Beraber Anne Olma Yolunda

Bizimki höduk ya:) simdiden stres basti zaten.biraz rahatlayip farkli seyler denicrm artik.ay inss bi bebis gelir ya:)

hadi hayırlısı canım.. Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun.. tez vakitte güzellikler gelsin kucağına...

Benimkine desem bugün yum günüm inat eder yaklaşmaz zaten gıcık oluyo bu siteye girmeme orda ne okurssn onu uygulamak istiyosun diye tahminler yürütüyo çok kurnaz çook. ceviz bal falan aldığımda bile den ordan okudun demi yoksa sen bal yemezdin diynlar dandan atlayın hamile kalırsınız dese atlıycaksın diyo deli tam bozmuş kafayı kk ile

şükür kanamam olmadı canım rahim ağzıda kapalı dedi...ama çok bitkinim 20. haftayı atlatana dek içimde hep tereddüt. evimizin işleri de yoğun badana boya çocuk odası derken halı perde derken ama eşim çok yardımcı oluyor ağır iş yapmıyorum...eee gurbet yerdesin kim gelip yardım etcek...gelse bile kendin gibi iş görür mü...

ya valla ya :) bu ayda olmazsa aşılama paklıcak bizi :)

aynen valla ben ayın 15 kırmızıları beklıyorum paşa paşa valla ekimde de tıpış tıpış aşılama yolunu tutarız artık inşallah ilk aşılamada hayırlı saglıklı sekılde tutar baska sayfada okudum kadın aşılama ile ikizlere hamile kalmış :) ağustos ayında yaptırmıs darısı bize :)

canım kvler biraz kıskanıyor galiba bende görümceme netten bişeyler gösteriyom genel olarak bebeeğe dair ne varsa...şu güzel bu güzel bundan alcaz vs diyorum..hiç tık yok hiçbişe demiyor sadece elinde yaptığı bi bebe örgüsü onu da genelleme tek bildiği şey herkese yapr....ama elinin işi de yok güzel yapamıyor dikişini kesmesini bi değişik bişe yani...ama benim annem hem güzel yapar işi var hemde gitti elinde olmdığı halde borç yapıp örgü kıyafetler aldı kolundan rahatsız olduğu için artık eskisi kadar zorlayamıyor...kısacası kv kıskanıyor bebeği böyle olan var mı bilmiyorum ama eşime dedim bana mı öyle geliyor diye o da kıskanıyor zaten bizi kıskanıyor bebkte olunca oğlum iyce bağlandı diye değşik hissediyordur dedi...

Ayakkabı ya bende bayıldım çok tatlı keşke benim de kızım olsa öyle giydirsem
kız erkek farketmez canım ya onlar olduktan sonra herşey yakışır yakıştırırız...inşallah kalbine göre verir...benimde dikkatimi hep kız elbiseleri çekiyr çünkü çeşit çok cıvıl cıvıl erkek çocuklarında pek bişe yok ya

Esının tebrık etmek lazım annesının kıskandıgını görebıldıg ıcın canım bu sıralar ben esımle baya sorun yasamıstım karsılıklı knusurken esıme soyledım artık annen senı kıskanıyor benden dedım esımde hıc seslenmıyor

Bizimki kolay lokma desene ben hiç söylemem yum günümü falan zaten kendide bilmez sormazda
Bizim ki de sormaz zaten de.ilk bebegi kaybedince kendini kaybetti.sanki kendi gebe kaldi kendi kaybetti.bana destek olmasi lazimken kendini benden uzaklastirdi.uzulmemem icin konusmak istememis falan.simdi de tekrar kaybedicez korkusu var

eşim herşeyi biliyor herşeyi görüyor canım onlar annesiyle yüz yüze konuşurda...mesele kv diyormuş ki sen eşine yapıyorsun kolluyorsun ben babandan bunları görmedim diyormuş...yani tuhafına gidiyor...zaten benim bişey dememe kalmıyor eşim bizzat görüyor..hatta eşimin hep espiri bi yanı vardır...o şakasına da olsa kıskandırmayı da sever...bilerek benim üstüme düşer ben kaş göz işareti yaparım aman yapma diye kv yüzünü görmeniz lazım...çünkü çocuk gibi kıskanıyor surat sallıyor tavrı değişiyor...e benimde canımı sıkıyor...birgün hiç unutmam...kv beline ağrı girdi kilitleniyo gibi ağrı giriyor eşim pc başındaydı oralı olmadı tam o sırada benide nasıl öksürük tuttu...nefesim kesildi o sıralarda yatıyor düşük tehlikem vardı..hemen eşim bana oy oy oyyy kıyamam ne oldu sana deyince kendimi zor tuttum gülmemek için kaş göz yatım yine annenlede ilgilen diye. artık onla da ilgilendi yoksa çok tuhaflaşıyorlar...hem sana diyim hiç eşinin başını ağrıtma yerini zamanı gelince görüyorlar ama dile getirmiyorlar...hepsi biliyor tüm derkekler biliyor...

Bizim ki de sormaz zaten de.ilk bebegi kaybedince kendini kaybetti.sanki kendi gebe kaldi kendi kaybetti.bana destek olmasi lazimken kendini benden uzaklastirdi.uzulmemem icin konusmak istememis falan.simdi de tekrar kaybedicez korkusu var
Benimkide böyle şeyleri çok karıştırmamak yanlısı herşey kendiliğinden olsun ister bizim gibi her aşamasını didik didik inceleyerek yapmayı sevmiyolar sıkıntıya gelemiyolar biz kadınlar daha güçlüyüz onlardan. Napcaz idare edicez ipleri elimizden bırakmıycaz ama onlar bunun farkında olmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…