Beraber Anne Olma Yolunda

Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....

inşallah bitanem ağzın bal yesin

Ahhhh şu kayinvalideler sen bakma benim söylediği me çokta iyi anlaşıriz ama hormonlar birazcık engel.bide bazı bazı durumlarda var amannnn işte klasik kv gelin seromonisi
delisin sen arada banada geliyor çok iyi anlaşmamıza rağmen

Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
bitanem hayırlısı artık korkma sonunda meleğine kavuşacaksın sen doğuma girerken biz dua ederiz burda senin için :)

Az kalmış canım doğuma hayırlı doğumlar olsun sen korkma dualarımız seninle hem sen bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle :)

inşallah umutların güzel yonde artar gider

Hem bebişin hem de senin için en hayırlısı ve sağlıklısı hangisiyle o olsun canım..
afroditim.. daha dün gibi zayıflama grubunda hatırlıyorum seni.. zaman ne de çabuk geçiyor ve geçerken bize de güzellikler nasip ediyor Rabbim :)
inşaallah rahat bir doğum olur canım...

bitanem hayırlısı artık korkma sonunda meleğine kavuşacaksın sen doğuma girerken biz dua ederiz burda senin için :)

Az kalmış canım doğuma hayırlı doğumlar olsun sen korkma dualarımız seninle hem sen bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle :)

Amin kizlar iyi ki varsiniz moral oldunuz bana hastanede bir basima bekliyorum agladim aglicam stresten

test yaptın mı? yoksa biraz daha bekleyeyim mi diyorsun? ben dayanamam hemen yaparım heralde
herkese söyledim sanada söyliyim cnm ben 17 kasımda aşılama yaptırmıştım 2014 yılında hamile olduğumu 4 aralıkta öğrendim aradaki gün sayısı 19 gün :) şimdi ağustos 6 da adet oldum 23 ağustosta yumurtam çatladı test yaptımda biliyorum :) 3 eylülde gebelik testi yaptım negatif çıktı diorum ki yine 19 gün bekliyim diorum oda haftaya perşembeye denk geliyor belki varsa o zaman çıkar dedim birde şunu diorum her kadın yumurta çatladıktan 14. günün sonunda adet olur ama bende hala tık yok

Defne'min cicileri

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 46
himm... tekrarlama yaptırdım kusura bakma canım..
Du bakalım.. Gün doğmadan neler neler doğar.. Testi yapıp negatifi görüpte sonrasında pozitif olanları da gördük.. inşallah sen de onlardan olursun.. Çokça güzel haberler alasın yawriyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…