Beraber Anne Olma Yolunda

Hepsine tek kelimeyle ba-yıl-dım canım :) çok güzeller harika bir prenses olacak defne iyi günlerde kulanın canım hepsi birbirinden güzel hayırlı olsun
Tesekkur ederiz elisa teyzesi Allahim sanada bu heyecanlari tez vakitte yasatsin insallah :)
A afrodit26 canim moralini bozma lutfen hayirlisi nasil olacaksa bebisin oyle gelsin kesin sana kavusmak icin o da sabirsizlaniyodur :)

delirme ne kusuru ben yaşadıklarımın en ince ayrıntısına kadar yazıyorum ki arkadaşlarımda kendilerinde böyle bişi olursa onlarda uygulasınlar :)inşallah 6 senelik evliyim :) neler yaşadı bu bünye :) 3 kimyasal gebelik 1 kezde 11 haftalıkken kalp atışları durdu diye kürtaj oldum ne cerrahpaşası kaldı nede Silivri de benim gitmediğim doktor kaldı :) hatta bir ara cerrahpaşa da rahim filmi çekiceklerken rahim kanserinden şüphelendiler parça aldılar patalojiye götürdüler 1 hafta ne eşime nede kimseye bişi diyemedim hey gidi günler heyy neler yaşadım ya geriye dönüp baktığımda :) meleklerimize kavuşmamız yolunda yapılan herşey mübah:)

Tesekkur ederiz elisa teyzesi Allahim sanada bu heyecanlari tez vakitte yasatsin insallah :)
A afrodit26 canim moralini bozma lutfen hayirlisi nasil olacaksa bebisin oyle gelsin kesin sana kavusmak icin o da sabirsizlaniyodur :)

Teyzesi poposundan ısırsın defnesını :) amin canım inşalalh

aynen öyle.. mükafatını düşününce insan amaann be , varsın olsun diyor..
Ben de 2.5 senelik evliyim; ilk defa bu ay çatlatma iğnesi uyguladık... Bakalım sonuç olacak.. hayırlısı Rabbimden ..

Ne kalacakmis eksik te ne yaacakmis su kocalar bide aileye toz kondurmuyolar ya ömrümü yiyorlar :) bizimkide ole aynen umrumda değil ama laf söze sıra gelince herkesten çok konuşurlar sinir ediolar benimde ole bizimkiler Yapicak çoğu şeyi seni seviosa yaparlarsa sevmiosa Bisi yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…