenir kış günü kurutma problemim çok olur benimde haklısın

Valla bimiyorum ama bana öyle geldi canım hayırlısı bakalım :) evet umutlanıp hayal krııklıgı yaşamakta istemiyoruz test yapmayı düşünmüyormusun
ben gecen gün 3 ünde yaptım çıkmadı ama şimdi sen diceksin bu deli kız niye umutlanıyo o zaman hatırlarmısın bilmiyorum 17 kasımda aşılama oldum ben 2014 te o aşılama tutmuştu benim ve aralık 4 te öğrenmiştim hamile olduğumu arada 19 gün var 23 ağustosta yumurtam çatladı 3 gün çalıştık 3 eylülde tahlil yaptım çıkmadı aradaki zaman 12 gün erken diye bekleyelim diorum işte

Günaydın cnm.23 agustosta pozitifi gördüysrn ovüde şimdiye regli olman lazım çünkü bende 25 de pozitif i görmüştüm ve dün regli oldum.Test yapsan bir merak ettim bak şimdi
haklısın ama ne biliyim 3 ünde yaptım çıkmadı ya bekliyim diorum perşembe 19 gün olucak o zaman negatifi görürsem tamam dicem kafamı özgür bırakıcam

Canım o bende oluyor çoğu kişi de oluyor aslınnda kalsiyum ve demir eksikliğinden diyorlar malum bebiş büyüyor bu tur şeylerle karßılaşman normal
Kız oncedenbsut icmezdim icmeye başlayınca ağrı başladı ehehehe Ama olsun o büyüsün esimde oturmaktadır dio deli edip sabah sabah

elisa__ biliyomusun ben tam 3 tane kimyasal geçirdim üzme kendini sonra aşılama yapıldı kasımda o tutmuştu ama nedenini bilmiyorum 11 haftalıktı kalp atışları durmuştu kürtaj oldumüzme kendini sakın olucaktır aşılama düşündünüz mü hiç..

Hım anladım canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım :) merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler vereceksın

haklısın ama ne biliyim 3 ünde yaptım çıkmadı ya bekliyim diorum perşembe 19 gün olucak o zaman negatifi görürsem tamam dicem kafamı özgür bırakıcam
Normalde kaç günde regli oluyosun ve bugün kaçıncı günün

Ayy alincak çok şey var çok kafam dolu hemde çok annemlere pasliycam bir kısmını :) sen çok erken uyanion ? Nie uyumuon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…