canım öncelikle sana şunu söyliyim aynı kaderi paylaşıyoruz :) benimde eşim eve gelip yemeğini yer uyur ben 6 senelik evliyim hala uyurSelam kizlar neler yapiyorsunuz bakalim?bebislerine kavusacaklar varmis,dogumuna az kalanlar varmis; allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bebis isteyenlerinde en kisa surede yuzunu guldursun insss.ya çekinerek bisiy paylasmak istiyorum sizinle.kimseye anlatamiyorum,destege ihtiyacim varya benim 2 senelik evliligim olmasina ragmen hala eşimden çekiniyorum.yumurtlama zamanim geldi ama eşime nasil yanasicam diye kara kara dusunuyrm:/ eşim işten yorgun geliyor.onu oyle gorunce dha da cekiniyorum.yemek yiyip yatiyor zaten.bebek istedigimiz halde o da bana yanasmiyr.hep yorgunlugunu bahane ediyor.bunun yuzunden cok fazla kavga ettigimizde oldu.evliligimizin sarsildi oldu bunun yuzunden.bi akil verin allah aşkina.ne yapmam lazim,nasil bi yaklasim da bulunmam lazim arkadaslar.duygusal olarak zaten coktum.kırılmadan kırmadan nasıl anlatabilirim derdimi kocama da bebek icin akli basina gelsin:/
ahhh lu erkekler illa alttan bişi göstericeksin yoksa dediklerini yapmıyorlar :)Canım romantik bir masa yap mum köy sende az süslenen gusel cici bi elbise git o mesajı alır zaten bence boleyapmak çözüm olabilir mini gusel birbelbise al diyorum ben :)
arkadaş dışarda gelsin yapıcam testi tuvaletteHımm aksam yap o zaman merakla beklıyoruz sonucu :)
arkadaş dışarda gelsin yapıcam testi tuvalettebir plastik bardağa bakar :) nasıl bir mannak olduysam cantamda gebelik testiyle geziyorum :)
Amin insallah cok sagol canim siz kist tedavisinden ne kadar sonra hamile oldunuzhoşgeldin kuzum... gelişimsel over kisti dediği şey yüksek ihtimal folikül kisti...aynı olay geçtiğimiz ekimde başıma geldi adetim bi hafta gecikince doktoruma gittim yumurtam çatlamadığından kiste dönmüştü doktorum kisti atmam için hem söktürücü hem doğum kontrol hapı verdi (reçetede gelişimsel over kisti yazıyordu)....söktürücüyü 5 gün kadar kullandım sonra adet oldum....doğum kontrolü de 2 ay kullandım sonra doktora gittim ve kist gitmişti...aslında bir ay da bile gider bu tarz kistler ama doktorlar biraz garantici olduğundan 2-3 ay hap kullandırıyorlar...bu tarz kistler basit kistlerdir ve hemen her kadın mutlaka dönem dönem bu kistlerle karşılaşırmış hatta hiç farkında bile olmadan diğer adetle de atabilirmiş...için rahat olsun inşallah miniğin çok bekletmeden konar göbüşe ve sağlıkla alırsın kucağına
Haberlerini bekliyoruuuzz...arkadaş dışarda gelsin yapıcam testi tuvalettebir plastik bardağa bakar :) nasıl bir mannak olduysam cantamda gebelik testiyle geziyorum :)
Amin...cok saolunYani bu konuda bilgim yok canım. Rabbin yardımcın olsun. Gönlüne göre hayırlısını versin
benide heyan bastı :)Ben sana onu diyecektım yanında test yoktur dıye dıyemedım :) ahh ahh bebek hasretı bunları yaptıranlar :)bak nasıl heyecanlandm sımdı guzel haberler verırsın ınsallah
benide heyan bastı :)
Aynen Aynen yoksa yok amacım uyuyan adamı arada sarsmak lazım ama öküz olduklarından sinyani o anlık alıyorlar tam mesajı dediğin gibi konuşmadan anlamiyolarahhh lu erkekler illa alttan bişi göstericeksin yoksa dediklerini yapmıyorlar :)
Ayyyy heyecanlandım:)arkadaş dışarda gelsin yapıcam testi tuvalettebir plastik bardağa bakar :) nasıl bir mannak olduysam cantamda gebelik testiyle geziyorum :)
Bence hiç söyleme sırf bebek için olduğunu düşünmesin.Madem işten gelince yemek yiyip yatıyo sende hemen kostüm degiştir sokul yanına kolunu at üzerine maksat ten teması olsun o zaten dayanamaz gerisini getirir bence.Selam kizlar neler yapiyorsunuz bakalim?bebislerine kavusacaklar varmis,dogumuna az kalanlar varmis; allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bebis isteyenlerinde en kisa surede yuzunu guldursun insss.ya çekinerek bisiy paylasmak istiyorum sizinle.kimseye anlatamiyorum,destege ihtiyacim varya benim 2 senelik evliligim olmasina ragmen hala eşimden çekiniyorum.yumurtlama zamanim geldi ama eşime nasil yanasicam diye kara kara dusunuyrm:/ eşim işten yorgun geliyor.onu oyle gorunce dha da cekiniyorum.yemek yiyip yatiyor zaten.bebek istedigimiz halde o da bana yanasmiyr.hep yorgunlugunu bahane ediyor.bunun yuzunden cok fazla kavga ettigimizde oldu.evliligimizin sarsildi oldu bunun yuzunden.bi akil verin allah aşkina.ne yapmam lazim,nasil bi yaklasim da bulunmam lazim arkadaslar.duygusal olarak zaten coktum.kırılmadan kırmadan nasıl anlatabilirim derdimi kocama da bebek icin akli basina gelsin:/
Yok canim onemli degil.açik olman daha iyi tabi.eşim biraz fazla asabi.çekinmemin en buyuk sebebi bu zaten.gecen adet zamanimda yumurtlama zamanimi soyledim sakayla karisik.bak su gun yumurtluyorum ona gore hazir ol he diye.hatta bi ara doktora gitmeyi tavsiye ettim.neden istemiyorsun ne sorun var diye.tek bahanesi yorgunluk.bu hafta çabalicam ve umarim çekingenligimi yenerim.ama ters teperse daha cok uzulucem bunu da biliyrmMerhaba canım iyiyiz çok sukur sen nasılsın? canım senın esın rahat konusabılmelısın mesela ben esıme özel günüm bügün dediğim zaman anlıyor sende bu durumu anlat bayanların ayda bellı bır gunde hamıle kalma sansı oluyor dıye anlat kı bılsın sonra kendısı sana sorar özel gunun ne zaman dıye esım bılmıyordu kaldıkı bende bılmıyordum ben ögrendıkce esıme anlattım bılınclenmek lazım esım yorgun oluyor nasıl yasanacam dıyorsun sen cekınıyorsun utanıyorsun ama senın esın esten utanılmaz rahat ol canımbak diyorsun ya eşim yorgun öyle olunca bende hiç yanaşamıyordum diye bitkisel masaj yağları var onlardan al eşine bugun çok mu yoruldun bakım gel sana masaj yapım de ısıkları sondur bır guzel yagla masaj yap sende uzerıne rahat bırseyler giy hani bu tur seyler yaparak ortam hazırlayabılırsın söylemeye cekınıyorsan bıraz acık yazdm kusura bakma yardımcı olabılmek ıcın
Bu hafta denicem bisiyler canim.biraz gerginligi de uzerimden atmak lazim.basarabilirsem:/Canım romantik bir masa yap mum köy sende az süslenen gusel cici bi elbise git o mesajı alır zaten bence boleyapmak çözüm olabilir mini gusel birbelbise al diyorum ben :)
Yok canim onemli degil.açik olman daha iyi tabi.eşim biraz fazla asabi.çekinmemin en buyuk sebebi bu zaten.gecen adet zamanimda yumurtlama zamanimi soyledim sakayla karisik.bak su gun yumurtluyorum ona gore hazir ol he diye.hatta bi ara doktora gitmeyi tavsiye ettim.neden istemiyorsun ne sorun var diye.tek bahanesi yorgunluk.bu hafta çabalicam ve umarim çekingenligimi yenerim.ama ters teperse daha cok uzulucem bunu da biliyrm
Canim benim de yasadigim sagliksiz bi gebelik donemi vardi.ondan sonra bizim aramizda daha bi kopukluk oldu.tekrar ayni seyleri yasamaktan esim dha cok korkar oldu.butun riskleri yasayan ben,benden daha cok korkan esim.bi daha hamilr kalirsam hersey daha kotu olacak,bi daha hic hamilr kalamicakmisim gibi davraniyor.beni daha kotu hissettiriyor.destek olmasi gerekn yerde kostek oluyor.bize de aynusini demislerdi.by kiz seni iyi idare ediyor demislerdi.hep uyumakla olur mu demislerdi.olmuyor zatencanım öncelikle sana şunu söyliyim aynı kaderi paylaşıyoruz :) benimde eşim eve gelip yemeğini yer uyur ben 6 senelik evliyim hala uyurhatta ilk hamile kamıştım 8 aylık evliyken uyurken ne ara yaptınız o işi bile dediler eşime düşün artık :) o gebelikte ansızın olan bişiydi planlanan bişi değildi bu arada zaten 5 haftalıkken kanama yoluyla son bulmuştu. 2 sene geçti eşim çocuk için hiç bir istek arzusu yoktu bende istiyordum ve eşimi kaldım karşıma şunları söyledim.. sence bizde eksik olan ne dedim saf saf yüzüme baktı dedim bakma öyle bi çocuk bi çocuğumuz eksik olmasını istemez misin ? bak ben bir çocuk istiyorum dediğimde bana ilk 5 sene unut çocuk yok dedi bende ağlamaya başlamıştım bana bunu yapmaya hakkın yok ben sen istiyosun diye 5 sene sabredemem ben çocuğum olsun istiyorum akşamları işten çıkıp eve geldiğimde bütün stresimi alan küçücük gözleriyle gülerek bana bakan bir bebek anladın mı v.s. v.s konuştuk o şekilde ikna ettim ben :) şimdi 6 sene oldu hala çocuğumuz yok o zamanlar bana söylediklerinden oda pişman..
yaptım ama gene tek çizgi al bi gebelik testi adı bu akşam başka gebelik testi alıcam ya tuhafıma gitti test ya bide normal de c harfi önde olur bunda geride bişi anlamadım ya başka testte denesem mi ?ne zaman gelecek arkadasın :)
Denedim onu canim.ters tepki gorunce uzuldum bi daha hic denemedim bile.yorgunum diyip itistirdi:/ bu hafta yine denicem sansimi.umarim hayal kirikligi olmazBence hiç söyleme sırf bebek için olduğunu düşünmesin.Madem işten gelince yemek yiyip yatıyo sende hemen kostüm degiştir sokul yanına kolunu at üzerine maksat ten teması olsun o zaten dayanamaz gerisini getirir bence.
canım karşına alıp açık konuşmakta fayda var bence tekrar deneyelim olmazsa doktara gidelim ben çok istiyorum diye söyleCanim benim de yasadigim sagliksiz bi gebelik donemi vardi.ondan sonra bizim aramizda daha bi kopukluk oldu.tekrar ayni seyleri yasamaktan esim dha cok korkar oldu.butun riskleri yasayan ben,benden daha cok korkan esim.bi daha hamilr kalirsam hersey daha kotu olacak,bi daha hic hamilr kalamicakmisim gibi davraniyor.beni daha kotu hissettiriyor.destek olmasi gerekn yerde kostek oluyor.bize de aynusini demislerdi.by kiz seni iyi idare ediyor demislerdi.hep uyumakla olur mu demislerdi.olmuyor zaten
Evet canm evimdeyim imdi iyiyim dr bekleyelim dedi normali denicez zorlanirsam sezeryana alacakSakın yawrum.. Rabbim her daim yanı başında.. bizde dualarımızla :)
kontrol e mi gittin ki?
Ben de sabirsizlaniyorum canm iyiyim simdi dr rahatlatti birazCanim sadece bebeğini düşün elini tutmak için sabirsizlaniyor kuzum hayirlisi nasilsa öyle gelecek
Anladim anladim canlarimsiniz benim :)saçmalama kendini yanlız hissetme kuzum bizler varız aaaüzülmek yok meleğini düşün :) onu hisset içinde :) o zamanda o koca hastanede yanlız olmadığını anlıcaksın :)
İyiyim tatlim cok sagol daha iyiyim :)
Sagolun canim benim seviyorum sizi :)Hiç korkma tatlım kuzunun maşallah i var hayırlısi nasılsa oyle gelsin melegin kuzum dualarimiz seninle
Evet kilomuz guzel de naail cikacak bilmem daha iki hafta var :)) insallah canm aminAYY canım benım korkma ya kuzuna kavusacaksın guzel dusun hayırla gelsın konsun annesının kucagına ınsallahKılosuda ıyı masallah
Canim malesef soylemek cozum olmuyo daha da kasiyolar kendilerini romantik olcaksin seksi seksi giyip gezeceksin etrafinda davetkar davranicaksin bak nasil cani istiyo :) yum gunu vs demekle ikna olmuyolar malesefSelam kizlar neler yapiyorsunuz bakalim?bebislerine kavusacaklar varmis,dogumuna az kalanlar varmis; allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bebis isteyenlerinde en kisa surede yuzunu guldursun insss.ya çekinerek bisiy paylasmak istiyorum sizinle.kimseye anlatamiyorum,destege ihtiyacim varya benim 2 senelik evliligim olmasina ragmen hala eşimden çekiniyorum.yumurtlama zamanim geldi ama eşime nasil yanasicam diye kara kara dusunuyrm:/ eşim işten yorgun geliyor.onu oyle gorunce dha da cekiniyorum.yemek yiyip yatiyor zaten.bebek istedigimiz halde o da bana yanasmiyr.hep yorgunlugunu bahane ediyor.bunun yuzunden cok fazla kavga ettigimizde oldu.evliligimizin sarsildi oldu bunun yuzunden.bi akil verin allah aşkina.ne yapmam lazim,nasil bi yaklasim da bulunmam lazim arkadaslar.duygusal olarak zaten coktum.kırılmadan kırmadan nasıl anlatabilirim derdimi kocama da bebek icin akli basina gelsin:/
yaptım ama gene tek çizgi al bi gebelik testi adı bu akşam başka gebelik testi alıcam ya tuhafıma gitti test ya bide normal de c harfi önde olur bunda geride bişi anlamadım ya başka testte denesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?