İnsallah canm:)) tabi herkese göre değişiyor. Kiminin zor kiminin kolay oluyor. Inşallah seninki de kolay olur.
inşallah bitanem ağzın bal yesinHımm hadı bakalım güzel haberlerle cıkarsın ınsallah yola eger bebeısın gelmedıyse ınsalalh ıkımızınkıde ekımde asılamayla saglıklı bır sekılde gelırler sımdıden ıyı tatıller canım :)
delisin senAhhhh şu kayinvalidelersen bakma benim söylediği me çokta iyi anlaşıriz ama hormonlar birazcık engel.bide bazı bazı durumlarda var amannnn işte klasik kv gelin seromonisi
bitanem hayırlısı artık korkma sonunda meleğine kavuşacaksın sen doğuma girerken biz dua ederiz burda senin için :)Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
inşallah umutların güzel yonde artar giderhala kırmızılar gelmedi perşembeye kadar beklicem bakalım. çünküMogami hatırıyomusun önceki konuşma portalı vardıya ilk konuşup tanıştığımız o zaman bana Laboquick ovülasyon testleri vardı onlardan bahsetmiştik ben o zaman almıştım 23 ağustosta kasıklarımda ağrı hissedince gittim o testi yaptım ikiside kırmızıydı ee kadınlar yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olması lazım yani beninm 5 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım.. Umut dünyası işt
Hem bebişin hem de senin için en hayırlısı ve sağlıklısı hangisiyle o olsun canım..Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
aminnn canım inşallahinşallah umutların güzel yonde artar gider
test yaptın mı? yoksa biraz daha bekleyeyim mi diyorsun? ben dayanamam hemen yaparım heraldeaminnn canım inşallahbeklemedeyiz
bitanem hayırlısı artık korkma sonunda meleğine kavuşacaksın sen doğuma girerken biz dua ederiz burda senin için :)
Az kalmış canım doğuma hayırlı doğumlar olsun sen korkma dualarımız seninle hem sen bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle :)
Amin kizlar iyi ki varsiniz moral oldunuz bana hastanede bir basima bekliyorum agladim aglicam strestenHem bebişin hem de senin için en hayırlısı ve sağlıklısı hangisiyle o olsun canım..
afroditim.. daha dün gibi zayıflama grubunda hatırlıyorum seni.. zaman ne de çabuk geçiyor ve geçerken bize de güzellikler nasip ediyor Rabbim :)
inşaallah rahat bir doğum olur canım...
herkese söyledim sanada söyliyim cnm ben 17 kasımda aşılama yaptırmıştım 2014 yılında hamile olduğumu 4 aralıkta öğrendim aradaki gün sayısı 19 gün :) şimdi ağustos 6 da adet oldum 23 ağustosta yumurtam çatladı test yaptımda biliyorum :) 3 eylülde gebelik testi yaptım negatif çıktı diorum ki yine 19 gün bekliyim diorum oda haftaya perşembeye denk geliyor belki varsa o zaman çıkar dedim birde şunu diorum her kadın yumurta çatladıktan 14. günün sonunda adet olur ama bende hala tık yoktest yaptın mı? yoksa biraz daha bekleyeyim mi diyorsun? ben dayanamam hemen yaparım heralde
Sakın yawrum.. Rabbim her daim yanı başında.. bizde dualarımızla :)Amin kizlar iyi ki varsiniz moral oldunuz bana hastanede bir basima bekliyorum agladim aglicam stresten
Canim sadece bebeğini düşün elini tutmak için sabirsizlaniyor kuzum hayirlisi nasilsa öyle gelecekAmin kizlar iyi ki varsiniz moral oldunuz bana hastanede bir basima bekliyorum agladim aglicam stresten
saçmalama kendini yanlız hissetme kuzum bizler varız aaaAmin kizlar iyi ki varsiniz moral oldunuz bana hastanede bir basima bekliyorum agladim aglicam stresten
himm... tekrarlama yaptırdım kusura bakma canım..herkese söyledim sanada söyliyim cnm ben 17 kasımda aşılama yaptırmıştım 2014 yılında hamile olduğumu 4 aralıkta öğrendim aradaki gün sayısı 19 gün :) şimdi ağustos 6 da adet oldum 23 ağustosta yumurtam çatladı test yaptımda biliyorum :) 3 eylülde gebelik testi yaptım negatif çıktı diorum ki yine 19 gün bekliyim diorum oda haftaya perşembeye denk geliyor belki varsa o zaman çıkar dedim birde şunu diorum her kadın yumurta çatladıktan 14. günün sonunda adet olur ama bende hala tık yok
Defne'min cicileri
Çok tatlılar cnm içim gitti resmen ama defnemiz daha tatlı olacak eminim güzel günlerde kullanın cicilerinizi inşDefne'min cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?