Beraber Anne Olma Yolunda

Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
Hiç korkma tatlım kuzunun maşallah i var hayırlısi nasılsa oyle gelsin melegin kuzum dualarimiz seninle

inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor :)

aynen öyle.. mükafatını düşününce insan amaann be , varsın olsun diyor..
Ben de 2.5 senelik evliyim; ilk defa bu ay çatlatma iğnesi uyguladık... Bakalım sonuç olacak.. hayırlısı Rabbimden ..
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

blummmm cokciciler defnenin cicileri sağlıkla en iyi en gusel şekilde ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah canimmm

inşallah canım aşılama da zaten en kaliteli spermleri seçiyorlar termosa koyup doktora gönderiyor :)

ayy cok degısık gelıyor bu asılama dusundugum ılk basta aklıma seyy geldıı ayy dedım spremlerı karıstırmazlar dımı dıye

Kızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize

ayyy canımm ne güzelll
rabbim yardım etsin hayırlısı ile sağlıkla kavuş inşallah minik kızına.
darısı bana bizlere olsun inşallahhh
çokk öpüyorummmm

ayy cok degısık gelıyor bu asılama dusundugum ılk basta aklıma seyy geldıı ayy dedım spremlerı karıstırmazlar dımı dıye
yok cnm daha neler ben hatta aşılamaya yapılacağı zaman bakırköyde tümyap labaratuarında yapıldı spermlerin hazırlanışı termosa koyduşar silivri ye döndük yolda diorum termosa sarılıp acaba hanginiz benim bebeğim olucak yumurtaya hanginiz koşucaksınız acaba demiştim karıştırma olayını aslında eşim orda kimse yokken bile yasadı

Bak sende duydugum ıyı oldu bunu bır ara cok takmıstım cunku :) elmızde spremcıklerle bızde konusuruz artık aska gelsınlerde bulussunlar dıye

benımkı mama kokulu oldu :) ya benımkınde bebek reflusu vardı fıskırtarak kusuyodu kı hala azda olsa devam edıo kusması canım. dogum ıznım temmuzda bıttı canım annem gelcek ınsallah yanıma o bakıcak :) ben baslıcam okula

Ayy yavrum ya niye uyumuyo ki bu aylarda uyku probeli olmaması lazım bence
ayy yok canım yaa nerdee hep problem :) mesela 9 da yatsa 10 ceyrek mesela sonra 11 30 yada 11 45 hanı ole ole sabaha kadar kac kere kalkıyoruz ya bıde uyanık durması var mesela bugun 12 de kalktı gece 2 ye kadar oyun ıstıyo cırlıyo falan uyanıktık sonra uyudu 3.20 di geri kalktı :) benı bı gor sabaha kadar sekılden seekıle gırıyorum alıstım artık :)

Herhalde dr kontrolunde de benımkı fazla naz yapmaz catlar ve karşılasırlar yani bu kadar naz yeter
Aşka gelmek lazım artıkkk
aşılama öncesi iğne vermişti bana doktorum yumurtaları büyütmek için 4 tane yumurta büyümüştü ve akabinde çatlatma iğnesi vermişti :)

aşılama öncesi iğne vermişti bana doktorum yumurtaları büyütmek için 4 tane yumurta büyümüştü ve akabinde çatlatma iğnesi vermişti :)

Ayy evet öyle oluyormus karından mı vuruldun canım iğnelerı yapabıldınmı kendın

Allah ım Allahım gozlerım dolarak okudum canım sızın hıkayenızı sevsınlerr Kızımın dogumu geldı aklıma Ne guzel bı duygu ya Rabbim. canım omru uzun hayırlı bereketlı olsun ınsallah Allah kolaylık versın op mınnosu benım ıcın

Gislar ben kontrole geldim kuzu 3500 gr olmus usgde 38+2gorunuyor sata gore 37+2yim.. Bel fitigindan tekrar kontrol olucam eger sezeryan derse ortopedi 15inde sezeryana gircem dua edin bana kizlar hakkimizda hayirlisi olsun korkuyorum....
AYY canım benım korkma ya kuzuna kavusacaksın guzel dusun hayırla gelsın konsun annesının kucagına ınsallah Kılosuda ıyı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…