Beraber Anne Olma Yolunda

yok kız çatlatma iğnesi 1 kereye mahsus karnından oluyosun ama yumurta büyütmek için olan iğneler kalçadan :)

Ooo benım daha öğrenecek çok şeyim var ben hepsi karından olacak diye biliyorum ayy dedim nasıl yapacağım ben onları :)

Ooo benım daha öğrenecek çok şeyim var ben hepsi karından olacak diye biliyorum ayy dedim nasıl yapacağım ben onları :)
yok tatlım yumurta büyütücek olan iğneler kalçaya yumurta büyüdükten sonra yapılacak çatlatma iğnesi karnına :)

ben Galiba Psikolojik belirtiler yaşıyorum sol göğsümün ucu acıyor ve sık idrara gitmeye başladım :) La Havle :)

ben Galiba Psikolojik belirtiler yaşıyorum sol göğsümün ucu acıyor ve sık idrara gitmeye başladım :) La Havle :)

Kız bir test daha yapsam belkı sana merhaba dıyecek yap ne olacakkı olmazsan negatof cıksa bıle o zamana bır daha yaparsın :)

himm.. bana çatlatma iğnesini kalçadan vurdular
yanlış mı oldu acep
canım bilmiyorum ki viteral miydi neydi benim iğnemin adı klomen kullanmıştım ben 2 kez birde iğne kullandım yumurtalıklarım büyüsün diye 3 nünde çatlatma iğnesini karından oldum

zaten bu böyle giderse jinekolog olucam 6 yıldır uğraşpıyorum araştırıp öğreniyorum :) tıpta 6 yıl değilmi zten

sen yüksek lisansa başlayacaksın az kalsın bende 2 sınıfa basladım canım çömezim daha

Selam kizlar neler yapiyorsunuz bakalim?bebislerine kavusacaklar varmis,dogumuna az kalanlar varmis; allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bebis isteyenlerinde en kisa surede yuzunu guldursun insss.ya çekinerek bisiy paylasmak istiyorum sizinle.kimseye anlatamiyorum,destege ihtiyacim var ya benim 2 senelik evliligim olmasina ragmen hala eşimden çekiniyorum.yumurtlama zamanim geldi ama eşime nasil yanasicam diye kara kara dusunuyrm:/ eşim işten yorgun geliyor.onu oyle gorunce dha da cekiniyorum.yemek yiyip yatiyor zaten.bebek istedigimiz halde o da bana yanasmiyr.hep yorgunlugunu bahane ediyor.bunun yuzunden cok fazla kavga ettigimizde oldu.evliligimizin sarsildi oldu bunun yuzunden.bi akil verin allah aşkina.ne yapmam lazim,nasil bi yaklasim da bulunmam lazim arkadaslar.duygusal olarak zaten coktum.kırılmadan kırmadan nasıl anlatabilirim derdimi kocama da bebek icin akli basina gelsin:/

canım bilmiyorum ki viteral miydi neydi benim iğnemin adı klomen kullanmıştım ben 2 kez birde iğne kullandım yumurtalıklarım büyüsün diye 3 nünde çatlatma iğnesini karından oldum

Benmkide kalcadandi gobekten olanlarida var canim
dimekki farklı olabiliyor... ohh.. bir an didimki hemşirenin azizliğine mi uğradım..

Merhaba canım iyiyiz çok sukur sen nasılsın? canım senın esın rahat konusabılmelısın mesela ben esıme özel günüm bügün dediğim zaman anlıyor sende bu durumu anlat bayanların ayda bellı bır gunde hamıle kalma sansı oluyor dıye anlat kı bılsın sonra kendısı sana sorar özel gunun ne zaman dıye esım bılmıyordu kaldıkı bende bılmıyordum ben ögrendıkce esıme anlattım bılınclenmek lazım esım yorgun oluyor nasıl yasanacam dıyorsun sen cekınıyorsun utanıyorsun ama senın esın esten utanılmaz rahat ol canım bak diyorsun ya eşim yorgun öyle olunca bende hiç yanaşamıyordum diye bitkisel masaj yağları var onlardan al eşine bugun çok mu yoruldun bakım gel sana masaj yapım de ısıkları sondur bır guzel yagla masaj yap sende uzerıne rahat bırseyler giy hani bu tur seyler yaparak ortam hazırlayabılırsın söylemeye cekınıyorsan bıraz acık yazdm kusura bakma yardımcı olabılmek ıcın

Canım romantik bir masa yap mum köy sende az süslenen gusel cici bi elbise git o mesajı alır zaten bence boleyapmak çözüm olabilir mini gusel birbelbise al diyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…