Hiç korkma tatlım kuzunun maşallah i var hayırlısi nasılsa oyle gelsin melegin kuzum dualarimiz seninleGislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor :)Üzüldüm kendımı kötü hissettim ama sağlıklı değilmiş demekki dedim hep hayırlısını diliyoruz çünkü
eşimin değerleri şuan için aşılamaya yönlendiriyor bizi canım ekimi bekliyoruz dr iki ay ilaç kullan demişti 1 ayı tamamlıyoruz bu hafta son aya girdik hayırlısı ile ilk aşılamada sağlıklı şekilde tutar inşallah
Sağlıkla gelsin canım Allahım tez kavustursun minigin canim benimKızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
Kızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)aynen öyle.. mükafatını düşününce insan amaann be , varsın olsun diyor..
Ben de 2.5 senelik evliyim; ilk defa bu ay çatlatma iğnesi uyguladık... Bakalım sonuç olacak.. hayırlısı Rabbimden ..
inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor :)
Kızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
yok cnm daha neler ben hatta aşılamaya yapılacağı zaman bakırköyde tümyap labaratuarında yapıldı spermlerin hazırlanışı termosa koyduşar silivri ye döndük yolda diorum termosa sarılıp acaba hanginiz benim bebeğim olucak yumurtaya hanginiz koşucaksınız acaba demiştimayy cok degısık gelıyor bu asılama dusundugum ılk basta aklıma seyy geldıı ayy dedım spremlerı karıstırmazlar dımı dıye
yok cnm daha neler ben hatta aşılamaya yapılacağı zaman bakırköyde tümyap labaratuarında yapıldı spermlerin hazırlanışı termosa koyduşar silivri ye döndük yolda diorum termosa sarılıp acaba hanginiz benim bebeğim olucak yumurtaya hanginiz koşucaksınız acaba demiştimkarıştırma olayını aslında eşim orda kimse yokken bile yasadı
benımkı mama kokulu oldu :) ya benımkınde bebek reflusu vardı fıskırtarak kusuyodu kı hala azda olsa devam edıo kusması canım. dogum ıznım temmuzda bıttı canım annem gelcek ınsallah yanıma o bakıcak :) ben baslıcam okulaSağol teyzesi ☺ tecrübeli anne ne güzel bilgi vermişsin denek kusmuscu çıktı senin minnos bayılıyorum kusmalarina süt kokulu bebişlerin :)
Buarada doğum. Izin bitti mi başladım demişsin devam edecek misin bakıcı buldun mu ne çok sordum :))
çatlayan yumurta ile sperm in aşkıBak sende duydugum ıyı oldu bunu bır ara cok takmıstım cunku :) elmızde spremcıklerle bızde konusuruz artıkaska gelsınlerde bulussunlar dıye
çatlayan yumurta ile sperm in aşkı
ayy yok canım yaa nerdee hep problem :) mesela 9 da yatsa 10 ceyrek mesela sonra 11 30 yada 11 45 hanı ole ole sabaha kadar kac kere kalkıyoruz ya bıde uyanık durması var mesela bugun 12 de kalktı gece 2 ye kadar oyun ıstıyo cırlıyo falan uyanıktık sonra uyudu 3.20 di geri kalktı :) benı bı gor sabaha kadar sekılden seekıle gırıyorum alıstım artık :)Ayy yavrum ya niye uyumuyo ki bu aylarda uyku probeli olmaması lazım bence
aşılama öncesi iğne vermişti bana doktorum yumurtaları büyütmek için 4 tane yumurta büyümüştü ve akabinde çatlatma iğnesi vermişti :)Herhalde dr kontrolunde de benımkı fazla naz yapmaz catlar ve karşılasırlar yani bu kadar naz yeter
Aşka gelmek lazım artıkkk
aşılama öncesi iğne vermişti bana doktorum yumurtaları büyütmek için 4 tane yumurta büyümüştü ve akabinde çatlatma iğnesi vermişti :)
,Ayy evet öyle oluyormus karından mı vuruldun canım iğnelerı yapabıldınmı kendın
Allah ım Allahım gozlerım dolarak okudum canım sızın hıkayenızı sevsınlerrArkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum ayrı ayrı alintilayamaya fırsatım olmuyor
Benim bebeğim tam 40 haftayı doldurduk beklediğimiz günde geldi akıllı yavrum benim:) 2 eylül de doktora gittiğimiz de 4 cm lik açıklık vardı ama benim şansım çok yoktu hafif hafif oluyordu. Maksat kısmına baskı yapıyordu demek ki o da açılma olmuş. Neyse beni doğumghaneye gönderdi doktor suni sancı verilip normal doğumu denemek için aksi takdirde eşi yaşandığı için bebeğin sezeryana alacaktı. Tabi ben hareket olsun diye hiç oturuyorum dolasiyorum şansım olmadığı halde. Ordaki ebelerde bana kendini yorma dinle diyorlar:). Saat 10 ya da 10. 30 gibi bana sancı serumunu taktilar. Belden sancı kendini hissettirmeye başladı ama yine dayanilmyacak gibi değildi. Daha sonra sancı kasiklarima girdi siklasti beni tekrar muayene ettiler bu defa 5-6 cm acikligim olmuş. Bu arada ben kustum doktor da kusman iyi olmuş açılma var mı olur mu dedi orayı anlamadım. Sonra sancılar daha da siklasti sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi yapmak istiyordum. Beni hemen doğumghaneye aldılar. Büyük tyvaletimi yapma sancısı gelince büyük tuvaletini yap dedi ebe. Bende sanki tuvaletiki yapiyormusum gibi ıkındım. Boşu boşuna bagirmamak gerekiyormuş. Çok şükür belki 2 belki de 3 ıkınmayla bebeğim doğdu. O anda bütünü ağrım herseyim bitti. Ebe yan tarafimda gobegini kesti ilaçladi. Uzerini giydirdi. Bana dikiş açılırken getirdi gogsume koydu o anda sustu pamugum benim.:) Diğer ebe dikiş atıyor başka ebe de Bebeğimi bana emzittirdi. Bir iki damla çekti. :) Doğumu yaptıran ebe de çok sakindi beni yönlendirmesi elinin hafifliği çok güzeldi. 5 veya 6 dikis atıldı. Sonra bizi odaya aldılar ve aileyle duygusal anlar işte :). Ben çok şükür çok sancı çekmedim. Şancı sırasında bilinçli birinin olmasi çok işe yarıyor anneler bizden daha telaşlı oluyor o yüzden başka yakininiz güvenliğini biri varsa o da gelsin sizinle. Benimle Teyzem gelmişti ben sancı çekerken o da belimi karninmi eliyle sıvazlıyordu okuyordu. Bir de boşa bagirmayin hiç faydası olmuyor. Ben bagirmamaya çalıştım sancı ve doğum esnasında. Sanci cekerken Nefes alıp verirken ıkınarak nefes verdim. Benim Hikayem de böyle. Çocuktan ancak fırsat bulup yazdım. Kopuk ve eksik yazmış olabilirim artık anlarsınız siz.
,
yok kız nerde kendim yapıcam gece 12 de hastaneye gittik :)
AYY canım benım korkma ya kuzuna kavusacaksın guzel dusun hayırla gelsın konsun annesının kucagına ınsallahGislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?