Tesekkur ederiz elisa teyzesi Allahim sanada bu heyecanlari tez vakitte yasatsin insallah :)Hepsine tek kelimeyle ba-yıl-dım canım :) çok güzeller harika bir prenses olacak defne iyi günlerde kulanın canım hepsi birbirinden güzel hayırlı olsun
delirme ne kusuru ben yaşadıklarımın en ince ayrıntısına kadar yazıyorum ki arkadaşlarımda kendilerinde böyle bişi olursa onlarda uygulasınlar :)inşallah 6 senelik evliyim :) neler yaşadı bu bünye :) 3 kimyasal gebelik 1 kezde 11 haftalıkken kalp atışları durdu diye kürtaj oldum ne cerrahpaşası kaldı nede Silivri de benim gitmediğim doktor kaldı :) hatta bir ara cerrahpaşa da rahim filmi çekiceklerken rahim kanserinden şüphelendiler parça aldılar patalojiye götürdüler 1 hafta ne eşime nede kimseye bişi diyemedim hey gidi günler heyy neler yaşadım ya geriye dönüp baktığımda :) meleklerimize kavuşmamız yolunda yapılan herşey mübah:)himm... tekrarlama yaptırdım kusura bakma canım..
Du bakalım.. Gün doğmadan neler neler doğar.. Testi yapıp negatifi görüpte sonrasında pozitif olanları da gördük.. inşallah sen de onlardan olursun..Çokça güzel haberler alasın yawriyum..
Amin canim insallah Allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin bende bu gunlere gelmek icin bekledim Allahin blirledigi bi vakit var canimÇok tatlılar cnm içim gitti resmen ama defnemiz daha tatlı olacak eminim güzel günlerde kullanın cicilerinizi inş
Bence seninde poposundan isirilacak bi Defnen olacak :)Teyzesi poposundan ısırsın defnesını :) amin canım inşalalh
Bence seninde poposundan isirilacak bi Defnen olacak :)
Amin canim en kisa zaman da yasatsin sizlerede guzel gunler yakindir canim :)blummmm bunlar çok şekerler ya rabbm bizede yaşatsın :)
inşallah bakarsın bizimde defne ye mink minik kardeşler yaparız :)Amin canim en kisa zaman da yasatsin sizlerede guzel gunler yakindir canim :)
Gelecek tabiii kizimin kardesleri arkadaslari bizde sabirsizlikla bekliyoruzinşallah bakarsın bizimde defne ye mink minik kardeşler yaparız :)
Kizlar fotolri anneme gondermek icin cekmistim etraf daginik kusura bakmayin
Aynen canim bizbizeyizRahat ol kuzum hiçte dağınık değil olsada önemli değil bizbizeyiz şurda
Güle güle eskitsin minik defnemiz inşaallah.Defne'min cicileri
aynen öyle.. mükafatını düşününce insan amaann be , varsın olsun diyor..delirme ne kusuru ben yaşadıklarımın en ince ayrıntısına kadar yazıyorum ki arkadaşlarımda kendilerinde böyle bişi olursa onlarda uygulasınlar :)inşallah 6 senelik evliyim :) neler yaşadı bu bünye :) 3 kimyasal gebelik 1 kezde 11 haftalıkken kalp atışları durdu diye kürtaj oldum ne cerrahpaşası kaldı nede Silivri de benim gitmediğim doktor kaldı :) hatta bir ara cerrahpaşa da rahim filmi çekiceklerken rahim kanserinden şüphelendiler parça aldılar patalojiye götürdüler 1 hafta ne eşime nede kimseye bişi diyemedim hey gidi günler heyy neler yaşadım ya geriye dönüp baktığımda :) meleklerimize kavuşmamız yolunda yapılan herşey mübah:)
Tesekkur ederiz teyzesiGüle güle eskitsin minik defnemiz inşaallah.
Allah kurtarsin canim sagsalim kavusun bebisinleKızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
Ne kalacakmis eksik te ne yaacakmis su kocalar bide aileye toz kondurmuyolar ya ömrümü yiyorlar :) bizimkide ole aynen umrumda değil ama laf söze sıra gelince herkesten çok konuşurlar sinir ediolar benimde ole bizimkiler Yapicak çoğu şeyi seni seviosa yaparlarsa sevmiosa Bisi yapmazlarCanim bide önlerinde okadar konuştuk. Ya hiç mi insan demez bizde şunu yaparız şu eksiğimiz alırız diye.bak ablam yatağının dolabın ve bebek arabasını aldı üstüne bide kıyafetlerini alacak.kV ye bahsediyorum bunlardan kadın hiccc orali bile olmuyor.bakalım şimdi bebek bakıyor eltimim oğluna ekim ayı gelsin ozaman anlaşılır.ama eltimde az kosturmadi.eşim diyo ki yapmaz olurlar mi az sabret diyor.bakalım
rabbim yardımcın olsun melekleri seni ve meleğini korusun cnmKızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?