eşim herşeyi biliyor herşeyi görüyor canım onlar annesiyle yüz yüze konuşurda...mesele kv diyormuş ki sen eşine yapıyorsun kolluyorsun ben babandan bunları görmedim diyormuş...yani tuhafına gidiyor...zaten benim bişey dememe kalmıyor eşim bizzat görüyor..hatta eşimin hep espiri bi yanı vardır...o şakasına da olsa kıskandırmayı da sever...bilerek benim üstüme düşer ben kaş göz işareti yaparım aman yapma diye kv yüzünü görmeniz lazım...çünkü çocuk gibi kıskanıyor surat sallıyor tavrı değişiyor...e benimde canımı sıkıyor...birgün hiç unutmam...kv beline ağrı girdi kilitleniyo gibi ağrı giriyor eşim pc başındaydı oralı olmadı tam o sırada benide nasıl öksürük tuttu...nefesim kesildi o sıralarda yatıyor düşük tehlikem vardı..hemen eşim bana oy oy oyyy kıyamam ne oldu sana deyince kendimi zor tuttum gülmemek için kaş göz yatım yine annenlede ilgilen diye. artık onla da ilgilendi yoksa çok tuhaflaşıyorlar...hem sana diyim hiç eşinin başını ağrıtma yerini zamanı gelince görüyorlar ama dile getirmiyorlar...hepsi biliyor tüm derkekler biliyor...
olsunda üçüzlerede razıyım :)aynen valla ben ayın 15 kırmızıları beklıyorum paşa paşa valla ekimde de tıpış tıpış aşılama yolunu tutarız artık inşallah ilk aşılamada hayırlı saglıklı sekılde tutar baska sayfada okudum kadın aşılama ile ikizlere hamile kalmış :) ağustos ayında yaptırmıs darısı bize :)
olsunda üçüzlerede razıyım :)
inşallahöyle canım yeterkı bebeklerımız saglıklı sekılde gelsın bızlere az kaldı az cok yakında göbüşlerimiz bebekle dolacak :)
inşallahelisa__ ağzın bal yesin bitanem :)
banada öyle geliyor :)İnanıyorum biz ikimiz normal olmasada beraber aşılamanın üstesinden geleceğiz tatlım :)
valla canım ben kimseyi görmedim dört dörtlük kv gelin ilişkisi olsa bile insanın günü gününü tutmuyor duyguları düşünceleri çok farklı oluyor...ama eşim hep şunu der her kadın bir gelin ve kaynana adayı hoş gör boşver der...benim taktığım kadar eşim hiç takmıyor ailesini...şanslıyım farkındayım ama ne bileyim bende aksine onlar tarafından ilgi arayıp sormalarını istiyorum hiç umursamıyor beni...kayınbabam ve dedeleri daha çok seviyor beni onlar ilgi alaka gösterdikçe ben mutlu oluyorum hele hamile kaldım ya dört gözle bekliyorum memlekete gidip böyle ilgiyle sevgiyle karşılanmayı...ama onu da kıskanıyor be canım kadın herkesin bana olan tavrını kıskanıyor...istiyor ki sanki dünya benim etrafımda dönsün...seninkide saçma şey istiyomuş eşe ayrı kv ayrı olur aynı olamazki...Hım anladım canım bunları duydugum ıyı oldu benım kv denınde yuzunun dustugu oluyor ama benm esım farkedıyor mı onu bılmıyorum ıste tam olarak ama annen kıskanıyor dedıgımde bırsey demedıgıne gore fark edıyor demekkı benım kv dee yenı evlıyız daha esıne nasıl davranacaksa banaada oyle davranacak dıyor olabılırmı boyle sey ya valla ıyı yapıyor esın canım bızlerı kv ler kabullenmelerı lazım artık
valla canım ben kimseyi görmedim dört dörtlük kv gelin ilişkisi olsa bile insanın günü gününü tutmuyor duyguları düşünceleri çok farklı oluyor...ama eşim hep şunu der her kadın bir gelin ve kaynana adayı hoş gör boşver der...benim taktığım kadar eşim hiç takmıyor ailesini...şanslıyım farkındayım ama ne bileyim bende aksine onlar tarafından ilgi arayıp sormalarını istiyorum hiç umursamıyor beni...kayınbabam ve dedeleri daha çok seviyor beni onlar ilgi alaka gösterdikçe ben mutlu oluyorum hele hamile kaldım ya dört gözle bekliyorum memlekete gidip böyle ilgiyle sevgiyle karşılanmayı...ama onu da kıskanıyor be canım kadın herkesin bana olan tavrını kıskanıyor...istiyor ki sanki dünya benim etrafımda dönsün...seninkide saçma şey istiyomuş eşe ayrı kv ayrı olur aynı olamazki...
aşılama olcaksanız bayanlar iğne pek sıkıntı yapmıyor sadece çatlatma iğnesi çok sıkıntı ağrısını çekmek bi acayip çatlama zamanı bide çatlamıyorsa çok zorluyor...aşılama işlemide kolay canı çok tatlı olana bilmem ama canı berk olmalı...hatta ben eşime dalgasına bu daha kolaymış ilişkiden deyip gülmüştük o da iyi alıştın diyor...akam falan olmuyor hüppp diye içimize çekiyoz yavruları çünküİnanıyorum biz ikimiz normal olmasada beraber aşılamanın üstesinden geleceğiz tatlım :)
aşılama olcaksanız bayanlar iğne pek sıkıntı yapmıyor sadece çatlatma iğnesi çok sıkıntı ağrısını çekmek bi acayip çatlama zamanı bide çatlamıyorsa çok zorluyor...aşılama işlemide kolay canı çok tatlı olana bilmem ama canı berk olmalı...hatta ben eşime dalgasına bu daha kolaymış ilişkiden deyip gülmüştük o da iyi alıştın diyor...akam falan olmuyor hüppp diye içimize çekiyoz yavruları çünküaşılamada birde 2 den fazla yumurta tercih etmiyorlar çünkü yasa buymuş ve ona göre doz uyguluyorlar...benim 2. de oldu şükür...
sıkıntı canım ya anladım 3 oğul olunca en baştan beri yönetimi ele almış diğerlerinden alışılmış bi hayat yaşamış farklı şeylerle karşılaşınca biraz afallıyorlar...tuhaflarına gidiyor...ama alışmayıp ne yapacak evladı için çünkü yuvalar kolay kurulmuyor...kolayda bozulmaz..genelde kv isterler yanımda olsun apartmanda olsun alt üst olsun ama olmuyor canım olmuyor bi yerden sonra patlaklık veriyor...kiii bi ana kız bile yeri geldi mi bi çatışma olur kv hatası burda çok şey beklemeleri...ama anlayan insan kendini uzak tutuyor bence benim kv de öyle yapıyor karışmıyor...ama fazla umursanmamakta istenmeyen biri gibi algılanınca insan nasıl üzülmesin...Ahh ahh haklısın canım hiçbirşey dört dörtlük olmuyor bizde kayınbaba ile sorun yaşadık kac haftadır konuşmuyoruz bende artık takmamayı öğrenıyorum canım bazı şeyler zamanla oturacaktır benım kv de otorıterdır yıllarca uc erkegı yonetmıs sımdı oglunun ayrı bır yuvası oldugunu benım oldugumu kabul edemıyor bazen yonetmeye calısyor ama ben buna musade etmıyorum hıc sevmem hayatıma mudahale edılmesnı bu tur sorunlarda oluyor bazen ama kv delerde bende alısacagız orta bır yol bulunacak sen avantajın uzaksınız ne guzel bazen dıyrum bızde uzak olsak keske aramızda 5 6 apartman var
sıkıntı canım ya anladım 3 oğul olunca en baştan beri yönetimi ele almış diğerlerinden alışılmış bi hayat yaşamış farklı şeylerle karşılaşınca biraz afallıyorlar...tuhaflarına gidiyor...ama alışmayıp ne yapacak evladı için çünkü yuvalar kolay kurulmuyor...kolayda bozulmaz..genelde kv isterler yanımda olsun apartmanda olsun alt üst olsun ama olmuyor canım olmuyor bi yerden sonra patlaklık veriyor...kiii bi ana kız bile yeri geldi mi bi çatışma olur kv hatası burda çok şey beklemeleri...ama anlayan insan kendini uzak tutuyor bence benim kv de öyle yapıyor karışmıyor...ama fazla umursanmamakta istenmeyen biri gibi algılanınca insan nasıl üzülmesin...
yasayı bilmemde ben aşılamaya giderken 4 tane yumurtam vardı tutmuştu ama 11 hafatalık ken kalp atışları durmuşduaşılama olcaksanız bayanlar iğne pek sıkıntı yapmıyor sadece çatlatma iğnesi çok sıkıntı ağrısını çekmek bi acayip çatlama zamanı bide çatlamıyorsa çok zorluyor...aşılama işlemide kolay canı çok tatlı olana bilmem ama canı berk olmalı...hatta ben eşime dalgasına bu daha kolaymış ilişkiden deyip gülmüştük o da iyi alıştın diyor...akam falan olmuyor hüppp diye içimize çekiyoz yavruları çünküaşılamada birde 2 den fazla yumurta tercih etmiyorlar çünkü yasa buymuş ve ona göre doz uyguluyorlar...benim 2. de oldu şükür...
ben ankarada medicalde yaptırdım canım muayene ücreti pahalıydı biraz 112 tl ama biz sürekli hastası olunca 10 gün sonrası para almıyordu çünkü ilaçları kullan et tam işleme geçileceği sıraya geldiği için ikinci bi muayane ücreti almıyordu...hastane yapmıyormuş hrs hastanesinde yaptık kendi doktorumla yine...aşılama fiyatı 800 dü...git gel yol parası muayene ilaç derken ...kafadan 1200 falan ya da üzeri olmuştur heral...ben hep eşimle gittim arabayla hiç toplu taşıt aracı kullanmadım ben pek bilmiyorum buraları o yüzden ki eşimde bırakmazdı yalnız beni...ilaçlar 400 civarıydı ama 3 kez rapor çıktığı için 250 civarı almıştık...bu zamana dek 4 kutu kullandım en sondan biraz doz kaldı hatta...toplamda 2 aşıalamada ilaç 1000 tl ise...iki kerede aşılamadan 800 tl den 1600...2600 canımsagol canım aydınlattıgın ıcın bakalım bızde nasıl bır yol ızlenecek kısmet olursa ben ekımde dusunuyorum canım asılamayı sorması ayıp ozeldemı yaptırdın ne kadara mal oldu canım asılama toplamda yavrularımız gelsın konsun canım dırek yerlerıne konuyor hıc yormayacagızda onları bır dollenı versınler :)
anladım canım bunu ben doktoruma dedim fazla istedi olsun diye şansım. doktorum yapamam dedi...1-2 yeter dedi aşılama için...onu tüpte yapabiliriz dedi...birde bende yum rezervi düşüğk olunca dr um ondan fazla tüketmek istemediyasayı bilmemde ben aşıloamaya giderken 4 tane yumurtam vardı tutmuştu ama 11 hafatalık ken kalp atışları durmuşdu
ben ankarada medicalde yaptırdım canım muayene ücreti pahalıydı biraz 112 tl ama biz sürekli hastası olunca 10 gün sonrası para almıyordu çünkü ilaçları kullan et tam işleme geçileceği sıraya geldiği için ikinci bi muayane ücreti almıyordu...hastane yapmıyormuş hrs hastanesinde yaptık kendi doktorumla yine...aşılama fiyatı 800 dü...git gel yol parası muayene ilaç derken ...kafadan 1200 falan ya da üzeri olmuştur heral...ben hep eşimle gittim arabayla hiç toplu taşıt aracı kullanmadım ben pek bilmiyorum buraları o yüzden ki eşimde bırakmazdı yalnız beni...ilaçlar 400 civarıydı ama 3 kez rapor çıktığı için 250 civarı almıştık...bu zamana dek 4 kutu kullandım en sondan biraz doz kaldı hatta...toplamda 2 aşıalamada ilaç 1000 tl ise...iki kerede aşılamadan 800 tl den 1600...2600 canım
valla kuzum bizim ki biraz garip ya kıskandığından değilde cidden garip bi kadın numunelik yani.yaşı genç hınzır gibi bi temizlik yapar 1 hafta konuşur.çok zayıf bir bünyesi var zırta pırta hastalanır.şimdide kaynımın bebeği rahatsız daha 6 aylık ve tehşis tam olarak yapılamıyor.allah saklasın özürlü bile olabilir.bu durum onu daha da zayıflattı.ama inanki çocuğun anası babası ondan daha metanetli daha güçlü.bizim ki birazda sever böyle şeylere sığınmayı.kaynımla biz arda arda evlendik onlar 2013 biz 2014 te hala söylenir arka arkaya iki düğün yaptık çok yorulduk bittik mahvolduk gibisinden duyan herşeyi o yaptı masraf koşuşturma zanneder.alakası bile yok.yani anlayacağın ilk önce söylenir söylenir sonra şükreder e ne anlamı kaldı.karakteri bu işte.kayınbabam aşırı şımartmış aşırı tabi oğullarıda.sonuç bu.canım kvler biraz kıskanıyor galiba bende görümceme netten bişeyler gösteriyom genel olarak bebeeğe dair ne varsa...şu güzel bu güzel bundan alcaz vs diyorum..hiç tık yok hiçbişe demiyor sadece elinde yaptığı bi bebe örgüsü onu da genelleme tek bildiği şey herkese yapr....ama elinin işi de yok güzel yapamıyor dikişini kesmesini bi değişik bişe yani...ama benim annem hem güzel yapar işi var hemde gitti elinde olmdığı halde borç yapıp örgü kıyafetler aldı kolundan rahatsız olduğu için artık eskisi kadar zorlayamıyor...kısacası kv kıskanıyor bebeği böyle olan var mı bilmiyorum ama eşime dedim bana mı öyle geliyor diye o da kıskanıyor zaten bizi kıskanıyor bebkte olunca oğlum iyce bağlandı diye değşik hissediyordur dedi...
olabilir haklısınanladım canım bunu ben doktoruma dedim fazla istedi olsun diye şansım. doktorum yapamam dedi...1-2 yeter dedi aşılama için...onu tüpte yapabiliriz dedi...birde bende yum rezervi düşüğk olunca dr um ondan fazla tüketmek istemedi
uygun hastaneler var canım fiyat açısından ama ben sırf dr un iş bilirliğinden tecrübesinden dolayı gittim...fiyatta bizde çok tereddütte kaldık nereye kadar devam etcek böle diye ama gözden çıkardık artık onu...hsg yi çektirmedi dr um direttim gerek görmedi önceden zaten gebe kalmışsın gereği yok dedi...Hım anladım canım çok sağol bende kafamda 1000 küsür diye hesaplamıstım peki asılamadan önce hsg cekıldınmı onu kaca cekıyorlar ben hala hsg de cekılmedm
yani tüp bebek olsaydı senden fazla yumurta elde etmeyi bekleme dedi 5 yumurta vs dedi yani...kapasiten o kadar dedi...olabilir haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?