elisa__ biliyomusun ben tam 3 tane kimyasal geçirdim üzme kendini sonra aşılama yapıldı kasımda o tutmuştu ama nedenini bilmiyorum 11 haftalıktı kalp atışları durmuştu kürtaj oldumüzme kendini sakın olucaktır aşılama düşündünüz mü hiç..
inşallah yakendimde bi değişiklik hissetmiyorum için garibi
bak ben 6 ağustosta en son adet oldum 23. ünde yumurtam çatladı bugun eylül 7 si ama hal tık yokNormalde kaç günde regli oluyosun ve bugün kaçıncı günün
kızlar herkese günaydın.telefonum bozuktu çok sık giremiyordum.çok şükür kavuştum telefonuma :) bizde 30 haftalık olduk zaman daralıyor.artık hazırlıkları hızlandırmamız lazım acayip stresli işler :) çünkü eşim ve ben çok tecrübesiziz.bakalım anneannemiz ve teyzemiz imdadımıza yetişti de kv de tık yok saolsun
onunda zaten başında bin türlü sıkıntı allah başa vermesin eltimlerin durumunu biliyorsunGünaydın canım gözünaydın kavuşmussun telefonuna :) ayy nasılda geçıyor zaman maşallah size :) yaparsınız canım sız yaparsın anneanne teyze herseyı halleder kv agırdan alıyordur belkıde :)
onunda zaten başında bin türlü sıkıntı allah başa vermesin eltimlerin durumunu biliyorsunşimdi eltim işe başladı bebeğe kv bakıyor.çünkü sabah ilaç içmesi gerekiyor ve ilaçların milim milim doğru verilmesi gerekiyor bitanede hap içiyor ezilip verilmesi gerekiyor oda öyle her zerresini alması gerekiyor çocuğun.eltimde annesine pek güvenmiyor daha öğretmediler nasıl verileceğini ama kv biliyordu çünkü yaz boyu yazlıkta beraber kaldılar.yani işin özeti eylül boyu haftanın 4 günü benim kv bebeğe bakıcak haliyle bizimle ilgilenemicek.bu durumda da kalkıp söylenmek olmaz.ama ekimde artk eltimin annesinin devreye girmesi gerekecek artık mecburlar ve farkındalar onlarda durumun bakalım hayırlısı olsun.kızım sağlıkla gelsinde varsın bitek eşimle ben gidelim doğuma kimse olmasın yanımızda...ama bazen hamilelik hormonları mantıklı düşünmeme engel oluyor
Kız desene senin de koca tarafi benimkiler gibi amca konuşsunlar hiç ihtiyaç varmı sunu da biz yapalım demek yok ama olsun ailemiz yeter :)kızlar herkese günaydın.telefonum bozuktu çok sık giremiyordum.çok şükür kavuştum telefonuma :) bizde 30 haftalık olduk zaman daralıyor.artık hazırlıkları hızlandırmamız lazım acayip stresli işler :) çünkü eşim ve ben çok tecrübesiziz.bakalım anneannemiz ve teyzemiz imdadımıza yetişti de kv de tık yok saolsun
inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor doktorunda sana enjekte ediyor tam tüplerin başlangıç yerine böylelikle spermlerin gidecekleri yol kısalıyorÜzüldüm kendımı kötü hissettim ama sağlıklı değilmiş demekki dedim hep hayırlısını diliyoruz çünkü
eşimin değerleri şuan için aşılamaya yönlendiriyor bizi canım ekimi bekliyoruz dr iki ay ilaç kullan demişti 1 ayı tamamlıyoruz bu hafta son aya girdik hayırlısı ile ilk aşılamada sağlıklı şekilde tutar inşallah
Canim bide önlerinde okadar konuştuk. Ya hiç mi insan demez bizde şunu yaparız şu eksiğimiz alırız diye.bak ablam yatağının dolabın ve bebek arabasını aldı üstüne bide kıyafetlerini alacak.kV ye bahsediyorum bunlardan kadın hiccc orali bile olmuyor.bakalım şimdi bebek bakıyor eltimim oğluna ekim ayı gelsin ozaman anlaşılır.ama eltimde az kosturmadi.eşim diyo ki yapmaz olurlar mi az sabret diyor.bakalımKız desene senin de koca tarafi benimkiler gibi amca konuşsunlar hiç ihtiyaç varmı sunu da biz yapalım demek yok ama olsun ailemiz yeter :)
inşallah bide c.tesi yola çıkıcaz tatile gidicez bizBelirtisizde gelebiliyor melekler canım belli olmaz :)
Canim kv dese bizle konuşsa en azından dese ki kendinizi skntiya sokmayın bende yapacam bişeyler anlarım ozaman ama önünde okadar konuştuk bilerek yok ya kadın orali olmuyor.canım kıyafetlerini de annem ve ablam alıyor. Bayramda İskenderuna gidecem onlarin aldıklarına göre eksiklerini alacamBiliyorum canım ama ben ilaç kullandığını bilmiyordum o durum öyle geçti önemli birşey yok diye biliyordum Rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda düzelir canım kv de haklı canım şuan en azından annenler yanında yardıma muhtac bır melekle ılgılenıyormus kayınvalıdende sıra sana geldıgınde senınlede ılgılenır :) ama önemlı olan bebegının saglıkla dunyaya gelmesı hem daha guzel özel olur kocanla basbasa olmanız dogumda :) hormonlar duygusallık yüklüyordur sana canım güzel olacak sabır siz iyi olun yeterki kıyafet alışverısıne başladınmı
alemsin yakızlar herkese günaydın.telefonum bozuktu çok sık giremiyordum.çok şükür kavuştum telefonuma :) bizde 30 haftalık olduk zaman daralıyor.artık hazırlıkları hızlandırmamız lazım acayip stresli işler :) çünkü eşim ve ben çok tecrübesiziz.bakalım anneannemiz ve teyzemiz imdadımıza yetişti de kv de tık yok saolsun
inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor doktorunda sana enjekte ediyor tam tüplerin başlangıç yerine böylelikle spermlerin gidecekleri yol kısalıyor
inşallah bide c.tesi yola çıkıcaz tatile gidicez biz
canım sana bişi söyliyim miCanim kv dese bizle konuşsa en azından dese ki kendinizi skntiya sokmayın bende yapacam bişeyler anlarım ozaman ama önünde okadar konuştuk bilerek yok ya kadın orali olmuyor.canım kıyafetlerini de annem ve ablam alıyor. Bayramda İskenderuna gidecem onlarin aldıklarına göre eksiklerini alacam
inşallah canım tutarda seninde artık bebeğinin gelişiminiz izlerizbenım ıcın ıyı canım yolların kısılması bızım spremler hemen oldugu ıcın olmeden dollenır ınsallah heyecanla beklıyorum ekımı valla
Canim kv dese bizle konuşsa en azından dese ki kendinizi skntiya sokmayın bende yapacam bişeyler anlarım ozaman ama önünde okadar konuştuk bilerek yok ya kadın orali olmuyor.canım kıyafetlerini de annem ve ablam alıyor. Bayramda İskenderuna gidecem onlarin aldıklarına göre eksiklerini alacam
inşallah canım tutarda seninde artık bebeğinin gelişiminiz izleriz
Ahhhh şu kayinvalideleralemsin yakayınvalideyide araya sokuşturan gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?